Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów

Dzielarki i zaokrąglarki

Prowadzisz miejsce, w którym podajesz przysmaki Włoskiej kuchni? Przygotowujesz dla swoich dań odpowiednie ciasto? Jeżeli tak to przydatne dla Ciebie mogą okazać się dzielarki i zaoklągarki do ciasta.

Do czego służą dzielarko-zaokrąglarki?

Dzielarko-zaokrąglarki to maszyny dostosowywane do wyznaczania porcji ciasta oraz odpowiedniego jego formowania. Warto podkreślić, iż cały proces odbywa się automatycznie. Wystarczy do wnętrza urządzenia wsadzić odpowiedni farsz i ustawić parametry maszyny, a po chwili dostaniemy rozdzielone ciasto.

Prezentowane tutaj rozwiązania pozwalają na regulację gramatury porcji, jaka wyjdzie z maszyny. Dzięki niej możecie uzyskać kawałki idealnie pasujące do prasy do ciasta lub do wałkownicy.

Duża różnorodność dzielarek i zaokrąglarek do ciasta.

W naszym sklepie internetowym odnajdą Państwo kilkanaście modeli dzielarek i zaokrąglarek do ciasta. Teraz podpowiemy Wam, na co zwrócić uwagę przy ich porównywaniu:

  • Wymiary zewnętrzne – parametry te pozwolą określić ile miejsca będzie zajmowała dana maszyna w Waszym lokalu gastronomicznym.
  • Moc – informacja ta mówi nam o tym, jaką siłą będzie dysponowało urządzenie do formowania ciasta.
  • Zasilanie – prezentowane tutaj rozwiązania zasilane są z napięcie 400 V. Warto, zatem upewnić się, czy posiadamy taką instalację u siebie.
  • Pojemnością wsadu – określa nam ilość farszu, która jesteśmy wstanie wrzucić do produktu.
  • Wydajnością – cecha ta decyduje o tym ile porcji gotowego ciasta zostanie wyprodukowane w ciągu jednej godziny.

Przeanalizowanie tych kilku informacji pomoże dobrać odpowiednie urządzenia do czynności, jakie ma ona wykonywać w Waszym lokalu gastronomicznym.

Zautomatyzowanie procesu dzielenia ciasta na pizzę.

W przypadku, gdy podajemy duże ilości pizzy, to zautomatyzowanie procesu przygotowanie ciast na to danie ma ogromne znaczenie. Dokładne dzielenie oraz formatowanie placków to droga do sukcesu. Dzięki niemu Wasze dania zawsze będą posiadały tę samą wielkość oraz grubość. Jednak nienaganne wykonywanie wyżej wymieniony procedur będzie wymagało zastosowania dzielarek i zaokrąglarek do ciasta. Tylko one umożliwiają zachowanie wyśrubowanych norm za każdym razem, gdy przygotowywany jest placek. Maszyny te charakteryzują się dużą dokładnością oraz powtarzalnością.

Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta najwyższej jakości.

Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta, jakie Państwo tutaj widzą, zostały wyprodukowane we Włoszech. To właśnie tam powstaje większość urządzeń tego typu. Wszystkie one zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Materiał ten zapewnia odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz pozwala w łatwiejszy sposób zadbać o czystość maszyn. Zapraszamy do zakupu tych rozwiązań w naszej firmie. Jesteśmy doświadczonym zespołem, który od ponad 25 lat dostarcza profesjonalne wyposażenie do lokali gastronomicznych. Służymy pomocą, jeżeli wystąpią w Państwach głowach jakiekolwiek wątpliwości!

Dzielarki i zaokrąglarki
Menu

Informacja

Tagi