Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Wózki bufetowe grzewcze

Coraz więcej lokali decyduje się na zastosowanie stołu szwedzkiego w swoich progach. Jednak ten sposób podawania jedzenie charakteryzuje się tym, że musi być ono cały czas ciepłe. Jak więc zapewnić optymalne ku temu warunki? Należy zastosować tylko wózki bufetowe grzewcze.

Stała temperatura dzięki wózkom bufetowym grzewczym.

Wózki bufetowe grzewcze to maszyny skonstruowane w taki sposób, aby podgrzewały dania znajdujące się w środku. Jest to możliwe dzięki zastosowaniu grzałek oraz systemu kontroli temperatury. Gdy tylko wykryje on, że ilość stopni w środku jest zbyt mała, w porównaniu do tej zadanej, uruchamia on zespół grzewczy. W takim obrocie sprawy zawsze będziemy mieli gorące dania dla naszych gości a przecież właśnie o to nam chodziło.

Inne zadania wózków bufetowych grzewczych.

Jednak wyżej przedstawione zadanie to nie jedyny, jakie spełniają wózki bufetowe grzewcze. Są one także elementem wystroju wnętrza, w którym się znajdują. Cała ich konstrukcja została wykonana ze stali nierdzewnej, co zapewni jej trwałość oraz stabilność. Natomiast ścianki oraz korpus wyprodukowano z drewna w kolorze mahonii bądź orzechu włoskiego. Do tego zadbano także o górne nakrycie, które stanowi szklany daszek. Wszystkie te elementy połączone w jedno stanowią elegancki sposób prezentacji potraw, które posiadamy w swoim menu.

Wartym zaznaczenia jest fakt, że nie będziemy mieli także problemu z przewożeniem rzeczy znajdujących się w środku. Wynika to z faktu, iż nasze wózki zostały wyposażone w kółka, co umożliwia łatwe ich transportowanie nawet z dużymi ciężarami.

Cechy charakterystyczne wózków bufetowych grzewczych.

W swojej ofercie posiadamy kilka wózków bufetowych grzewczych. W podpunkcie tym powiemy Wam, czym się one od siebie różnią oraz na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

  • Moc urządzenia – parametr ten określa siłę, jaka będzie wykorzystywana do podgrzewania potraw. Decyduje ona o czasie wykonania całego procesu.
  • Pojemność – każde z urządzeń może pomieścić różną ilość pojemników GN. Wartość tą dobieramy do ilości potraw, jakie chcemy serwować w ten sposób.
  • Wymiary zewnętrzne – długość, szerokość i wysokość pozwalają określić, jaką przestrzeń będzie zajmowała maszyna.
  • Zasilanie – nie możemy także zapomnieć o zasileniu naszego rozwiązania. Do tego celu wystarczy zastosować energię elektryczną z gniazdka 230 V.
  • Regulacja temperatury – podawane przez Was dania mogą potrzebować różnej temperatury to ich magazynowania. Dlatego istotne, aby maszyny umożliwiała regulację tego parametru.

Wózki bufetowe grzewcze innowacyjny sposób podawania dań.

Wózki bufetowe grzewcze to niewątpliwie innowacyjny sposób podawania, ale i pokazywania potraw naszym klientom. Nie jest on jeszcze tak często spotykany, co za tym idzie, będziecie mogli zaskoczyć Waszych gości. Jednak najważniejsze, że maszyny tego typu są w stanie zapewnić odpowiednie warunki przechowywania produktów spożywczy. Wszystkie wyżej wymienione względy powinny zmusić Was do przemyśleć czy wy także nie potrzebujecie tego typu urządzeń.

Wózki bufetowe grzewcze
Menu

Informacja

Tagi