Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu !
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Wózki bufetowe chłodnicze

Coraz częściej w lokalach gastronomicznej zdarzają się sytuacje, że sami musimy nałożyć sobie dania. Dla właścicieli tego typu miejsc jest to bardzo wygodne, ponieważ personel nie musi podchodzić do każdego gościa. Tylko jak w takiej sytuacji zapewnić odpowiednie warunki dla produktów, które mogą się zepsuć? Odpowiedź jest bardzo prosta. Wystarczy wyposażyć się w chłodnicze wózki bufetowe.

Obniżone temperatura w chłodniczych wózkach bufetowych.

Surówki jarzynowe lub sałatki warzywne są dość często oferowane w restauracjach bądź hotelach. Charakterystyczne dla tych produktów jest to, że aby się one nie zepsuły, muszą być przechowywane w obniżonej temperaturze. Gdy będziemy chcieli je podawać na zasadzie szwedzkiego, stołu wówczas warto umieścić je właśnie w wózkach bufetowych chłodniczych. Panuje w nich temperatura z zakresu +2°C do +10°C. Wartości te zapobiegają rozmarzaniu się bakterii oraz grzybów a oprócz tego wydłużają okres przydatności do spożycia.   Właśnie wyżej przestawione zadanie to główna funkcjonalność oferowanych przez nas urządzeń.

Wygląd wózków bufetowych chłodniczych też ma znaczenie.

Warto pamiętać o tym, że wózki bufetowe chłodnicze będą umieszczane w głównej sali lokalu gastronomicznego. Co za tym idzie, maszyny te nie mogą odstraszać klientów swoim wyglądem. O ten aspekt nie musicie nie martwić w przypadku, gdy wybierzecie nasze rozwiązania. Wynika to z faktu, że ich korpusy oraz ścianki boczne zostały wygodne z drewna w kolorze mahonii bądź orzechów. Wybór ostatecznej barwy pozostawiamy Wam, abyście mogli dopasować ją do swojego wnętrza. Prócz tego daszek zakrywający całe urządzenie stworzony jest ze szkła. Takie połączenia sprawia, że wózki te są reprezentatywne i mogą przyozdobić nie jedną restaurację lub stołówkę.

Wybór wózka bufetowego chłodniczego dla siebie.

W sklepie internetowym Doris znajduje się kilka modeli wózków bufetowych chłodniczych. Chcąc ułatwić Wam ich wybór, podpowiemy, czym się one od siebie różnią. Tak, więc zaczynamy!

  • Gabaryty – długość, szerokość i wysokość to podstawowe parametry wyróżniające poszczególne produkty. W swojej ofercie posiadamy większe, jak i mniejsze rozwiązania. Wszystko to po to, aby każdy mógł wybrać odpowiednie do gabarytów swojego lokalu.
  • Pojemność – bezpośrednio z wcześniej przedstawioną cechą powiązana jest pojemność. To ona właśnie decyduje o tym, ile pojemników GN będziecie w stanie umieścić wewnątrz. Wartość tą należy dostosować do ilości dań, jakie chcecie przechowywać.
  • Moc – kolejna istota wiadomość. Mówi nam ona, jaka siłą będzie dysponowało urządzenie do schłodzenia produktów znajdujących się w środku. Im większa maszyna, tym większa powinna być także moc.
  • Waga – jeden z najmniej istotnych parametrów. Wynika to z faktu, że wszystkie urządzenia wyposażone są w kółka jezdne, dlatego nie powinniśmy poczuć ich ciężaru. Jednak podczas ręcznego przenoszenia wartość ta będzie istotna.

Wózek bufetowy chłodniczy ciekawy sposób podawania dań.

Wózek bufetowy chłodniczy to interesujący sposób podawania oraz prezentacji dań. Jak do tej pory rzadko jest on spotykany tak, więc będziecie w stanie zaskoczyć swoich klientów oraz gości. Znakomicie także sprawdzi się on w sytuacjach, w których chcecie wprowadzić stół szwedzki. Warto zastanowić się nad zakupem znajdujących się tutaj rozwiązań. W przypadku wątpliwości lub problemów nasz dział obsługi klienta służy pomocą.