Szafy do sezonowania

Wymagania klientów restauracji i innych lokali gastronomicznych wzrastają z każdym rokiem. Właściciele tych miejsc muszą „wymyślać” sposoby na polepszenie jakości swoich dań. Jedną z takich metod jest szafa do sezonowania mięsa.


Sezonowanie mięsa to proces, w którym pozbywamy się wilgoci z naszego produktu. Maszyny tutaj przedstawione wykonują to tak zwaną metodą suchą. Jest ona lepsza od sposobu na mokro jednak trwa dużo dłużej i musi odbywać się w rygorystycznych warunkach. Trzeba zadbać o odpowiednią wilgotność, temperaturę oraz przepływ powietrza. Tylko w taki sposób możemy otrzymać idealnie kruche mięso.


W naszych szafach do sezonowania wołowiny, szynek, kiełbas oraz salami wykorzystano zaawansowany system kontroli wilgotności oraz zastosowano najwyższej jakości kontroler temperatury. Dzięki tym dwóm podzespołom mają Państwo pewność, iż wsadzone do środka produkty nie zmarnują się.


Producent firma RestoQuality zadbał również o odpowiedni wygląd maszyny. Dlatego wykorzystano do jej budowy stal nierdzewną 304 oraz dodano szklane drzwi. Tak skonstruowane urządzenie bez problemu można postawić w miejscu widocznym dla naszych klientów i kusić ich wyglądem dojrzewającego mięsa.


Szafy do sezonowania mięsa to urządzenia kontrolujące proces tracenia wilgoci przez produkty. To dzięki nim uzyskanie idealnie smakującą wołowinę i nienagannie wyglądającą kiełbasę.

Szafy do sezonowania  Jest 3 produktów.

Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Szafy do sezonowania

Informacja

Tagi

Folow Us



energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.