Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów
Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów

Naczynia ze stali galwanizowanej

Nie od dzisiaj wiadomo, iż jemy oczyma. Dlatego części zamówień dokujemy tylko, dlatego że coś nam się spodobało na pierwszy rzut oka. Tego typu zachowanie również powinno zostać wykorzystane w gastronomii. Tylko jak wzbudzić u klienta efekt wow? Wystarczy zastosować naczynia ze stali galwanizowanej do podawania swoich dań.

Dlaczego naczynia ze stali galwanizowanej?

Tutaj w głowach wielu osób może cię urodzić pytanie: Po co w ogóle stosować naczynia ze stali galwanizowanej? Odpowiedź jest dość prosta! Po to, aby wzbudzić zainteresowanie naszych klientów i gości. W przypadku, gdy ktoś często chodzi do restauracji lub innych lokali gastronomicznych mogły mu już opatrzyć się naczynia szklane oraz porcelanowe. Je praktycznie widujemy na każdym kroku. Natomiast mało, kto decyduje się na podanie dań w naczyniach w stylu rustykalnym. Styl ten charakteryzuje się tym, iż próbuje upodobnić wygląd rzeczy w takie sposób, aby wyglądały one jak wiejskie. Staje się on coraz bardziej popularny i może przysporzyć Ci rzeszę nowych klientów.

Czy używanie naczyń ze stali galwanizowanej jest bezpieczne?

Dylemat znajdujący się w tytule tego akapitu występuje dość często. Przecież naczynia galwanizowanepokryte cynkiem, który może być niebezpieczny dla człowieka. To prawda i prezentowane tutaj produkty nie są dostosowane do kontaktu z żywnością. Jednak tę niedogodność można bardzo szybko zlikwidować. Wystarczy tylko zastosować papier pergaminowany, który jest dostępny tutaj lub inny materiał uniemożliwiający bezpośredni kontakt żywności z powłoką chromowaną. Wówczas wszystko będzie bezpieczne a przede wszystkim zdrowe.

Jakie naczynia ze stali galwanizowanej oferujemy?

W sklepie internetowym Doris mogą Państwo zakupić następujące naczynia ze stali galwanizowanej:

  • Wiaderka podwójne z uchwytem – idealnie sprawdzą się do podawania różnych dań, ale także w przenoszeniu sztućców bądź serwetek. Dzięki odpowiedniemu uchwytowi jesteśmy w stanie pewnie chwycić całe naczynie.
  • Ekspozytury – za ich pomocą możemy prezentować różne przekąski naszym klientom, ale także w widocznym miejscu wystawić sztućce.
  • Pojemniki – w swojej ofercie posiadamy różnorakie pojemniki do magazynowania sztućców lub serwetek.
  • Misy – są to dość głębokie naczynia umożliwiające przechowywanie różnych produktów takich jak szampany lub frytki.
  • Wiaderka z pojedynczym uchwytem – najbardziej uniwersalne rozwiązania ze wszystkich przedstawianych powyżej. W ich wnętrzach możemy przechowywać gotowe przekąski, jak i sztućce lub inne dodatki.

Powrót do korzeni dzięki naczyniom ze stali galwanizowanej.

Naczynia ze stali galwanizowanej pozwalają wprowadzić do naszego lokalu klimat wiejski, co dla wielu klientów może być miłym zaskoczeniem. Dzięki temu zabiegowi możecie do swoich budynków sprowadzić większą ilość gości, którzy oczekują luźniejszego klimatu. Nie zwlekajcie wiec i zobaczcie czy ten zabieg sprawdzi się w Waszym biznesie.

Naczynia ze stali galwanizowanej
Menu

Informacja

Tagi