Barowa witryna chłodnicza jest podwójnie przeszklona z łatwo otwieranymi drzwiami skrzydłowymi.Posiada chłodzenie wymuszone z automatycznym rozmrażaniem.Zakres temperatur urządzenia chłodniczego: 0...
Człowiek to istota, która kupi wszystko, co się mu ładnie przedstawi. Dlatego kluczem do sukcesu w branży spożywczej, jak i gastronomicznej jest odpowiednia ekspozycja. Możecie ją zapewnić dzięki wykorzystaniu chłodniczych witryn ekspozycyjnych oferowanych przez firmę Doris. Jesteśmy pewni, iż u nas znajdziecie takie rozwiązania, które się sprawdzą.
Witryny ekspozycyjne to urządzenia stosowane do eksponowania oraz magazynowania różnych towarów. W ich wnętrzach panuje obniżona temperatura od 0°C do 12°C. Wartości te zapewniają utrzymanie produktów w nienagannej kondycji oraz wyglądzie. Do wnętrza tego typu rozwiązania możemy wsadzić między innymi ciasta, napoje, wędliny, sery oraz różne elementy. Wszystkie te rzeczy będą dobrze widoczne przez naszych klientów, a co za tym idzie, może wzrosnąć ich sprzedaż, a przecież na takiej sytuacji powinno zależeć nam najbardziej. Nie ważne, jaki lokal prowadzimy większe obroty ucieszą każdego z nas.
W swojej ofercie posiadamy dwa rodzaje witryn ekspozycyjnych:
Witryny chłodnicze nablatowe, wspomniane, jako pierwsze, idealnie sprawdzą się w mniejszych lokalach. Posiadają one nieznaczne wymiary, dlatego nie zajmują zbyt dużo miejsce. Również umiejscowione są one bezpośrednio na linii wzroku klienta. Taka charakterystyka daje gwarancje, iż prezentowane w ten sposób produkty nie zostaną ominięte.
Natomiast rozwiązania wolnostojące sprawdzą się wszędzie tam, gdzie występuje dużo miejsca. Stawiamy je bezpośrednio na podłodze i nie potrzebujemy żadnych dodatkowych elementów. Często są one również wyposażone w kółka po to, aby można było je łatwiej przestawiać. Szczególnie ma to znaczenie, gdy chcemy posprzątać cały lokal.
Dobrym uzupełnieniem witryn ekspozycyjnych mogą się także okazać nadstawki chłodnicze. Maszyny te zostały wykonane w taki sposób, że w ich wnętrzach możemy umieścić pojemnikiGN w różnych rozmiarach. Standard ten jest powszechnie stosowany w gastronomii.
We wnętrzu tego typu urządzeń panuje temperatura z zakresu 2°C - 8°C. Parametry te są wystarczające, aby przechowywać pokrojone warzywa, owoce lub sosy. Właśnie ze względu na produkty, jakie można w nich magazynować, przypadną one go gustu właścicielom restauracji, kebabów lub pizzerii. Osoby te wcześniej przygotowują odpowiednie składniki a dzięki nadstawką chłodniczym będą mogli je przechowywać w odpowiednich warunkach.
Witryny ekspozycyjne to szeroko stosowane rozwiązania, które możemy spotkać w lokalach gastronomicznych, jak i sprzedażowych. Występują one najczęściej w miejscach, gdzie klient ma dostęp, jednak użytkuje się je również na zapleczu. Zapełniają idealne warunki do magazynowania małych produktów spożywczych. Dlatego nie zwlekaj i zakup urządzenie dla siebie. U nas dostaniesz je w atrakcyjnych cenach z dużym rabatem.