Urządzenia RESTO QUALITY  Jest 740 produktów.

Podkategorie

  • Obróbka mechaniczna

    Kuchnia to miejsce, w którym codziennie dokonuje się przetwarzania różnych produktów. Jednak, aby ono przebiegało sprawnie należy posiadać profesjonalne maszyny do obróbki mechanicznej. Kategoria ta gromadzi właśnie takie wyposażenie.

    Bogaty asortyment maszyn do obróbki mechanicznej.

    Sklep internetowy Doris posiada dużą liczbę maszyn do obróbki mechanicznej, które mogą się Państwo przydać. Nie wątpliwie zaliczamy do nich:

    • Krajalnice do pieczywa – praktycznie dodatek ten jest podawany do większości dań. Dlatego ważne jest, aby w swoich szeregach posiadać takie maszyny. Ułatwią Wam one krojenie chleba w idealne kromki.
    • Obieraczki do ziemniaków – wymienione bulwy to kolejne popularne warzywo na stołach lokali gastronomicznym. Dzięki tym urządzeniem w szybki i ekonomiczny sposób obierzecie większość jarzyn.
    • Miksery planetarne – mieszanie, ubijanie, ugniatanie i wiele innych czynności jest niezbędne po to, aby podać nam idealną potrawę. Profesjonalny mikser ułatwi nam wspomniane wyżej prace.
    • Sokowirówki do warzyw i owoców – smaczne oraz zdrowe soki do popicia to dobry pomysł. Wszystkie one mogą powstać we wnętrzu tej maszyny. Sprzedajemy wydaje i sprawdzone rozwiązania.

    Jak mogą Państwo zauważyć oferta jest bardzo duża, dlatego warto jest się z nią dokładnie zapoznać.

  • Obróbka termiczna
  • Wyposażenie kawiarni

    Osoby otwierające po raz pierwszy swój lokal gastronomiczny bardzo często nie wiedzą jak wyposażyć i co kupić. Właśnie dla takich osób powstała kategoria wyposażenie kawiarni. Przedstawiamy tutaj większość niezbędnych elementów, które mogą się Wam przydać.

    Tak, więc jakie wyposażenie do parzenia kawy wybrać?

    Praktycznie każda kawiarnia serwuje dla swoich gości kawę. Właściwie od tego napoju powstała nazwa całego działu. Dlatego na wyposażeniu nie może zabraknąć profesjonalnego ekspresu do kawy. Pozwoli Wam on zaparzyć aromatyczny i smaczny napój czyli kawę. W naszej ofercie znajdziecie gastronomiczne ekspresy kolbowe.


    Jeżeli mówimy już o ziarnach to również muszą Państwo pomyśleć o zakupie kaw dla gastronomii oraz elektrycznych młynków do kawy. Te pierwsze mogą okazać się źródłem sukcesu tym bardziej, jeżeli uda Wam się zakupić niespotykane smaki, które są tutaj dostępne. Natomiast drugie pozwolą zmielić ziarna na pył bez utraty jego właściwości.


    Również załoga przygotowująca kawę musi posiadać odpowiednie akcesoria dla baristów. Zaliczamy do nich między innymi dzbanki do mleka, odbijaki lub tampery. Wszystkie one przysłużą się do zwiększenia ergonomii pracy oraz jej szybkości.

  • Wyposażenie pizzerii

    Przygotowywanie dań włoskich nie jest zbyt skomplikowane jeżeli w Waszej kuchni posiadacie profesjonalne wyposażenie lokalu gastronomicznego jakim jest wyposażenie pizzerii do nabycia w naszym sklepie internetowym.

    Jakie wyposażenie pizzerii jest obowiązkowe?

    Pizza, jako danie jest specyficznym przysmakiem. O jej udaniu lub nie decydują często szczegóły. Dlatego warto zaopatrzyć się w profesjonalne wyposażenie pizzerii, aby nie zepsuć tej potrawy. Do tego typu produktów zaliczamy:

    • Wałkownice do ciasta – maszyny te wspomagają proces tworzenia ciasta. Dzięki nim zrobicie spody pizzy na idealną grubość. Można je wykorzystać także do przygotowywania pierogów oraz makaronów.
    • Prasy do ciasta – odmiana wyżej przedstawionej maszyny. Stworzona tylko i wyłącznie do przygotowywania farszu pod pizzę.
    • Dzielarki do ciasta oraz zaokrągarki – ich zadaniem jest porcjowanie ciasta oraz jego odpowiednie formowanie.
    • Miesiarki spiralne – urządzenia ułatwiające wymieszanie wszystkich składników na ciasto do pizzy. Dzięki nim również będzie ono odpowiednio napowietrzone.
    • Piece do pizzy – produkt, bez, którego nie może obyć się żadna profesjonalna pizzeria. To w nim Wasze ciasta nabierają odpowiedniego smaku oraz kolorytu.
  • Chłodnictwo

    Urządzenia chłodnicze i mroźnicze to taki typ wyposażenia, który powinien się znaleźć w dużej ilości lokali. Nie ważne czy prowadzisz sklep spożywczy lub restauracje prędzej czy później się na nie natkniesz. Dlatego zachęcamy do zapoznania się z tą kategorią i wyboru odpowiedniej maszyny dla siebie.

    Niezbędne urządzenia chłodnicze.

    Urządzenia chłodnicze można wykorzystać w dwa sposoby:

    • Do przechowywania sprzedawanych rzeczy.
    • Do eksponowania towaru.

    Obydwa zadania znakomicie zostaną wykonane przez witryny chłodnicze, regały chłodnicze oraz szafy chłodnicze. Najczęściej wymienione maszyny posiadają elementy szklane, przez które może zajrzeć klient i oświetlenie LED, ułatwiające zobaczenie detali smakołyków. Zostały one także wyposażone w wewnętrzne agregaty chłodnicze dobrej jakości zapewniające działanie maszyn przez długi czas. W przypadku, gdy przechowujecie produkty w temperaturze od 0°C do 15°C to przedstawione w tej grupie urządzenia są właśnie dla Was.

  • Zmywarki

    Lokale gastronomiczne to miejsca generujące dużą ilość brudnych naczyń. Mycie tych rzeczy ręcznie zajmowałoby dużo czasu, a dodatkowo obciążyło by to załogę kuchni w dodatkowe godziny pracy. Dlatego warto zainteresować się naszymi zmywarkami gastronomicznymi które zastąpią waszą załogę podczas mycia naczyń .

    Rodzaje zmywarek gastronomicznych.

    W zależności od ilości naczyń oraz ich rodzaju można podzielić zmywarki gastronomiczne na kilka rodzajów. Tutaj przedstawimy je wszystkie do czego służą i jak działają. Tak, więc zaczynamy!

    • Zmywarki do szkła – urządzenia dostosowane do mycia małych rzeczy, jakimi są szklanki, kieliszki, sztućce lub lokale i kufle. Posiadają dozowniki do płynów żyjących i nabłyszczających.
    • Zmywarki do szkła i talerzy – jak sama nazwa mówi w ich wnętrzu można myć talerze, szklanki, kieliszki, kufle, sztućce. Posiadają one odpowiednie pojemniki i koszyki do ułożenia większości naczyń.
    • Zmywarki do tac i garnków – maszyny stworzone do zmywania większych naczyń kuchennych. Bez problemu załadujecie do nich duże garnki oraz tace wydawcze. Posiadają sterowanie manualne lub cyfrowe.
    • Zmywarki kapturowe – najwygodniejsze produkty do obsługi w lokalach gastronomicznych takich jak hotelach, restauracjach. Dzięki podnoszonemu kapturowi do góry załadunek odbywa się bardzo szybko i wygodnie.
    • Zmywarki uniwersalne – najbardziej popularne i uniwersalne do dużych i średnich lokali gastronomicznych. Idealna do mycia wszystkich naczyń bez ich segregowania. Posiadają podstawy i pompę spustową wody. 
    • Zmywarki do koszy piekarniczych – wyspecjalizowane urządzenia stosowane do mycia koszy piekarniczych oraz cukierniczych. Stosowana najczęściej w miejscach, gdzie produkuje wyroby cukiernicze.
    • Zmywarki tunelowe – kolejna maszyna dostosowana do specyficznych oczekiwań. Niezbędna w miejscach, gdzie generuje się naprawdę dużo brudnych naczyń na dużą skalę.

    Tak jak można zauważyć posiadamy w swojej ofercie kilka rozwiązań do mycia naczyń. Dlatego przez zakupem należy się zastanowić, którą zmywarkę dobrać do swojej działalności gastronomicznej czyli lokalu.

  • Zmywalnia i higiena
  • Ciągi wydawcze
  • Ekspozycja oraz...
na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 740 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 740 elementów

Urządzenia RESTO QUALITY

Informacja

Tagi

Folow Us



energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.