Obróbka termiczna  Jest 142 produktów.

Podkategorie

  • Frytownice
  • Grille kontaktowe
  • Komory wzrostowe
  • Opiekacze do kebaba

    Kuchnia Fast Food cieszy się dużą popularnością wśród gości. Widać to po ilości lokali gastronomicznych sprzedających takie dania. Jedną z najczęściej podawanych potraw w tych punktach jest kebab. Jednak, aby on dobrze smakował należy w odpowiedni sposób upiec mięso do tej potrawy. Można tego dokonać za pomocą opiekacza do kebaba.

    Który opiekacz do kebaba wybrać?

    Na rynku oraz w naszej ofercie odnajdą Państwo opiekacze do kebaba:

    • Zasilane energią elektryczną.
    • Zasilane gazem ziemnym lub z butli propan butan.

    Na temat tego, który jest lepszy wypowiadało się wiele osób i nie znaleziono jednoznacznej odpowiedzi. Część użytkowników twierdzi, iż grzałki elektryczne bardziej wysuszają wsad. Natomiast inni mówią, iż palniki gazowe nie podgrzewają równomiernie mięsa.

    Naszym zdaniem, jeżeli Państwo zainwestują w markowe rozwiązania to w jednym jak i drugim przygotujecie soczyste mięso do podawanego klientowi kebaba na talerzu lub w bułce. Dlatego po prostu wybierzcie taki rodzaj grilla, aby pasował on pod instalacje, jaką macie w lokalu.

  • Piece cukierniczo -...
  • Rożna

    Sukcesem dobrego baru lub restauracji jest dobrze dopasowany sprzęt gastronomiczny. Dlatego warto zastanowić się nad wprowadzeniem do Swojego menu pieczonego kurczaka lub golonki . A w jego przyrządzeniu pomoże Wam profesjonalny rożen do pieczenia kurczaka.

    Jaki rożen do kurczaka wybrać?

    Na współczesnym rynku znajdują się dwa rodzaje rożen do kurczaków:

    • Zasilane energią elektryczną.
    • Zasilane gazem.

    Prezentowane tutaj produkty są zasilane na paliwo w postaci gazu. Bez obaw, jeżeli w swoim budynku nie posiadają Państwo instalacji gazowej możecie zastosować zwykłą butlę propan-butan. Ten typ maszyn w związku z tym sprawdzi się na różnych imprezach plenerowych lub w przyczepach gastronomicznych campingowych. Nie wszędzie znajduje się przecież zasilanie 230V lub 400V. Wówczas wystarczy rożen przezbroić w odpowiednie dysze do właściwego gazu i podłączyć butlę z gazem i piec kurczaki, skrzydełka lub golonki.

  • Piece konwekcyjno parowe
  • Piece do ziemniaków
  • Piece-grille na węgiel...
  • Kuchnie i taborety
  • Płyty grillowe
  • Grille lawowe
  • Makaroniarki
  • Podgrzewacze frytek
  • Bemary
  • Stanowiska neutralne
  • Podstawy pod urządzenia
  • Piece konwekcyjne
na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 142 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 142 elementów

Obróbka termiczna

Informacja

Tagi

Folow Us



energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.