Szybkie mycie brudnych naczyń.

Lokale gastronomiczne to miejsca, gdzie generuje się duże ilości brudnych naczyń. Zmywanie ich wszystkich ręcznie byłoby pracochłonne oraz niepotrzebnie obciążałoby personel. Właśnie z tych względów warto zastanowić się nad zakupem zmywarek gastronomicznych. Czytaj więcej...

Multifunkcyjne stoły chłodnicze

żda osoba prowadząca lokal gastronomiczny wie, że odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych jest bardzo istotne. Szczególnie jeżeli na zewnątrz panuje wysoka temperatura, jak to miało miejsce w ostatnich dniach. Niezbędne warunki magazynowania mogą zapewnić nam między innymi stoły chłodnicze. Czytaj więcej...

Wilki do mielenia mięsa - urządzenia do rozdrabniania mięsiwa.

Mięso jest praktycznie składnikiem obecnym codziennie na naszych domowych stołach, jak i tych restauracyjnych. Jednak aby się ono nadawało do spożycia, należy je w odpowiedni sposób przygotować. Bardzo często musi być ono rozdrobnione na małe cząstki. Czytaj więcej...

Krojenie dużej ilości warzyw szybko i bez problemów.

Restauracje lub inne miejsca, gdzie przygotowuje się posiłki, zużywają duże ilości warzyw. Praktycznie występują one w każdym posiłku i należy je w odpowiedni sposób przygotować. Wykonywanie tej czynności przez personel ręcznie jest bez sensu, ponieważ zajmuje to dużo czasu oraz zabiera jeszcze więcej energii. Czytaj więcej...

Profesjonalne rozwiązania do przechowywania dokumentów

Wiele placówek publicznych w swych budynkach musi przechowywać duże ilości dokumentów. W tym miejscu dość często powstaje pytanie, jak to robić, aby było to bezpieczne oraz łatwe. Obydwa kryteria spełniane są przez regały archiwalne. Czytaj więcej...
Showing 1 to 5 of 61 (1 Pages)