Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania miesa [Ma-Ga] [KM27] bokiem

Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania mięsa Ma-Ga KM27/TC12

KM27/TC12

Cena netto:
4 000,00 zł
Cena netto:
3 600,00 zł
Cena brutto:
4 920,00 zł
Cena brutto:
4 428,00 zł
Oszczędzasz: 492,00 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 3 985,20 zł

zapytaj nas o produkt

Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania mięsa Ma-Ga KM27/TC12

Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania mięsa Ma-Ga KM27/TC12

Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27

  • Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm
  • Rozstaw nóżek - 353x300 mm
  • Waga (ciężar netto) - 22 kg
  • Moc - 750 W
  • Zasilanie - 230V 50Hz 1 faza
  • Max. wymiary przepuszczanego mięsa (szerokość x grubość) - 21 x 2 cm
  • Obroty ślimaka - 140 obr/min
  • Nożyki tnące ze stali nierdzewnej

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Kotlety schabowe to danie, które dość często gości na stołach domowych, jak i restauracyjnych. Jednak w tym drugim przypadku przygotowywanie mięsa na nie ręcznie praktycznie nie byłoby możliwe. Tak, więc właściciele takich obiektów powinni zainteresować się kotleciarką elektryczną Ma-Ga KM27.


Polska kotleciarka elektryczna KM27.

Na początku wartym wspomnienia jest fakt, że kotleciarka elektryczna KM27 wytwarzana jest w naszym kraju przez firmę Ma-Ga. Koncern ten znajduje się na rynku od dobrych kilkunastu lat i produkuje wyposażenie do lokali gastronomicznych i sklepów. Ich wyroby odznaczają się nienaganną jakością wykonania oraz długim czasem pracy bez awarii. Nie inaczej jest również z maszyną oznaczoną symbolem KM27. Produkt ten za pomocą odpowiednich ostrzy jest w stanie rozbić mięso na kotlety schabowe. Mało tego dokonuje to w bardzo szybki sposób. Właśnie oszczędność cennych sekund sprawia, że możemy tę kotleciarkę spotkać w:

  • Sklepach mięsnych.
  • Zakładach przetwórstwa mięsnego.
  • Lokalach gastronomicznych.
  • Restauracjach.
  • Zakładach zbiorowego żywienia.
  • Przedsiębiorstwach cateringowych.


Opis produktu.

  • Urządzenia o wysokiej wydajności przeznaczone do nacinania i zmiękczania mięsa.
  • Precyzyjne nacinanie mięsiwa gwarantowane jest przez zespół specjalnie ukształtowanych nożyków.
  • Efekt maksymalnie rozciągniętego mięsa uzyskiwany jest poprzez spiralne rozłożenie nożyków w przystawce tnącej.
  • W maszynie można przygotować mięso do pieczenia, smażenia, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego.
  • Specjalny system montowania modułu możliwi szybki jego demontaż.
  • Przekładnia olejowa znajdująca się wewnątrz zapewnia cichą pracę.
  • Podwyższona podstawa pod napęd zwiększa funkcjonalność i ergonomię użytkowania urządzenia.
  • Umieszczenie mięsa w kotleciarce podnosi jego walory smakowe.
  • Obudowa napędu kotleciarki wykonana ze stali nierdzewnej.
  • Korpus modułu, który przyłączany jest do napędu, stworzony z aluminium anodowego.
  • Nożyki tnące znajdujące się w przystawce produkowane są ze stali nierdzewnej.


Parametry produktu.

  • Długość: 643 mm
  • Szerokość: 300 mm
  • Wysokość: 458 mm
  • Napięcie zasilające: 230 V
  • Moc urządzenia: 750 W
  • Prędkość zespołów noży zmiękczających: 140 obr./min
  • Maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 210 mm, grubość 20 mm
  • Rozstaw nóżek: 353x300 mm
  • Poziom hałasu: ≤ 70dB
  • Stopień ochrony: IP33
  • Waga: 22 kg
  • Kod producenta: KM27
KM27/TC12
Produkt dodany do listy życzeń

Serwis wykorzystuje pliki cookies m.in. w celu poprawienia jej dostępności, personalizacji, obsługi kont użytkowników czy aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Każdy może sam decydować o tym czy dopuszcza pliki cookies, ustawiając odpowiednio swoją przeglądarkę. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie Sklepu.