Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44

BAKE 44
Termin realizacji: 7 - 14 dni

Cena netto:
19 070,00 zł
Cena netto:
15 256,00 zł
Cena brutto:
23 456,10 zł
Cena brutto:
18 764,88 zł
Oszczędzasz: 4 691,22 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 15 734,16 zł

zapytaj nas o produkt

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy 4x600x400 BAKE 44

Parametry techniczne:

  • ilość komór: 2
  • wymiary pizzy: 8x 40 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x840x175 mm (x2)
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1074x745 mm
  • moc: 13,8 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 172 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 4

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 44?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły.
  • Komora o wysokości 180mm.
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
  • Możliwość dokupienia generatora pary.
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
  • Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
  • Możliwość domówienia płyt szamotowych w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.


Opis:

  • dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • wysokiej jakości izolacja termiczna
  • front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • manualny panel sterowania
  • płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • nowoczesny design
  • wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
  • komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
  • w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
  • urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
  • możliwość dokupienia komory wzrostowej


Parametry techniczne:

  • ilość komór: 2
  • wymiary pizzy: 8x 40 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x840x175 mm (x2)
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1074x745 mm
  • moc: 13,8 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 172 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 4


Wyposażenie dodatkowe:

  • okap nad piec 1100x1115x120
  • okap nad piec 1100x1165x310
  • podstawa pod piec
  • płyty szamotowe w całej komorze
  • możliwość wyposażenia w generator pary
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A
BAKE 44
Produkt dodany do listy życzeń

Serwis wykorzystuje pliki cookies m.in. w celu poprawienia jej dostępności, personalizacji, obsługi kont użytkowników czy aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Każdy może sam decydować o tym czy dopuszcza pliki cookies, ustawiając odpowiednio swoją przeglądarkę. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie Sklepu.