Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy z podwyzszana komora 2x600x400 BAKE 4H
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy z podwyzszana komora 2x600x400 BAKE 4H
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy z podwyzszana komora 2x600x400 BAKE 4H
Piec elektryczny piekarniczy modulowy szamotowy z podwyzszana komora 2x600x400 BAKE 4H

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą 2x600x400 BAKE 4H

BAKE 4H
Termin realizacji: 7 - 14 dni

Cena netto:
14 500,00 zł
Cena netto:
11 600,00 zł
Cena brutto:
17 835,00 zł
Cena brutto:
14 268,00 zł
Oszczędzasz: 3 567,00 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 12 132,72 zł

zapytaj nas o produkt

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą 2x600x400 BAKE 4H

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą 2x600x400 BAKE 4H

Parametry techniczne:

  • ilość komór: 1
  • wymiary pizzy: 4x 40 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x840x270 mm 
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1080x510 mm
  • moc: 6,9 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 108 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 2

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 4H?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły.
  • Zwiększona wysokość komory aż do 270mm.
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
  • Możliwość dokupienia generatora pary.
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
  • Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
  • Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.


Opis:

  • podwyższona komora polecana do wypieku pieczywa
  • dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • wysokiej jakości izolacja termiczna
  • front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • manualny panel sterowania
  • płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • nowoczesny design
  • wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
  • komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
  • w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
  • urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
  • możliwość dokupienia komory wzrostowej


Parametry techniczne:

  • ilość komór: 1
  • wymiary pizzy: 4x 40 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x840x270 mm 
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1080x510 mm
  • moc: 6,9 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 108 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 2


Wyposażenie dodatkowe:

  • okap nad piec 1100x1115x120
  • okap nad piec 1100x1165x310
  • podstawa pod piec
  • płyty szamotowe w całej komorze
  • możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina
  • możliwość wyposażenia w generator pary
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A
BAKE 4H
Produkt dodany do listy życzeń

Serwis wykorzystuje pliki cookies m.in. w celu poprawienia jej dostępności, personalizacji, obsługi kont użytkowników czy aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Każdy może sam decydować o tym czy dopuszcza pliki cookies, ustawiając odpowiednio swoją przeglądarkę. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie Sklepu.