Piec konwekcyjno-parowy manualny 15,5kW 10xGN1/1 PF1550

Piec konwekcyjno-parowy manualny 15,5kW 10xGN1/1 PF1550

PF1550
Termin realizacji: 7 - 14 dni

Cena netto:
22 860,00 zł
Cena netto:
18 288,00 zł
Cena brutto:
28 117,80 zł
Cena brutto:
22 494,24 zł
Oszczędzasz: 5 623,56 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 22 494,24 zł

zapytaj nas o produkt

Piec konwekcyjno-parowy manualny 15,5kW 10xGN1/1 PF1550

Piec konwekcyjno-parowy manualny 15,5kW 10xGN1/1 PF1550

Parametry techniczne:

  • sterowanie: manualne
  • pojemność: 10xGN1/1
  • wymiary zewnętrzne: 540x860x1160 mm
  • odległość między prowadnicami: 80 mm
  • waga: 130 kg
  • moc: 15,5 kW
  • zasilanie: 400 V
  • temperatura: 30-260 °C
  • rekomendowana liczba porcji: 80-150

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy Resto Quality PF1550?

  • W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech.
  • Prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN 1/1 oraz blach GN 2/3.
  • Piec dzięki swoim kompaktowym wymiarom odnajdzie swoje miejsce nawet w mniejszej kuchni.
  • 3 prędkości wentylatorów umożliwiają obróbkę delikatnych produktów.
  • Prosty w obsłudze panel sterujący dzięki któremu każda osoba w 5 minut nauczy się na nim pracować.
  • Duża odległość między prowadnicami zwiększa ładowność a także komfort pracy.
  • Jedyny piec na rynku ze sterowaniem manualnym, do którego można podłączyć sondę do pomiaru temperatury.
  • 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski


Opis:

  • kompaktowe wymiary
  • piec przeznaczone do gastronomii, piekarni oraz cukierni
  • piec umożliwia: pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie, regenerację
  • jednopunktowa sonda rdzeniowa pozwala na kontrolowanie temperatury wewnątrz potraw
  • manualna regulacja naparowania
  • 3 tryby pracy: para, gorące powietrze, kombinacja pary i gorącego powietrza
  • hybrydowy panel sterujący: manualny i cyfrowy
  • wentylatory z autorewersem zapewniają równomierny rozkład temperatur w komorze
  • 3 prędkości wentylatorów umożliwiają obróbkę delikatnych produktów
  • oświetlenie komory pieca
  • Sator Steam - bardzo wydajny system naparowania komory
  • Optimal Climatic - system usuwania nadmiaru wilgotności z pieca
  • drzwi wykonane z podwójnej szyby atermicznej stanowią bardzo dobrą ochronę termiczną
  • wnętrze pieca wykonane z polerowanej stali nierdzewnej
  • łatwo demontowane prowadnice ułatwiające czyszczenie
  • uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
  • obudowa oraz komora w całości wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • duża odległość między prowadnicami pozwala na bardzo wygodną obsługę pieca
  • wymagane podłączenie do wody 3/4"
  • system zwiększający przepływ powietrza wewnątrz komory
  • ergonomiczna klamka
  • prosty w obsłudze
  • możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu
  • możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację


Parametry techniczne:

  • sterowanie: manualne
  • pojemność: 10xGN1/1
  • wymiary zewnętrzne: 540x860x1160 mm
  • odległość między prowadnicami: 80 mm
  • waga: 130 kg
  • moc: 15,5 kW
  • zasilanie: 400 V
  • temperatura: 30-260 °C
  • rekomendowana liczba porcji: 80-150


Wyposażenie dodatkowe:

  • okap kondensacyjny (PC1500) 540x890x230 mm
  • podstawa pod piec z prowadnicami na tace
  • zmiękczacz manualny LT8
  • zmiękczacz automatyczny RQ65
  • piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę
  • prysznic do mycia komory
PF1550
Produkt dodany do listy życzeń

Serwis wykorzystuje pliki cookies m.in. w celu poprawienia jej dostępności, personalizacji, obsługi kont użytkowników czy aby zbierać dane, dotyczące ruchu na stronie. Każdy może sam decydować o tym czy dopuszcza pliki cookies, ustawiając odpowiednio swoją przeglądarkę. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności i Regulaminie Sklepu.