
Piec konwekcyjny ze sterowniem elektronicznym z nawilżaniem na 4 blachy GN 1/1 HEN225042
Piec konwekcyjny ze sterowaniem elektronicznym posiada cztery prowadnice na pojemniki nierdzewne o wymiarze GN 1/1, w piecyku mieszczą się pojemniki o rozmiarze 530x325 mm. Najczęściej kupowany produkt do pieczenia ciast, wypieku bułek, podpieczenia bułek bagietek na zapiekanki i hamburgery, podgrzewania posiłków, podgrzewania dań do kuchni, barów, cateringu, stołówkach pracowniczych, restauracji, pensjonatach.
Cechy produktu:
- wymiary zewnętrzne pieca: 790x750x(H)635 mm
- wymiary wewnętrzne pieca: 670x490x(H)380 mm
- odległość między prowadnicami w środku komory 73 mm
- napięcie pieca: 400V
- moc pieca: 6400W
- w urządzeniu grzewczym pojemność komory to 4 x GN1/1
- w komorze pieca są wbudowane wentylatory z rewersem 2 szt. do wtłoczenia i rozprowadzenia ciepła we wewnętrzu całego pieca
- piec posiada funkcję możliwość programowania na 99 programów – po 4 kroki każdy
- piec posiada funkcję nagrzewania wstępnego pieca do 180°C
- ustawienie termostatu elektronicznego pieca od +50°C do +270°C
- obudowa pieca oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- urządzenie jest sterowane elektronicznie przez dotykowe sensory
- nawilżanie bezpośrednie pieca
- piec posiada bezpośrednie wytwarzanie pary
- Waga pieca: 58 kg
- kod produktu: HEN225042
Uwaga do produktu:
Piec nie jest wyposażony w pojemniki GN.
Produkty powiązane do pieca:
- Rękawice ochronne odpornej na ciepło kod 556634
- Ruszt wypiekowy gastronomiczny o wymiarach GN 1/1 kod 801918
- Podstawa pod piec o wymiarach 790×520×700 mm na 6 prowadnic GN1/1 kod 224441
- Profesjonalny preparat do mycia grilli i pieców pojemności 1litr kod 975039
- Rękawice ochronne wykonane z włókna szklanego, 2 sztuki w opakowaniu kod 556627
- Pojemnik GN 1/1 z serii Profi Line wykonany ze stali nierdzewnej kod 801246