Piła do mięsa i kości o długości ostrza 1650 mm YG-03392
Nie raz na pewno zdarzyło się Państwu w profesjonalnej kuchni bądź sklepie natrafić na dość twarde produkty, których nie można pociąć nożem. Może być to między innymi mięso lub kości. Co, jednak gdy musimy otrzymać z nich mniejsze kawałki? Należy wówczas zastosować piłę do mięsa i kości YG-03392!
Niedoceniana piła do mięsa i kości YG-03392.
Piła do mięsa i kości YG-03392 to niedoceniane wyposażenie sklepu lub lokalu gastronomicznego. Wynika to z faktu, że jest ona stosunkowa rzadko używana i tym samym część osób uważa tę maszynę za niepotrzebną. Jednak tak wcale nie jest! Tylko to rozwiązanie umożliwia swobodne przecięcie produktów spożywczych, które są twarde. Warto, więc zastanowić się nad jego zakupem. Znajdzie ona swoje zastosowanie w takich miejscach jak:
- Sklepy spożywcze.
- Sklepy mięsne.
- Zakłady zbiorowego żywienia.
- Zakłady przetwórstwa ryb.
- Lokale gastronomiczne.
- Szkoły.
- Przedszkola.
- Hotele.
Opis produktu.
- Urządzenie można wykorzystać do krojenia kości, mięsa z kością lub bez kości, mięsa mrożonego oraz ryb.
- Korpus maszyny wykonany jest z aluminium, które jest anodowane.
- Ostrze tnące wytworzone ze stali nierdzewnej posiadające regulację nacisku.
- Półautomatyczne ostrzenie zapewnia dłuższe działanie piły bez awarii.
- Mikrowyłącznik otwarcia obudowy dba o Państwa bezpieczeństwo. Uniemożliwia on włączenie maszyny, gdy jej korpus nie jest zamknięty.
- Istnieje możliwość regulowania grubości cięcia.
- Stół roboczy wykonany ze stali nierdzewnej.
Parametry produktu.
- Długość: 870 mm
- Szerokość: 450 mm
- Wysokość: 465 mm
- Napięcie zasilające: 220-240 V
- Moc urządzenia: 750 W
- Długość noża tnącego: 1650 mm
- Wielkość stołu roboczego: 440 x 465 mm
- Prędkość cięcia: 1400 min-1
- Grubość cięcia: od 3 mm do 180 mm
- Wysokość cięcia: do 245 mm
- Waga: 37 kg
- Kod producenta: YG-03392