Piła do cięcia mięsa, kości i ryb PM1550S do sklepu, gastronomii Ma-Ga
Podczas przygotowywania potraw w profesjonalnych kuchniach używane są różne składniki. Część z nich jest na tyle twarda, że nie ma możliwości pokrojenia jej zwykłym nożem. Wówczas do gry musi wejść piła do mięsa i kości PM 1550S. Właśnie ona poradzi sobie z tego typu zadaniami.
Piła do mięsa i kości PM 1550S od rodzimego producenta.
Decydując się na zakup wyposażenia do gastronomii lub sklepu, wiele osób zwraca uwagę na to, gdzie zostało ono wyprodukowane. Jeżeli w Waszym przypadku jest podobnie, chcemy poinformować, że piła do mięsa i kości PM 1550S w całości składana jest w polskiej fabryce Ma-Ga. Wytwórca ten znajduje się na rynku już kilkanaście lat i produkuje bardzo dobre maszyny. Nie ma także żadnego problemu z dostępem części zamiennych do ich wyrobów. Z tego właśnie względu na ich zakup decyduje się wiele właścicieli:
- Sklepów spożywczych.
- Sklepów mięsnych.
- Lokali gastronomicznych.
- Zakładów przetwórstwa rybnego.
- Hoteli.
- Pensjonatów.
- Szkół podstawowych i ponadpodstawowych.
Opis produktu.
- Całe urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest łatwe w czyszczeniu.
- Za pomocą tej maszyny można ciąć na mniejsze kawałki świeże, chłodzone lub zamrożone mięso, drób oraz ryby.
- Taśma tnąca zastosowana w tym rozwiązaniu zapewnia precyzyjne cięcie.
- Duży stół roboczy umożliwia wygodną pracę.
- Na wyposażeniu znajduje się przycisk awaryjnego wyłączenia oraz wyłącznik bezpieczeństwa.
- Piła nie jest trudna w obsłudze.
- Do cięcia produktów wykorzystywana jest taśma tnąca ze stali nierdzewnej.
Parametry produktu.
- Długość: 425 mm
- Szerokość: 435 mm
- Wysokość: 850 mm
- Napięcie zasilające: 230 V
- Moc urządzenia: 750 W
- Długość taśmy tnącej: 1550 mm
- Wielkość stołu roboczego: 395x435 mm
- Rozstaw nóżek: 280 x 360 mm
- Średnica koła taśmy tnącej: 200 mm
- Prędkość cięcia: 15 m/sek.
- Pobór prądu: 5,2 A
- Poziom hałasu: < 90 dB
- Waga: 37 kg
- Kod producenta: PM 1550S