na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 46 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 46 elementów

Krajalnice do wędlin i serów

Z każdym rokiem zwiększa się liczba klientów w sklepach spożywczych bądź działach mięsnych, którzy nalegają na pokrojenie swojego produktu. Związane jest to z faktem oszczędności czasu oraz siły. Pocięta wędlina lub ser w plastry od razu nadaje się do wystawienia na półmisku w restauracji, lub ułożeniu ich na kanapkach w domowym zaciszu. By sprostać wymaganiom, jakie zostają postawione przez klientów, przedstawiamy Państwu, profesjonalne krajalnice do krojenia wędlin i serów.

Jakich firm krajalnice do wędlin i serów oferujemy?

W swojej ofercie posiadamy krajalnice do wędlin i serów polskiej produkcji, ale również importowane z innych zakątków świata. Na uwagę zasługują tutaj rodzimej produkcji krajalnice firmy Ma-Ga bądź importowane maszyny prosto z Włoch przez koncern Inoxxi. Poza tymi wspomnianymi producentami posiadamy również urządzenia niemieckiej produkcji Bartscher oraz jesteśmy dystrybutorem dwóch najpopularniejszych importerów sprzętu gastronomicznego, jakimi nie wątpliwie w naszym kraju są firmy Hendi oraz Stalgast.

Gdzie stosujemy krajalnice do wędlin i serów?

Wszystkie przedstawione krajalnice do wędlin i serów są to trwałe i niezawodne produkty dostosowane do pracy w sklepach spożywczych, marketach oraz działach mięsnych. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby używać ich, jako domowe krajalnice do wędlin i serów. Maszyny te działają nie zawodnie przez długi czas dzięki zastosowaniu najwyżej jakości surowców do ich produkcji oraz użyciu wysokiej jakości części mechanicznych i elektrycznych.

Na co zwrócić uwagę przy zakupie krajalnicy do wędlin i serów.

Nasza firma zawsze dąży do tego, aby klient był zawsze zadowolony. Dlatego podpowiemy Wam, na co należy zwrócić uwagę przy zakupie krajalnicy do wędlin i serów. Tak, więc zaczynamy:

  • Rodzaj maszyny – na samym początku musicie się zdecydować, co chcecie kroić na urządzeniu. Wiąże się to z tym, iż na rynku nie ma rozwiązań, na których jednocześnie potniecie wędlinę i ser. Taki proceder jest zabroniony między innymi przez sanepid.
  • Wielkość noża tnącego – w dużym uproszczeniu wartość ta decyduje o tym, jak duże kawałki wędlin i serów będziecie mogli ciąć na swojej maszynie.
  • Tryb pracy – w naszym sklepie internetowym znajdą Państwo krajalnice ręczne, automatyczne i półautomatyczne. Różnią się one między sobą tym, ile uwagi potrzebują od osoby ich obsługującej. Dlatego przed zakupem trzeba dokładnie wiedzieć, ile będziemy kroić produktu oraz jakim czasem będziemy dysponować na ten proces.
  • Moc urządzenia – w przypadku cięcia twardszych wędlin lub serów warto zdecydować się na maszynę o większej mocy. Zapewni to dłuższą bezawaryjną pracę takiej krajalnicy.
  • Kraj pochodzenia – tak jak wspominaliśmy, sprzedajemy produkty importowane oraz krajowe. Warto wiedzieć, że w przypadku tych drugich dostęp do części zamiennych jest łatwiejszy oraz proces gwarancyjny jest prostszy. Jednak tego typu maszyny są droższe. Dlatego trzeba się zastanowić, jakimi funduszami dysponujemy i w ten sposób dobrać odpowiednią maszynę.
  • Pochylenie stołu roboczego – parametr ten ma szczególnie duże znaczenie, gdy wymieniamy urządzenie. Wówczas jesteśmy przyzwyczajeni do charakterystyki tej maszyny. W takim wypadku warto dobrać taką samą lub podobną, aby proces zmiany przechodził jak najłagodniej.

Różne modele krajalnic do wędlin i serów.

Z racji posiadania w swojej sprzedaży dużego wachlarza krajalnic do wędlin i serów zachęcamy do zapoznania się z całą ofertą oraz wyboru odpowiedniej maszyny dla siebie. Ponadto Nasza firma zapewnia po zakupie maszyn serwis gwarancyjny i pogwarancyjny z oryginalnymi częściami zamiennymi w stałej sprzedaży w niskich cenach.

Krajalnice do wędlin i serów
Menu

Informacja

Tagi