Krajalnice, kotleciarki, wilki

W dzisiejszych czasach ludzie bardzo często chcą iść na łatwiznę. Najczęściej jest to związane z oszczędnością czasu a czasami pieniędzy. Dlatego w sklepach spożywczych albo działach mięsnych niejednokrotnie możemy usłyszeć zdania: „Proszę pokroić ser oraz wędlinę” lub „ Czy istnieje możliwość zmielenia mięsa?”. Aby sprostać oczekiwaniom klientom przedstawiamy profesjonalne maszyny do sklepu lub gastronomii, które sprostają tego typom zadaniom.


Najbardziej spotykanym sprzętem na stoiskach mięsnych są krajalnice. W swojej ofercie posiadamy dwa rodzaje tego typu sprzętu. Pierwszy przeznaczony jest do krojenia wędlin natomiast drugi do żółtego sera. W gruncie rzeczy obydwie te maszyny różnią się miedzy sobą zastosowanym silnikiem o różnej mocy oraz nożem krojącym.


Drugą maszyną gastronomiczną, jaką widzimy w sklepach mięsnych to wilk do mięsa. W codziennym życiu bardziej znany jest pod nazwą maszynka do mielenia mięsa lub wilk i jak sama nazwa mówi służy ona do mielenia lub rozdrabniania mięsa. W sklepie internetowym można odnaleźć maszyny posiadające sitka o średnicy oczek od 4,5 mm, 6 do 8 mm. Wybór odpowiedniego sitka zależy od upodobań klienta i od tego jak grubo chcemy mieć zmielone nasze mięso które stosujemy w swojej kuchni do różnego rodzaju potraw.


Bezpośrednim uzupełnieniem wilka jest maszyna do rozbijania mięsa. Kotleciarka za pomocą odpowiednich wałków pozwala na odpowiednie przygotowanie mięsa na przykład na kotlety schabowe lub steki. Wiele osób podkreśla, że mięso z takiej maszyny ma zupełni inny smak niż takie z tradycyjnego tłuczka do mięsa.


Ostatnim przydatnym produktem w każdej kuchni lub sklepie może się okazać piła do cięcia. Pozwala ona w łatwy sposób pokroić drób, ryby, mrożone mięsa lub kości.


Jak Państwo widzą posiadamy szeroki wybór profesjonalnych maszyn gastronomicznych do kuchni, sklepów spożywczych oraz działów mięsnych. Zapraszamy do kompleksowego wyposażenia swoich lokalów właśnie w naszym sklepie internetowym!

Krajalnice, kotleciarki, wilki  Jest 30 produktów.

Podkategorie

  • Krajalnice do wędlin

    Z każdym rokiem zwiększa się liczba klientów w sklepach spożywczych bądź działach mięsnych, którzy nalegają na pokrojenie swojego produktu. Związane jest to z faktem oszczędności czasu oraz siły. Pocięta wędlina lub surowe mięso w plastry od razu nadaje się do wystawienia na półmisku w restauracji lub ułożeniu jej na kanapkach w domowym zaciszu. By sprostać wymaganiom, jakie zostają postawione przez klientów przedstawiamy Państwu profesjonalne urządzenia do krojenia wędlin.


    W swojej ofercie posiadamy krajalnice do wędlin polskiej produkcji, ale również importowane z innych zakątków świata. Na uwagę zasługują tutaj polskie krajalnice firmy Ma-Ga, bądź importowane maszyny prosto z Włoch przez koncern Inoxxi. Poza tymi wspomnianymi producentami posiadamy również krajalnice niemieckiej produkcji Bartscher oraz jesteśmy dystrybutorem dwóch najpopularniejszych importerów sprzętu gastronomicznego, jakimi nie wątpliwie w naszym kraju są firmy Hendi oraz Stalgast.


    Wszystkie przedstawione krajalnice do wędlin są to trwałe i niezawodne produkty dostosowane do pracy w sklepach spożywczych, marketach oraz działach mięsnych. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby używać ich, jako domowe krajalnice do wędlin.


    Z racji posiadania w swojej sprzedaży dużego wachlarza krajalnic do wędlin zachęcamy do zapoznania się z całą ofertą oraz wyboru odpowiedniej maszyny dla siebie.Ponadto Nasza firma zapewnia po zakupie maszyn serwis gwarancyjny i pogwarancyjny z orgialnymi częściami zamiennymi w stałej sprzedaży w niskich cenach.

  • Krajalnice do serów

    Proces cięcia sera w domowych warunkach może być dość utrudniony tym bardziej, jeśli nie posiadamy odpowiedniego sprzętu wyposażonego w noż ceramiczny lub teflonowy. Dlatego coraz częściej decydujemy się na zakupów już pokrojonego sera w naszym osiedlowym sklepie. Aby sklepy spożywcze i markety sprostały naszym prośbą niezbędna jest im krajalnica do krojenia sera żółtego.


    Krajalnice do serów to wyspecjalizowane urządzenia o innej konstrukcji niż krajalnica do wędlin. Posiadają one większe i mocniejsze silniki oraz noże tnące pokryte teflonem lub ceramiką zmniejszające tarcie. Dlatego tego typu krajalnice będą dobrze się sprawowały w przypadku sera twardego, miękkiego oraz wędzonego.


    W swojej ofercie posiadamy krajalnice do serów od kilku producentów napędzanie paskiem lub przekładnią zembatą. Najpopularniejszym dostawcą takich maszyn jest firma maga która posiada w swojej ofercie ponad dziesięć różnych profesjonalnych krajalnic dla małych, średnich lub dużych super marketów. Jednak w naszym sklepie internetowym można również zakupić produkty innych cenionych firmy, jakimi są: Hendi, Stalgast, Inoxi oraz Barstcher.


    Wszystkie krajalnice do serów przez nas sprzedawane będą dobrym wyposażeniem dla placówek zbiorowego żywienia, hoteli, restauracji oraz pizzerii. Jeżeli mają Państwo ochotę używać ich, jako domowe krajalnice do sera nic nie stoi na przeszkodzie, aby tego dokonać.


    U nas można zakupić urządzenia dostosowane do wielu zadań oraz wielkości portfela. Dlatego prosimy o zapoznanie się z całą ofertą sprzedażową, dbamy o dobrą markę super niskie ceny i szkolenie.Posiadamy rozwinięty serwis i części zamienne do wszystkich u nas zakupionych krajalnic od kamieni piętrzących, tarcz, noży po części do napędu.

  • Wilki do mięsa

    Mięso mielone jest częstym składnikiem wykorzystywanym w każdej kuchni do różnych potraw od tatara do kotletów mielonych. Z racji tego, że wiele osób nie posiada w swoim domu wilka do mielenia mięsa to wymagamy od sprzedawców w sklepie, aby nasze mięso było już rozrobione.  Dlatego, w związku z tym zachęcamy właścicieli sklepów spożywczych oraz lokali gastronomicznych do zakupu profesjonalnej maszynki do mielenia mięsa w której znajdują się sitka o różnej grubości oczek i ostrego ze stali nierdzewnej nożyka.


    W swojej ofercie posiadamy maszyny od polskich producentów, ale również od tych z zagranicy. Najczęściej wybieranymi maszynkami do mielenia mięsa są produkty firmy Ma-Ga. Jednak klienci również decydują się na wilki do mięsa takich dostawców jak: Stalgast, Hendi, Inoxxi oraz wielu innych. Wybory te zależne są od posiadanego budżetu przez klienta oraz wydajności, jakiej on oczekuje. W przypadku dużych wymagań klienta, co do maszyny sprzedajemy również wilki do mielenia mięsa z systemem Unger, 3 elementowym ten sprawdzony i opracowany systemem rozdrabnia najbardziej żylaste mięso bo posiada dodatkowy w gardzieli szarpak.


    Nie wątpliwie kupując maszynki do mielenia mięsa u nas będą Państwo zadowoleni, ponieważ oferujemy sprawdzony towar najwyższej jakości i części zamienne.

  • Kotleciarki

    Stekery to maszynki do rozbijania mięsa które pozwalają na wydobycie z mięsiwa dużo lepszy smak po przez nacięcie i nakuwanie odpowiednimi wałkami które są na wyposażeniu urządzenia. Do tego często wykorzystuje się je w punktach gastronomicznych typu kuchnie, szkoły, bary albo sklepach spożywczych, gdzie istnieje możliwość rozbicie lub rozdrabnianie mięsa na życzenie klienta.


    Właśnie z tych powodów przedstawiamy Państwu kotleciarki do mięsa na kotlety schabowe . W naszej ofercie można znaleźć urządzenia renomowanych firm, jakimi są firmy: Ma-Ga, Hendi, Stalgst, Inoxxi i wiele innych. Wszyscy oni oferują sprzęt najwyższej, jakości, który sprawdzi się w profesjonalnych kuchniach, sklepach spożywczych oraz działach mięsnych.


    Stekery ułatwią pracę obsługi lokalów gastronomicznych a jednocześnie zwiększą ich wydajność i smak. Naszym zdaniem każda profesjonalna kuchnia powinna mieć na wyposażeniu takie urządzenia jak te.

  • Piły do cięcia kości i...

    Piły do cięcia żywności to wyspecjalizowane narzędzia umożliwiające porcjowanie między innymi następujących produktów  świerzych lub mrożonych takich jak mięsa, ryb, drobnych kości lub drobiu. Stosuje się je w takich miejscach jak markety, supermarkety, sklepy spożywcze oraz lokale gastronomiczne typu kuchnie, stołówki.


    W swojej ofercie posiadamy piły do cięcia mięsa i kości od różnych producentów oraz importerów. Najczęściej wybieraną piłą jest ta pochodząca od polskiego dystrybutora firmy Ma-Ga, ale zdarza się również, że klienci kupują inne maszyny. Sprzedajmy piły do mięsa takich producentów  jak: Stalgast czy Yato.


    Między sobą różnią się one wykorzystanym materiałem do produkcji czy narzędziem typu brzeszczot, które ostatecznie tnie mięso, ryby, drób lub inne produkty. Jednak bez znaczenia, jakiego dostawce Państwo wybiorą to wszystkie te maszyny potrafią w szybki i dokładny sposób pokroić mięso na różne porcje.


    Piła do mięsa może być szczególnie potrzebna w działach mięsnych gdzie na żądanie klienta będzie można przeciąć kość lub żeberka. Dlatego zachęcamy do zakupy tych maszyn, aby jeszcze bardziej zwiększyć zadowolenie klientów.

Pokazuje 1 - 30 z 30 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 30 elementów

Krajalnice, kotleciarki, wilki

Promocje

Informacja

Nowe produkty

Tagi

Folow Us


Najnowsza gazetka RestoQuality.


energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Profesjonalny pojemnik termoizolacyjny.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.

Nowoczesne popielnice naścienne.