Krajalnice, kotleciarki, wilki
Brzeszczot do cięcia kości, mrożonego mięsa do piły Ma-Ga PM1550, wymiar 1550x15 mm...
Płytka panela sterującego z wiązką przewodów do krajalnicy S2-712 Ma-Ga, części, serwis
Kamień ostrzący do krajalnicy Ma-Ga 210p, 210pT, 310p2, 310pT2 wędlin, sera, części,...
Kamień, osłka, ściernica ostrzący do krajalnicy Ma-Ga 110p, 110pT wędlin, sera, części
Kamień ostrzący do krajalnicy Włoskiej Mistro typ GS-250, 250E, GS-275, GS-300, serwis,...
W dzisiejszych czasach ludzie bardzo często chcą iść na łatwiznę. Najczęściej jest to związane z oszczędnością czasu a czasami pieniędzy. Dlatego w sklepach spożywczych albo działach mięsnych niejednokrotnie możemy usłyszeć zdania: „Proszę pokroić ser oraz wędlinę!” lub „Czy istnieje możliwość zmielenia mięsa?”. Aby sprostać oczekiwaniom klientów, przedstawiamy profesjonalne maszyny do sklepów spożywczych i gastronomii, które sprostają tego typom zadaniom.
Najczęściej spotykane urządzenia w sklepach spożywczych i gastronomii.
Najbardziej spotykanym sprzętem na stoiskach mięsnych są krajalnice do wędlin i serów. W swojej ofercie posiadamy dwa rodzaje tego typu sprzętu. Pierwszy przeznaczony jest do krojenia wędlin natomiast drugi do żółtego sera. Pewnie cześć osób może zadawać sobie pytanie, skąd wynika takie rozgraniczenie. Już pędzimy z odpowiedzią! Ze względów sanitarnych nie powinno używać się jednego urządzenia do krojenia produktów mięsnych oraz mlecznych. Właśnie, dlatego sklepy spożywcze i lokale gastronomiczne powinny na wyposażeniu posiadać dwa rodzaje maszyn. W gruncie rzeczy różnią się one między sobą zastosowanym silnikiem o różnej mocy oraz nożem krojącym.
Szybkie mielenie mięsa dzięki profesjonalnym maszyną do sklepów spożywczych i gastronomii.
Drugą profesjonalną maszyną do sklepów i gastronomii, jaką widzimy to wilk do mięsa. W codziennym życiu bardziej znany jest pod nazwą maszynka do mielenia mięsa i jak sama ona mówi, urządzenie to służy do mielenia lub rozdrabniania mięsa. W sklepie internetowym można odnaleźć maszyny posiadające sitka o średnicy oczek 4,5 mm, 6 i 8 mm. Wybór odpowiedniego sitka zależy od upodobań klienta i od tego, jak grubo chcemy mieć zmielone nasze mięso, które stosujemy w swojej kuchni do różnego rodzaju potraw.
Maszyny uzupełniające wyposażenie sklepów spożywczych i gastronomii.
Bezpośrednim uzupełnieniem wilka jest maszyna do rozbijania mięsa. Kotleciarka za pomocą odpowiednich wałków pozwala na specyficzne przygotowanie mięsa na przykład na kotlety schabowe lub steki. Wiele osób podkreśla, że mięso z takiej maszyny ma zupełni inny smak niż takie z tradycyjnego tłuczka do mięsa.
Ostatnim przydatnym produktem w każdej kuchni lub sklepie może się okazać elektrycznapiła do cięcia. Pozwala ona w łatwy sposób pokroić drób, ryby, mrożone mięsa lub kości. Produkty te cechują się znacznymi wymiarami bądź dużą twardością, dlatego ciężko byłoby pokroić je za pomocą ręcznego noża. Właśnie z tego względu producenci stworzyli prezentowane tutaj rozwiązania.
Bogaty asortyment profesjonalnych maszyn do sklepów spożywczych i gastronomii.
Jak Państwo widzą, posiadamy szeroki wybór profesjonalnych maszyn gastronomicznych do kuchni, sklepów spożywczych oraz działów mięsnych. Zapraszamy do kompleksowego wyposażenia swoich lokalów właśnie w naszym sklepie internetowym! Tym bardziej że możecie u nas liczyć na niskie ceny oraz duże rabaty. W przypadku problemu z wyborem odpowiednich urządzeń dla siebie zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta. Wykwalifikowana kadra podpowie Państwu, jakie produkty będą dla Was najbardziej odpowiednie.