Wyposażenie gastronomii

Dobry kucharz to za mało, by stworzyć wyjątkową kuchnię i niepowtarzalne, smaczne dania. We wszelkiego rodzaju restauracjach, placówkach zbiorowego żywienia, a także zakładach przetwórstwa żywności czy nawet stoiskach mięsnych w hipermarketach niezastąpione są profesjonalne urządzenia gastronomiczne. Są to sprzęty specjalnego przeznaczenia zaprojektowane z myślą o wykorzystaniu w różnych branżach.

Od wielu już lat owocnie współpracujemy z firmą Ma-Ga w dziedzinie specjalistycznych urządzeń do przetwarzania żywności oraz mięsa. Dzięki tej symbiozie możemy Państwu zaoferować wytrzymałe krajalnice do wędlin i serów. Takie modele jak 612p czy 312p przeszły już do kanonów wyposażenia profesjonalnego punktu gastronomicznego i na zawsze utkwiły w pamięci wielu użytkowników. Prócz krajalnic mamy do pokazania szatkownice do warzyw i owoców. Tak jak poprzednie produkty również ten okrył się sławą i praktycznie, każdy słyszał o szatkownicy MKJ2. Charakteryzuje się ona bardzo dużą wydajnością oraz trwałą obudową.

Producent Ma-Ga zadbał również, aby w każdej profesjonalnej kuchni oraz punkcie mięsnym nie zabrakło maszyn do obróbki surowego mięsa. Dlatego przedstawiamy wilki do mielenia mięsa oraz kolteciarki. Przydadzą się one wszędzie tam gdzie dziennie przerabiamy duże ilości mięsiwa a chcemy mieć zawsze gotowe maszyny. Te produkty do mielenia mięsa i rozbijania kotletów znakomicie sprostają tym wymaganiom. Jeżeli nie przetwarzają Państwu tak dużej ilości mięsa nie ma obawy posiadamy również sprawdzone maszyny od innych importerów taki jak: Hendi, Stalgast, Inoxxi czy RestoQuality.

Dobry punkt gastronomiczny to nie tylko taki, który posiada wzorową kuchnie i dobrych kucharzy, ale również niezbędne jest odpowiednie podanie dań. W naszym sklepie internetowym mogą Państwo znaleźć profesjonalne szkło oraz naczynia. Odszukają tutaj Państwo takie niezbędne elementy jak szklanki, kieliszki czy talerze. Wszystkie zostały wykonane z najwyższej, jakości porcelany albo szkła, co nadaje im odpowiedni charakter oraz prestiż.

Jeżeli jednak chcemy zaskoczyć swoich klientów i podanie dań na zwykłym talerzu nie wystarczy to możemy do tego użyć specjalnych urządzeń. Przywiezienie dania na wózku do wydawania potraw lub prezentacja tego, co przygotowaliśmy w wózku bufetowym na pewno wywrze ogromne wrażenie na gościach w naszej restauracji albo hotelu.

Ostatnim istotnym elementem w budowaniu dobrego wrażenia wśród klientów jest obsługo lokalu. Możemy zaoferować w naszym sklepie profesjonalne ubranie gastronomiczne. Kucharz od teraz będzie wygląda jak szef kuchni dzięki zastosowaniu odpowiedniego fartucha a kelnerka dzięki zapaską będą wyglądały estetycznie.

Wyżej wymienione produkty to tylko cześć oferty, jaka posiadamy. Zapraszamy do oglądania wszystkich kategoria a na pewno znajdą Państwo odpowiednie wyposażenie swojego punktu gastronomicznego.

Wyposażenie gastronomii  Jest 6108 produktów.

Podkategorie

  • Naczynia kuchenne

    Kuchnie w domach i profesjonalnych lokalach to specyficzne pomieszczenia. W ich wnętrzach powstają wyśmienite dania jednak nie było by to możliwe bez pewnych rzeczy. Tymi niezbędnymi elementami są naczynia kuchenne zebrane poniżej.

    Jakie naczynia kuchenne?

    I tutaj powstaje zasadnicze pytanie. Jakie naczynia kuchenne mogą okazać się nam przydatne. Nie wątpliwie każde takie pomieszczenie powinno posiadać garnki gastronomiczne. To właśnie w nich ugotujemy wiele zup, makaronów i warzyw. W swojej ofercie posiadamy produkty wykonane ze stali nierdzewnej bądź aluminium. Wszystkie one charakteryzują się dobrą przewodnością ciepła oraz znakomitym jego rozprowadzaniem.


    Uzupełnię wyżej wymienionych naczyń są patelnie gastronomiczne. Tak naprawdę proces smażenia wykonujemy codziennie a bez nich nie było by to możliwe. U nas znajdziecie kilkadziesiąt sztuk tego rodzaju produktów przeznaczonych do różnych celów. Będziecie mogli na nich przygotowywać naleśniki, ryby, jaja i wiele innych smacznych potraw.


    Ostatnią grupą naczyń, jakie u nas dostaniecie to wanny cedzakowe. Dzięki nim będziecie mogli między innymi oczyścić świeże owoce, pozbyć się ze składników zalewy bądź wody. Wszystkie one zostały wykonane ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są odporne na uszkodzenia oraz rdzę.

  • Pojemniki GN
  • Przybory kuchenne

    Organizacja pracy i odpowiednie narzędzia w miejscu, gdzie przygotowuje się posiłki to źródło sukcesu. To właśnie te aspekty wpływają na to, iż posiłki powstają bezproblemowo oraz zgodnie z harmonogramem. My skupi się na tej drugiej przesłance i zaproponujemy Wam bogatą gamę przyborów kuchennych.

    Noże i nożyce kuchenne – niezbędne przybory kuchenne.

    Praktycznie chyba nikt nie wyobraża sobie robienia posiłków bez noży kuchennych i nożyc kuchennych. To właśnie te przybory kuchenne pozwalają pokroić składniki dań oraz rozpakować je, jeżeli są w pudełkach. Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo przyrządy zgodne z systemem HACCP, który stosowany jest w gastronomii. Praktycznie każdy kucharz powinien posiadać niezawodne ostrze. U nas na pewno dostaniesz takie!

  • Artykuły do kawiarni i...

    Kawiarnie i cukiernie do miejsca przygotowywania oraz podawania wielu rodzajów dań. Przy ich tworzeniu obsługa nie jednokrotnie musi używać wyspecjalizowanych narzędzi. Kategoria ta zawiera wiele niezbędnych maszyn przydatnych w tych miejscach.

    Akcesoria do pieczenia ciast.

    Na naszym sklepie internetowym mogą Państwo znaleźć dużo akcesoriów do pieczenia ciast. Wśród nich nie wątpliwie królem jest wałek do ciasta. To właśnie dzięki niemu przygotujecie idealnie cienkie ciasto na Wasze wypieki. W swojej ofercie posiadamy produkty wykonane z drewna bądź stali nierdzewnej.


    Jeżeli zrobimy już nasze ciasto i je upieczemy to wypadałoby także udekorować. W tym celu możemy użyć worków oraz tylek cukierniczych.  Końcówki do ozdabiania występują w wielu kształtach, dzięki czemu stworzycie na swoich wypiekach różnorodne wzory. Natomiast rękawy cukiernicze sprzedajemy w dwóch rodzajach oraz jednorazowe.


    Również przy wypiekach mogą się okazać niezbędne pędzelki cukiernicze, formy silikonowe bądź skrobki do ciasta. Wszystkie te elementy będą wstanie Państwo zamówić na tej stronie internetowej.

  • Artykuły bufetowe

    Coraz więcej zakładów gastronomicznych decyduje się na utworzenie w swoich lokalach stołów szwedzkich. Wynika to z faktu, iż klient sam sobie może  wybrać interesujące go dania oraz je sobie nałożyć. W związku z tym z części obowiązków zwolnieni są kelnerzy oraz kelnerki. Jednak, aby taki sposób podawania posiłków wprowadzić u siebie należy posiadać odpowiednie akcesoria bufetowe, które Państwu przedstawimy.

    Niezbędne akcesoria bufetowe przy stole szwedzkim.

    To tych najbardziej potrzebnych akcesoriów bufetowych możemy między innym zaliczyć:

    • Kociołki do zupy – produkty te zostały dostosowane do przygotowania oraz podgrzewania zup lub kremów. Dzięki termostatowi oraz grzałce w środku utrzymuje się stała temperatura, dzięki czemu posiłki znajdujące się wewnątrz są zawsze ciepłe. Maszyny te zasilane są energia elektryczną 230 V.
    • Podgrzewcze do żywności – pełnią one podobną rolę jak przedstawione powyżej urządzenia z jedną różnicą. W nich możemy podgrzewać dania w formie stałej tzn. ziemniaki, jajecznice oraz kiełbaski. Zasilane mogą być także napięcie 230V, ale również istnieją wersje na pastę, paliwo a nawet świeczki.
    • Dyspensery do napojów – praktycznie do każdego dania w restauracji dostajemy jakiś sok do pobicia. Jednak ich dozowanie z butelki i kartonika raczej jest nie praktyczne. Właśnie, dlatego powstały dyspensery. Są to pojemniki z kranikiem, dzięki któremu klient sam może sobie nalać interesujący go napój.
    • Koszyki na pieczywo – podobnie jak w przypadku trunków dostajemy również chleb lub bułki do przegryzienia. Prezentacja ich na naszych koszykach jest elegancka oraz wygodna. Oprócz tego posiadają one odpowiednią zasłonę zapobiegającą wysychaniu.

    Wymienione produkty to tylko część akcesoriów, jakie mogą się nam przydać w restauracji oraz pubach. Posiadamy także dzbanki do wody, karafki do wina oraz naczynia z melaniny. W związku z tym zachęcamy do obejrzenia całej tej kategorii.

  • Artykuły stołowe
  • Wyposażenie baru

    Przy otwieraniu lokali gastronomicznych jak bary lub kawiarnie należy wyposażyć te obiekty w odpowiednie przyrządy. Tylko dzięki nim będą one w stanie przygotowywać smaczne posiłki oraz napoje, które zamówią klienci. Kategoria ta zawiera niezbędne wyposażenie baru używane przez wielu najlepszych kelnerów.

    Profesjonalne wyposażenie baru czy może domowe rozwiązania?

    Wiele początkujących osób zadaje sobie takie pytanie. To prawda profesjonalne wyposażenie baru kosztuje o wiele więcej niż sprzęty domowe, ale nie wątpliwie dzięki temu posiada kilka ważnych zalet.

    Po pierwsze droższe urządzenia są o wiele trwalsze. Wynika to z faktu, iż producent od razu zakłada, że będą one użytkowane cały dzień bez przerwy. Niestety w przypadku domowych urządzeń może się okazać, że nie dają sobie one rady w wspomnianych warunkach.


    Po drugie serwisowanie takich produktów, gdy się one zepsują jest o wiele łatwiejsze. Firmy Hendi, których wyroby sprzedajemy, bardzo często wysyła serwisantów w miejsce gdzie znajduje się maszyna i następuje to szybko a przecież w przypadku prowadzenia lokalu gastronomicznego każda sekunda jest na wagę złota. Także dostęp do części jest o wiele łatwiejszy, ponieważ są one gromadzone przez wiele lat nawet, jeżeli dana maszyna nie jest już produkowana.


    Po trzecie długoletnie doświadczenia sprawia, iż przedstawione tutaj maszyny są dopracowane oraz niezawodne. Dlatego zachęcamy do zakupu profesjonalnego wyposażenia z tej kategorii.

  • Przygotowanie gorących...

    Lokale gastronomiczne to miejsca, w których przygotowywane są różne napoje. Często są one zimne, ale zdarzają się sytuację, w których klienci domagają się ich podgrzania. Kategoria ta zawiera wszystkie urządzenia do przygotowywania gorących napojów, jakie mogę się przydać w profesjonalne kuchni.

    Jakie urządzenia do przygotowania gorących napojów są Wam potrzebne?

    Nie wątpliwie najczęściej stosowanym rozwiązaniem podczas przygotowywania gorących napojów to warniki do wody. To w ich wnętrzach między innymi przygotujemy ciepłą wodę, piwo lub grzane wino. Dbają one o utrzymanie odpowiedniej temperatury cieczy znajdującej się w środku oraz pozwalają na szybkie jej zagotowanie. W swojej ofercie mamy urządzenia posiadające jedną lub dwie ścianki.

    Specyficzną odmianą wyżej przedstawionych maszyn jest zaparzacz do kawy. Tak naprawdę urządzenie to jest zbudowane w podobny sposób jak warniki do napojów z tą różnica, że posiada na górze odpowiedni filtr, na którym umieszczamy kawę zmieloną. Dzięki temu mamy pewność, iż w naszym napoju nie będzie żadnych fusów.

  • Urządzenia chłodnicze

    W lokalach gastronomicznych bądź sprzedażowych przechowuje się różne produkty. Część z nich (głównie żywność) potrzebują odpowiednich warunków ku temu. Przedstawione tutaj urządzenia chłodnicze będą w stanie je zapewnić. Zapraszamy do obejrzenia całej naszej oferty tych maszyn.

    Podstawowe urządzenia chłodnicze.

    Tak naprawdę do grona podstawowych urządzeń chłodniczych, bez których nie może się obyć żaden lokal zajmujący się żywnością, zaliczamy: szafy chłodnicze oraz lady chłodnicze. W obydwu przedstawionych typach rozwiązań utrzymywana jest temperatura z zakresu od +1°C do +10°C jednak przeznaczone są one do magazynowania innych produktów spożywczych. W tych pierwszym możecie umieścić różnego rodzaju napoje, nabiały, jogurty lub śmietany. Dzięki specjalnie wyprofilowanym półką będą one stały bezpiecznie. Natomiast te drugie zostały stworzone do eksponowania mięs, wędlin oraz serów. Posiadają wnętrze dostosowane do pojemników GN, które są powszechnie stosowane do przetrzymywania wspomnianych rzeczy.

  • Obróbka mechaniczna

    Obróbka mechaniczna to codzienny proces wykonywany w lokalach gastronomicznych. Jednak, aby go prawidłowo przeprowadzić należy posiadać odpowiednie maszyny do tego celu. Kategoria ta zawiera wszystkie niezbędne produkty, jakie mogą się przydać w restauracjach bądź kuchniach.

    Maszyny do obróbki mechanicznej mięsa.

    W swojej ofercie posiadamy szeroką gamę maszyn do obróbki mechanicznej mięsiwa. Zaliczyć do nich możemy między innymi

    Pierwsze wspomniane urządzenia pozwolą Państwu w wygodny i szybki sposób pokroić wędlinę oraz produkty nabiałowe. Klienci coraz częściej wolą już pokrojone w plasterki produkty, dlatego warto zastanowić się nad zakupem tych maszyn w swojej kuchni lub sklepie.

    Maszynki do mielenia mięsa przygotują dla Was idealne mielone mięso do różnych potraw bądź na sprzedaż garmażeryjną w swoim sklepie osiedlowym. Dzięki nim stworzycie idealną konsystencje farszu do kotletów lub gołąbków. Maszyny dostosowane są do pracy w profesjonalnych warunkach.

    Jak już zmieliliście mięso to łatwo z niego będziecie mogli zrobić sardelki dzięki nadziewarce do kiełbas. U nas zakupicie urządzenia pionowe oraz poziome.

  • Obróbka termiczna

    Poddawanie składników smażeniu i gotowaniu to dziś codzienność w lokalach gastronomicznych. Jednak do przeprowadzenia tych procesów w sposób prawidłowy niezbędne są odpowiednie maszyny. Właśnie w tej kategorii zebraliśmy najbardziej przydatne urządzenia do obróbki termicznej.

    Urządzenie do obróbki termicznej dla restauracji i hoteli.

    Restauracje i hotele to miejsca, w których dużo osób spożywa posiłki. Właśnie ze względu na ilość gości muszą oni posiadać odpowiednie urządzenia do obróbki termicznej. W pierwszej kolejności właściciel tych lokali powinni zakupić gastronomiczne kuchnie gazowe lub kuchnie elektryczne. Pozwolą one na przygotowanie oraz ogrzanie dań dla mniejszej ilości osób, którzy w tym momencie są na sali.


    Następnymi maszynami obowiązkowymi w takich lokalach są kotły warzelne. Dzięki tym maszyną Wasi kucharze będą w stanie przygotować posiłki jednogarnkowe dla kilkudziesięciu – kilkunastu osób. Praktycznie taka liczba gości występuje w większości restauracji oraz hoteli.


    Oprócz wyżej wymienionych urządzeń można zastanowić się nad zakupem bemarów gastronomicznych, kuchenek mikrofalowych oraz witryn grzewczych. Dlatego warto pomyśleć dokładnie, jakich maszyn potrzebujemy i przejrzeć naszą ofertę w całości.

  • Piece gastronomiczne

    W restauracjach lub stołówkach często wypieka się ciasta, lub podgrzewa posiłki. Jednak ze względu na dużą ilość gości lokale te potrzebują odpowiedniego sprzętu, aby sprostać wszystkim wymaganiom. Właśnie, dlatego w takich miejscach nie powinno zabraknąć pieców gastronomicznych.

    Piece gastronomiczne – obowiązkowe wyposażenie.

    Tak naprawdę chyba nikt z nas nie wyobraża sobie lokalu gastronomicznego bez odpowiedniego pieca gastronomicznego. To właśnie w tych maszynach przygotowuje się posiłki dla dużej liczby gości. Tutaj ostatni człon jest bardzo istotny. Dzięki dużym wymiarom oraz znaczącej pojemności w tego rodzaju urządzeniach jesteśmy w stanie zrobić dania dla licznej grupy osób za jednym razem. Dlatego kategoria ta dekowana jest właścicielom restauracji, placówek zbiorowego żywienia oraz stołówek. Natomiast nie mają tutaj, czego szukać osobny indywidualne (domowe).

  • Wyposażenie pizzerii i...

    Lokale gastronomiczne takie jak pizzerie lub kebabownie to specyficzne miejsca. Ludzie oczekują, iż w tych lokalach gastronomicznych zjedzą szybko oraz smacznie. Ten pierwszy aspekt wymaga posiadania odpowiednich sprzętów, które skrócą czas przygotowania posiłków. W kategorii tej znajdą Państwo niezbędne wyposażenie pizzerii oraz budki z kebabem.

    Od czego zacząć wyposażenie pizzerii lub obiektu z kebabem?

    Wiele osób zaczynające swój biznes nie ma pojęcia, jakie wyposażenie należy kupić do pizzerii lub kebaba. W tym akapicie skupimy się, jakie przyrządy będą Państwu najbardziej potrzebne.

    • Piece do pizzy – praktycznie żaden lokal poważnie myślący o kuchni włoskiej nie może obyć się bez tego produktu. U nas znajdą Państwo maszyny zasilane energia elektryczną lub gazem. Wybór źródła energii w dzisiejszych czas nie ma znaczenia, ponieważ z obydwu rodzajów przygotują Państwo smaczną pizzę.
    • Rożna do kebaba – w przypadku pizzerii podstawowym wyposażeniem jest piec natomiast, jeżeli otwieracie kebaba to opiekacz do niego jest obowiązkowy. To właśnie na nim przygotujecie soczyste oraz smaczne mięso. U nas znajdziecie maszyny, do których wsadzicie różne wielkości wsadu mięsnego oraz zasilicie je z różnych źródeł.
    • Rożna do kurczaków – rożen do kurczaków może być dobrym uzupełnieniem do posiadanego już wyposażenia. W ich wnętrzach przygotujecie apetyczny drób, który jest dość popularny w naszym kraju. Dzięki tej maszynie możecie w szybki sposób zwiększy swoje obroty.

    Wspomniane maszyny to tylko niektóre przyrządy, które mogą się okazać przydatne w pizzerii oraz kebabie, dlatego zachęcamy do zapoznania się z całą naszą ofertą produktową.

  • Grille i lampy grzewcze

    Grille i lampy grzewcze to coraz częściej wykorzystywane urządzenia w lokalach gastronomicznych. Na tych pierwszych bez problemowo przygotujesz posiłki dla swoich gości a te drugie posłużą do ogrzania ogródków lub namiotów piwnych. Zapraszamy do obejrzenia całej oferty na wymienione produkty.

    Przyrządzaj smakowite dania na grillach.

    Praktycznie nie ma osoby w naszym kraju, która nie lubiłaby potraw z grilla. W swojej ofercie posiadamy maszyny na gaz proban-butan lub węglowe. Urządzenia te mogą Państwo wykorzystać w domu, ale również lokalach gastronomicznych. Stworzono je z wysokiej jakości stali nierdzewnej dlatego nadają się one do użytku zewnętrznego. Materiał ten również daje Wam pewność, iż Wasz grill nie zardzewieje po kontakcie z wilgocią. Przedstawione tutaj rozwiązania pomogą Państwu rozszerzyć swoje menu o potrawy grillowane, które cieszą się dużą popularność wśród naszych rodaków.

  • Transport

    Coraz większą popularnością cieszą się lokale dowożące jedzenie które prowadzą firmy Cateringowe. Wynika to z faktu, że posiadamy coraz mniej czasu nawet na taką podstawą czynność, jaką jest przygotowywanie posiłków. Jednak, aby dania przyjechały w odpowiedniej konsystencji należy posiadać przedmioty do transportu żywności zebrane w tej kategorii.

    Jakie niezbędne przedmioty do transportu żywności u nas zakupisz?

    U nas mogą Państwo zakupić produkty z kilku grup. Jednak do najbardziej popularnych przedmiotów do transportu żywności możemy zaliczyć pojemniki termoizolacyjne.  Produkty te wykonane są z pianki polioprylenowej, która przejawia wysokie właściwości termoizolacyjne. Do ich wnętrza możemy schować takie potrawy jak pizza, zapakowane obiady lub ciasta. W związku z tym, iż w środku panuje stała temperatura macie Państwo pewność ze Wasze produkty się nie zepsują.

  • Regały magazynowe

    Każdy lokal gastronomiczny, ale również sklep posiada miejsce, w którym składowane są produkty. Aby panował tam porządek trzeba zastosować jakieś meble gdzie będziemy mogli ułożyć wszystkie rzeczy. Właśnie do tego rodzaju produktów należą regały magazynowe przedstawione w kategorii.

    Dwa rodzaje regałów magazynowych.

    Tak naprawdę regały magazynowe od firmy Hendi możemy podzielić na dwie grupy:

    • Wyposażone w półki pełne.
    • Posiadające półki ażurowe.

    Obydwa rodzaje masowo stosowane są w przestrzeniach magazynowych. Klienci dość często na półkach pełnych kładą ciężkie rzeczy, ponieważ te podpory są pewniejsze. Natomiast platformy ażurowe mogą posłużyć do przechowywania lżejszych przedmiotów, np. makaronów, sztućców, itp. Bez znaczenia, którą Państwo rodzinę wybierzecie meble te zostaną Wam dostarczone w paczkach do samodzielnego montażu. Jednak jest on na tyle prosty, iż nie wymaga żadnej zaawansowanej wiedzy.

  • Meble ze stali...

    Podczas tworzenia profesjonalnej kuchni zastanawiamy się nad kupnem odpowiedniego wyposażenia. Oczywiście nie może w niej zabraknąć takich maszyn jak kuchenki gazowe, taborety elektryczne lub mikrofalówki. Jednak również ważnymi elementami są meble ze stali nierdzewnej pozwalające stworzyć stanowiska robocze dla Waszych pracowników.

    Rozwiązania zastosowane w naszych stalowych meblach.

    Meble ze stali nierdzewnej dostarczone przez firmę Hendi posiadają kilka cech ułatwiające ich użytkowaniu. Do pierwszych takich zaliczamy materiał wykonania. Wykorzystano tutaj stal AISI 340, która jest odporna na korozję oraz preparaty chemiczne. Dzięki czemu przedstawione produkty będą Wam służy przez długi czas.


    Również postać, w której dostarczone są nasze meble ułatwią Wam życie. Większość z nich przyjeżdża do Państwa jest w wersji do samodzielnego montażu. Tak wykonany mebel jest bardzo łatwy w transporcie i można go prosto wnieść nawet do małych pomieszczeń.


    Prócz dwóch cech wymienionych wyżej nasze meble posiadają między innymi ranty zabezpieczające lub drzwi suwane. Wszystko to, aby naszym klientom korzystało się z nich jak najlepiej!

  • Higiena

    Lokale gastronomiczne to miejsca, w których powinno być nienagannie czysto. Związane jest to z faktem, że to właśnie tam dużo ludzi ma kontakt z żywnością, a nie zachowanie sterylności mogłoby wprowadzić wiele powikłań. Jednak, aby utrzymać porządek, należy używać odpowiednich urządzeń do higieny.

    Zmywarki gastronomiczne – urządzenia higieniczne do mycia naczyń.

    Najczęściej spotykanymi urządzeniami do higieny w miejscach, gdzie podaje się żywność, są zmywarki gastronomiczne. To one w łatwy i szybki sposób pozwalają umyć talerze, szkło oraz sztućce. W swojej ofercie posiadamy zmywarki kapturowe, do szkła oraz naczyń. Poza tym znajdą tutaj Państwo wszystkie niezbędne akcesoria do tych urządzeń takie jak zmiękczacze, filtry oraz wkłady do wody.

  • Ciągi wydawcze
na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 6108 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 6108 elementów

Wyposażenie gastronomii
Menu

Informacja

Tagi