Podkategorie

  • Naczynia kuchenne

    Kuchnie w domach i profesjonalnych lokalach to specyficzne pomieszczenia. W ich wnętrzach powstają wyśmienite dania, jednak nie byłoby to możliwe bez pewnych rzeczy. Tymi niezbędnymi elementami są naczynia kuchenne zebrane poniżej.

    Czy naczynia kuchenne są niezbędne?

    Przygotowanie posiłków dla wielu z nas to ogromna przyjemność, a część zarabia w ten sposób pieniądze. Jedni i drudzy chcą przygotować jak najlepsze posiłki, aby ich goście albo kliencie byli zadowoleni. Jednak wykonanie tych założeń praktycznie jest niemożliwe bez posiadania, chociaż podstawowych naczyń kuchennych. To właśnie one będą w stanie ułatwić przygotowania różnych dań, a w niektórych przypadkach nawet skrócić czas ich wykonania. Dlatego większości z nas będą przydatne prezentowane tutaj rozwiązania. Z tych względów zachęcamy wszystkich do dokładnej analizy tejże kategorii.

  • Pojemniki GN

    Większość lokali gastronomicznych, ale także sklepowych posiada na swoim wyposażeniu urządzenia chłodnicze takie jak lady chłodnicze lub witryny cukiernicze. To właśnie w tych maszynach przechowuje się produkty łatwo psujące się. Jednak nie można ich umieścić bezpośrednio na elementach znajdujących się w środku, ponieważ jest to niehigieniczne. Wówczas trzeba zastosować różnorodne pojemniki GN.

    Zastosowanie pojemników GN.

    Pojemniki GN zostały stworzone po to, aby w łatwy, ale przede wszystkim higieniczny sposób magazynować oraz eksponować towary. Tego typu produkty znajdują swoje szerokie zastosowanie w gastronomii, ale także obiektach sprzedażowych. Można je użytkować w urządzeniach chłodniczych, o czym wspominaliśmy wyżej, ale także w piecach konwekcyjno-parowych, bemarach i wiele innych maszynach.

    W ich wnętrzach umieszczane są różne produkty, ale do tych najbardziej popularnych zaliczamy:

    • Mięsa.
    • Wędliny
    • Wyroby garmażeryjne.
    • Owoce.
    • Sery.
    • Warzywa

    Tak jak sami widzicie, pojemniki GN są dość uniwersalnymi opakowaniami i praktycznie spotkacie je w wielu gałęziach życia codziennego.

  • Przybory kuchenne

    Organizacja pracy i odpowiednie narzędzia w miejscu, gdzie przygotowuje się posiłki to źródło sukcesu. To właśnie te aspekty wpływają na to, iż posiłki powstają bezproblemowo oraz zgodnie z harmonogramem. My skupi się na tej drugiej przesłance i zaproponujemy Wam bogatą gamę przyborów kuchennych.

    Przybory kuchenne – podstawowe wyposażenie gastronomii.

    Lokale go miejsca, w których przyrządza się różne posiłki. Co za tym idzie, osoby pracujące na kuchni muszą być przygotowane na wiele niespodziewanych sytuacji. Profesjonalne przybory kuchenne, które oferujemy, pozwolą im wyjść z różnych opresji oraz przygotować odpowiednie dania na czas. Praktycznie obsługa odpowiedzialna za tworzenie potraw nie będzie w stanie tego zrobić bez większości znajdujących się tutaj przyrządów. Dlatego warto przejrzeć całą tę kategorię bardzo dokładnie i wybrać przyrządy, które na pewno będą niezbędne w Waszych lokalach gastronomiczny. Zakupu warto nawet skonsultować z Waszą załogą, bo przecież oni będą używali zamówionych produktów. My możemy Was zapewnić, że nie zawiedziecie się na naszych towarach, ponieważ oferujmy narzędzia najwyższej klasy.

  • Artykuły do kawiarni i cukierni

    Kawiarnie i cukiernie to miejsca przygotowywania oraz podawania wielu rodzajów dań. Przy ich tworzeniu obsługa nie jednokrotnie musi używać wyspecjalizowanych narzędzi. Kategoria ta zawiera wiele niezbędnych maszyn przydatnych w tych miejscach.

    Akcesoria do pieczenia ciast.

    Na naszym sklepie internetowym mogą Państwo znaleźć dużo akcesoriów do pieczenia ciast. Wśród nich nie wątpliwie królem jest wałek do ciasta. To właśnie dzięki niemu przygotujecie idealnie cienkie ciasto na Wasze wypieki. W swojej ofercie posiadamy produkty wykonane z drewna bądź stali nierdzewnej.

    Jeżeli zrobimy już nasze ciasto i je upieczemy, to wypadałoby także udekorować. W tym celu możemy użyć worków do szprycowania oraz tylek cukierniczych.  Końcówki do ozdabiania występują w wielu kształtach, dzięki czemu stworzycie na swoich wypiekach różnorodne wzory. Natomiast rękawy cukiernicze sprzedajemy w dwóch rodzajach oraz jednorazowe.

    Prócz kremów do ozdabiania gotowych dań często używamy bitej śmietany. Jeżeli mówimy o niej, to do jej produkcji użyjecie syfonów bądź automatycznych maszyn. Pozwolą one w krótkim czasie przygotować ten dodatek. Mało tego będziecie zawsze pewni, iż wyjdzie on idealny oraz nie będzie zważony.

    Również przy wypiekach mogą się okazać niezbędne pędzelki cukiernicze, formy silikonowe bądź skrobki do ciasta. Wszystkie te elementy będą w stanie Państwo zamówić na tej stronie internetowej.

  • Artykuły bufetowe

    Coraz więcej zakładów gastronomicznych decyduje się na utworzenie w swoich lokalach stołów szwedzkich. Wynika to z faktu, iż klient sam sobie może wybrać interesujące go dania oraz je sobie nałożyć. W związku z tym z części obowiązków zwolnieni są kelnerzy oraz kelnerki. Jednak, aby taki sposób podawania posiłków wprowadzić u siebie, należy posiadać odpowiednie akcesoria bufetowe, które Państwu przedstawimy.

    Niezbędne akcesoria bufetowe przy stole szwedzkim.

    To tych najbardziej potrzebnych akcesoriów bufetowych możemy między innym zaliczyć:

    • Kociołki do zupy – produkty te zostały dostosowane do przygotowania oraz podgrzewania zup lub kremów. Dzięki termostatowi oraz grzałce w środku utrzymuje się, stała temperatura, dzięki czemu posiłki znajdujące się wewnątrz są zawsze ciepłe. Maszyny te zasilane są energia elektryczną 230 V.
    • Podgrzewcze do żywności – pełnią one podobną funkcję jak przedstawione powyżej urządzenia z jedną różnicą. W nich możemy podgrzewać dania w formie stałej tzn. ziemniaki, jajecznice oraz kiełbaski. Zasilane mogą być także napięcie 230 V, ale również istnieją wersje na pastę, paliwo, a nawet świeczki.
    • Dyspensery do napojów – praktycznie do każdego dania w restauracji dostajemy jakiś sok do pobicia. Jednak ich dozowanie z butelki i kartonika raczej jest niepraktyczne. Właśnie, dlatego powstały dyspensery. Są to pojemniki z kranikiem, dzięki któremu klient sam może sobie nalać interesujący go napój.
    • Koszyki na pieczywo – podobnie jak w przypadku trunków dostajemy również chleb lub bułki do przegryzienia. Prezentacja ich na naszych koszykach jest elegancka oraz wygodna. Oprócz tego posiadają one odpowiednią zasłonę zapobiegającą wysychaniu
    • Patery i ekspozytory – to właśnie te produkty pozwalają w estetyczny sposób zaprezentować serwowane przysmaki na stołach w lokalach gastronomicznych. Poza tym umożliwiają one łatwy dostęp do eksponowanych dań. Dzięki nim zachwycisz swoich gości oraz ułatwisz im jedzenie.

    Wymienione produkty to tylko część akcesoriów, jakie mogą się nam przydać w restauracji oraz pubach. Posiadamy także dzbanki do wody, karafki do wina oraz naczynia z melaniny. W związku z tym zachęcamy do obejrzenia całej tej kategorii.

  • Artykuły stołowe

    Osoby przychodzące do lokali gastronomicznych oczekują tego, że zjedzą smaczne i zdrowe posiłki. Jednak, aby tego dokonać, muszą one posiadać odpowiednie warunki ku temu. W sklepie internetowym Doris odnajdą Państwo niezbędne artykuły stołowe do Waszych restauracji, pubów, hoteli oraz barów szybkiej obsługi. Zapraszamy do oglądania.

    Ekskluzywne artykuły stołowe.

    Właściciel lokali gastronomicznych wiedzą, że ich klienci zwracają uwagę na coraz więcej szczegółów. W związku, z czym należy posiadać na swoim wyposażeniu tylko i wyłącznie najlepsze artykuły stołowe. To od nich w dużym stopniu zależy, jakie wrażenie wyrobią o Was goście i czy kiedykolwiek do Was powrócą. A w branży gastronomicznej jest to bardzo istotne. Właśnie z tych względów warto poświecić trochę czasu i wybrać produkty najwyżej jakości. U nas na pewno takie dostaniecie!

  • Wyposażenie baru

    Przy otwieraniu lokali gastronomicznych takich jak bary lub kawiarnie należy wyposażyć te obiekty w odpowiednie przyrządy. Tylko dzięki nim będą one w stanie przygotowywać smaczne posiłki oraz napoje, które zamówią klienci. Kategoria ta zawiera niezbędne wyposażenie baru używane przez wielu najlepszych kelnerów.

    Profesjonalne wyposażenie baru czy może domowe rozwiązania?

    Wiele początkujących osób zadaje sobie takie pytanie. To prawda profesjonalne wyposażenie baru kosztuje o wiele więcej niż sprzęty domowe, ale nie wątpliwie dzięki temu posiada kilka ważnych zalet.

    Po pierwsze droższe urządzenia są o wiele trwalsze. Wynika to z faktu, iż producent od razu zakłada, że będą one użytkowane cały dzień bez przerwy. Niestety w przypadku domowych urządzeń może się okazać, że nie dają sobie one rady we wspomnianych warunkach.

    Po drugie serwisowanie takich produktów, gdy się one zepsują, jest o wiele łatwiejsze. Producenci, których wyroby sprzedajemy, bardzo często wysyłają serwisantów w miejsce, gdzie znajduje się maszyna i następuje to szybko, a przecież w przypadku prowadzenia lokalu gastronomicznego każda sekunda jest na wagę złota. Także dostęp do części jest o wiele łatwiejszy, ponieważ są one gromadzone przez wiele lat, nawet jeżeli dana maszyna nie jest już produkowana.

    Po trzecie długoletnie doświadczenia sprawia, iż przedstawione tutaj maszyny są dopracowane oraz niezawodne. Dlatego zachęcamy do zakupu profesjonalnego wyposażenia z tej kategorii.

  • Przygotowanie gorących napojów

    Lokale gastronomiczne to miejsca, w których przygotowywane są różne napoje. Często są one zimne, ale zdarzają się sytuację, w których klienci domagają się ich podgrzania. Kategoria ta zawiera wszystkie urządzenia do przygotowywania gorących napojów, jakie mogę się przydać w profesjonalne kuchni.

    Warniki do wody – podstawowe urządzenia do przygotowania gorących napojów.

    Nie wątpliwie najczęściej stosowanym rozwiązaniem podczas przygotowywania gorących napojówwarniki do wody. W ich wnętrzach między innymi gotujemy ciepłą wodę, piwo lub grzane wino. Dbają one o utrzymanie odpowiedniej temperatury cieczy znajdującej się w środku oraz pozwalają na szybkie jej zagotowanie. W swojej ofercie mamy urządzenia posiadające jedną lub dwie ścianki. Różnią się one między sobą ilością warstw izolacyjnych a to wpływa bezpośrednio na długość utrzymywania zadanej temperatury wewnątrz.

  • Urządzenia chłodnicze

    W lokalach gastronomicznych bądź sprzedażowych przechowuje się różne produkty. Część z nich (głównie żywność) potrzebują odpowiednich warunków ku temu. Przedstawione tutaj urządzenia chłodnicze będą w stanie je zapewnić. To właśnie one ograniczą ilość jedzenia, która się zepsuje z powodu zbyt dużej temperatury. Zapraszamy, więc do obejrzenia całej naszej oferty tych maszyn.

    Podstawowe urządzenia chłodnicze.

    Tak naprawdę do grona podstawowych urządzeń chłodniczych, bez których nie może się obyć żaden lokal zajmujący się żywnością, zaliczamy: szafy chłodnicze oraz lady chłodnicze. W obydwu przedstawionych typach rozwiązań utrzymywana jest temperatura z zakresu od +1°C do +10°C jednak przeznaczone są one do magazynowania innych produktów spożywczych. W tych pierwszym możecie umieścić różnego rodzaju napoje, nabiały, jogurty lub śmietany. Dzięki specjalnie wyprofilowanym półką będą one stały bezpiecznie. Natomiast te drugie zostały stworzone do eksponowania mięs, wędlin oraz serów. Posiadają wnętrze dostosowane do pojemników GN, które są powszechnie stosowane do przetrzymywania wspomnianych rzeczy.

    Również dobrym uzupełnieniem mogą okazać się regały chłodnicze. W ich wnętrzach panuje podobna temperatura jak w wyżej przedstawionych urządzeniach. Jednak regały te są od nich o wiele większe, a co za tym idzie, znajdą one swoje zastosowanie w momencie, kiedy przechowuje duże ilości produktów łatwo psujących się. W sklepie internetowym Doris znajdziecie wiele urządzeń chłodniczych od czołowych producentów wyposażonych w drzwi rozwierne lub przesuwne, a nawet bez jakichkolwiek drzwi.

  • Obróbka mechaniczna

    Obróbka mechaniczna to codzienny proces wykonywany w lokalach gastronomicznych. Jednak, aby go prawidłowo przeprowadzić należy posiadać odpowiednie maszyny do tego celu. Kategoria ta zawiera wszystkie niezbędne produkty, jakie mogą się przydać w restauracjach bądź kuchniach.

    Maszyny do obróbki mechanicznej mięsa.

    W swojej ofercie posiadamy szeroką gamę maszyn do obróbki mechanicznej mięsiwa. Zaliczyć do nich możemy między innymi

    Pierwsze wspomniane urządzenia pozwolą Państwu w wygodny i szybki sposób pokroić wędlinę oraz produkty nabiałowe. Klienci coraz częściej wolą już pokrojone w plasterki produkty, dlatego warto zastanowić się nad zakupem tych maszyn w swojej kuchni lub sklepie.

    Maszynki do mielenia mięsa przygotują dla Was idealne mielone mięso do różnych potraw bądź na sprzedaż garmażeryjną w swoim sklepie osiedlowym. Dzięki nim stworzycie idealną konsystencje farszu do kotletów lub gołąbków. Maszyny dostosowane są do pracy w profesjonalnych warunkach.

    Jak już zmieliliście mięso to łatwo z niego będziecie mogli zrobić sardelki dzięki nadziewarce do kiełbas. U nas zakupicie urządzenia pionowe oraz poziome.

  • Obróbka termiczna

    Poddawanie składników smażeniu i gotowaniu to dziś codzienność w lokalach gastronomicznych. Jednak do przeprowadzenia tych procesów w sposób prawidłowy niezbędne są odpowiednie maszyny. Właśnie w tej kategorii zebraliśmy najbardziej przydatne urządzenia do obróbki termicznej.

    Urządzenie do obróbki termicznej dla restauracji i hoteli.

    Restauracje i hotele to miejsca, w których dużo osób spożywa posiłki. Właśnie ze względu na ilość gości muszą oni posiadać odpowiednie urządzenia do obróbki termicznej. W pierwszej kolejności właściciel tych lokali powinni zakupić gastronomiczne kuchnie gazowe lub kuchnie elektryczne. Pozwolą one na przygotowanie oraz ogrzanie dań dla mniejszej ilości osób, którzy w tym momencie są na sali.


    Następnymi maszynami obowiązkowymi w takich lokalach są kotły warzelne. Dzięki tym maszyną Wasi kucharze będą w stanie przygotować posiłki jednogarnkowe dla kilkudziesięciu – kilkunastu osób. Praktycznie taka liczba gości występuje w większości restauracji oraz hoteli.


    Oprócz wyżej wymienionych urządzeń można zastanowić się nad zakupem bemarów gastronomicznych, kuchenek mikrofalowych oraz witryn grzewczych. Dlatego warto pomyśleć dokładnie, jakich maszyn potrzebujemy i przejrzeć naszą ofertę w całości.

  • Piece gastronomiczne

    W restauracjach lub stołówkach często wypieka się ciasta, lub podgrzewa posiłki. Jednak ze względu na dużą ilość gości lokale te potrzebują odpowiedniego sprzętu, aby sprostać wszystkim wymaganiom. Właśnie, dlatego w takich miejscach nie powinno zabraknąć pieców gastronomicznych.

    Piece gastronomiczne – obowiązkowe wyposażenie.

    Tak naprawdę chyba nikt z nas nie wyobraża sobie lokalu gastronomicznego bez odpowiedniego pieca gastronomicznego. To właśnie w tych maszynach przygotowuje się posiłki dla dużej liczby gości. Tutaj ostatni człon jest bardzo istotny. Dzięki dużym wymiarom oraz znaczącej pojemności w tego rodzaju urządzeniach jesteśmy w stanie zrobić dania dla licznej grupy osób za jednym razem. Dlatego kategoria ta dekowana jest właścicielom restauracji, placówek zbiorowego żywienia oraz stołówek. Natomiast nie mają tutaj, czego szukać osobny indywidualne (domowe).

  • Wyposażenie pizzerii i kebaba

    Lokale gastronomiczne takie jak pizzerie lub kebabownie to specyficzne miejsca. Ludzie oczekują, iż w tych lokalach gastronomicznych zjedzą szybko oraz smacznie. Ten pierwszy aspekt wymaga posiadania odpowiednich sprzętów, które skrócą czas przygotowania posiłków. W kategorii tej znajdą Państwo niezbędne wyposażenie pizzerii oraz budki z kebabem.

    Od czego zacząć wyposażenie pizzerii lub obiektu z kebabem?

    Wiele osób zaczynające swój biznes nie ma pojęcia, jakie wyposażenie należy kupić do pizzerii lub kebaba. W tym akapicie skupimy się, jakie przyrządy będą Państwu najbardziej potrzebne.

    • Piece do pizzy – praktycznie żaden lokal poważnie myślący o kuchni włoskiej nie może obyć się bez tego produktu. U nas znajdą Państwo maszyny zasilane energia elektryczną lub gazem. Wybór źródła energii w dzisiejszych czas nie ma znaczenia, ponieważ z obydwu rodzajów przygotują Państwo smaczną pizzę.
    • Rożna do kebaba – w przypadku pizzerii podstawowym wyposażeniem jest piec natomiast, jeżeli otwieracie kebaba to opiekacz do niego jest obowiązkowy. To właśnie na nim przygotujecie soczyste oraz smaczne mięso. U nas znajdziecie maszyny, do których wsadzicie różne wielkości wsadu mięsnego oraz zasilicie je z różnych źródeł.
    • Rożna do kurczaków – rożen do kurczaków może być dobrym uzupełnieniem do posiadanego już wyposażenia. W ich wnętrzach przygotujecie apetyczny drób, który jest dość popularny w naszym kraju. Dzięki tej maszynie możecie w szybki sposób zwiększy swoje obroty.

    Wspomniane maszyny to tylko niektóre przyrządy, które mogą się okazać przydatne w pizzerii oraz kebabie, dlatego zachęcamy do zapoznania się z całą naszą ofertą produktową.

  • Grille i lampy grzewcze

    Grille i lampy grzewcze to coraz częściej wykorzystywane urządzenia w lokalach gastronomicznych. Na tych pierwszych bez problemowo przygotujesz posiłki dla swoich gości a te drugie posłużą do ogrzania ogródków lub namiotów piwnych. Zapraszamy do obejrzenia całej oferty na wymienione produkty.

    Przyrządzaj smakowite dania na grillach.

    Praktycznie nie ma osoby w naszym kraju, która nie lubiłaby potraw z grilla. W swojej ofercie posiadamy maszyny na gaz proban-butan lub węglowe. Urządzenia te mogą Państwo wykorzystać w domu, ale również lokalach gastronomicznych. Stworzono je z wysokiej jakości stali nierdzewnej dlatego nadają się one do użytku zewnętrznego. Materiał ten również daje Wam pewność, iż Wasz grill nie zardzewieje po kontakcie z wilgocią. Przedstawione tutaj rozwiązania pomogą Państwu rozszerzyć swoje menu o potrawy grillowane, które cieszą się dużą popularność wśród naszych rodaków.

  • Transport

    Coraz większą popularnością cieszą się lokale dowożące jedzenie które prowadzą firmy Cateringowe. Wynika to z faktu, że posiadamy coraz mniej czasu nawet na taką podstawą czynność, jaką jest przygotowywanie posiłków. Jednak, aby dania przyjechały w odpowiedniej konsystencji należy posiadać przedmioty do transportu żywności zebrane w tej kategorii.

    Jakie niezbędne przedmioty do transportu żywności u nas zakupisz?

    U nas mogą Państwo zakupić produkty z kilku grup. Jednak do najbardziej popularnych przedmiotów do transportu żywności możemy zaliczyć pojemniki termoizolacyjne.  Produkty te wykonane są z pianki polioprylenowej, która przejawia wysokie właściwości termoizolacyjne. Do ich wnętrza możemy schować takie potrawy jak pizza, zapakowane obiady lub ciasta. W związku z tym, iż w środku panuje stała temperatura macie Państwo pewność ze Wasze produkty się nie zepsują.

  • Regały magazynowe

    Każdy lokal gastronomiczny, ale również sklep posiada miejsce, w którym składowane są produkty. Aby panował tam porządek trzeba zastosować jakieś meble gdzie będziemy mogli ułożyć wszystkie rzeczy. Właśnie do tego rodzaju produktów należą regały magazynowe przedstawione w kategorii.

    Dwa rodzaje regałów magazynowych.

    Tak naprawdę regały magazynowe od firmy Hendi możemy podzielić na dwie grupy:

    • Wyposażone w półki pełne.
    • Posiadające półki ażurowe.

    Obydwa rodzaje masowo stosowane są w przestrzeniach magazynowych. Klienci dość często na półkach pełnych kładą ciężkie rzeczy, ponieważ te podpory są pewniejsze. Natomiast platformy ażurowe mogą posłużyć do przechowywania lżejszych przedmiotów, np. makaronów, sztućców, itp. Bez znaczenia, którą Państwo rodzinę wybierzecie meble te zostaną Wam dostarczone w paczkach do samodzielnego montażu. Jednak jest on na tyle prosty, iż nie wymaga żadnej zaawansowanej wiedzy.

  • Meble ze stali nierdzewnej

    Podczas tworzenia profesjonalnej kuchni zastanawiamy się nad kupnem odpowiedniego wyposażenia. Oczywiście nie może w niej zabraknąć takich maszyn jak kuchenki gazowe, taborety elektryczne lub mikrofalówki. Jednak również ważnymi elementami są meble ze stali nierdzewnej pozwalające stworzyć stanowiska robocze dla Waszych pracowników.

    Rozwiązania zastosowane w naszych stalowych meblach.

    Meble ze stali nierdzewnej dostarczone przez firmę Hendi posiadają kilka cech ułatwiające ich użytkowaniu. Do pierwszych takich zaliczamy materiał wykonania. Wykorzystano tutaj stal AISI 340, która jest odporna na korozję oraz preparaty chemiczne. Dzięki czemu przedstawione produkty będą Wam służy przez długi czas.


    Również postać, w której dostarczone są nasze meble ułatwią Wam życie. Większość z nich przyjeżdża do Państwa jest w wersji do samodzielnego montażu. Tak wykonany mebel jest bardzo łatwy w transporcie i można go prosto wnieść nawet do małych pomieszczeń.


    Prócz dwóch cech wymienionych wyżej nasze meble posiadają między innymi ranty zabezpieczające lub drzwi suwane. Wszystko to, aby naszym klientom korzystało się z nich jak najlepiej!

  • Higiena

    Lokale gastronomiczne to miejsca, w których powinno być nienagannie czysto. Związane jest to z faktem, że to właśnie tam dużo ludzi ma kontakt z żywnością, a nie zachowanie sterylności mogłoby wprowadzić wiele powikłań. Jednak, aby utrzymać porządek, należy używać odpowiednich urządzeń do higieny.

    Zmywarki gastronomiczne – urządzenia higieniczne do mycia naczyń.

    Najczęściej spotykanymi urządzeniami do higieny w miejscach, gdzie podaje się żywność, są zmywarki gastronomiczne. To one w łatwy i szybki sposób pozwalają umyć talerze, szkło oraz sztućce. W swojej ofercie posiadamy zmywarki kapturowe, do szkła oraz naczyń. Poza tym znajdą tutaj Państwo wszystkie niezbędne akcesoria do tych urządzeń takie jak zmiękczacze, filtry oraz wkłady do wody.

na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 6778 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 6778 elementów

Wyposażenie gastronomii

Dobry kucharz to za mało, by stworzyć wyjątkową kuchnię i niepowtarzalne, smaczne dania. We wszelkiego rodzaju restauracjach, placówkach zbiorowego żywienia niezastąpione jest profesjonalne wyposażenie gastronomii. Są to sprzęty specjalnego przeznaczenia zaprojektowane z myślą o wykorzystaniu w różnych branżach.

Naczynia kuchenne – obowiązkowe ...

Dobry kucharz to za mało, by stworzyć wyjątkową kuchnię i niepowtarzalne, smaczne dania. We wszelkiego rodzaju restauracjach, placówkach zbiorowego żywienia niezastąpione jest profesjonalne wyposażenie gastronomii. Są to sprzęty specjalnego przeznaczenia zaprojektowane z myślą o wykorzystaniu w różnych branżach.

Naczynia kuchenne – obowiązkowe wyposażenie gastronomii.

We wcześniej wymienionych miejscach przygotowuje się duże ilości potraw. Czynności te wymagają profesjonalnych naczyń kuchennych, aby proces ten przebiegał w odpowiedni sposób. W sklepie internetowym Doris odnajdą Państwo między innymi garnki gastronomiczne, patelnie gastronomiczne oraz wanny cedzakowe. Wszystkie one charakteryzują się wysoką jakością wykonania, co zapewnia ich długie użytkowania nawet w niesprzyjających warunkach. Nie wydawaj już więcej pieniędzy na przybory z marketu, które szybko ulegną destrukcji. Zaufaj profesjonalnym rozwiązaniom!

Przybory kuchenne ułatwiające przygotowanie potraw.

Każda osoba, która chociaż raz przygotowywała jakieś potrawy, wie, iż same garnki i patelnie mogą być niewystarczające. Wynika to z faktu, iż często trzeba pokroić składniki, wymieszać je, zważyć bądź odmierzyć. Właśnie do tych wymienionych czynności oraz wielu innych przydatne okażą się przybory kuchenne. W kategorii tej odnajdą Państwo wiele przyrządów ułatwiających codzienną pracę w kuchni. Co za tym idzie, musicie dokładnie ją przejrzeć i wybrać odpowiednie elementy dla siebie.

Wyposażenie gastronomii do przygotowania ciepłych napojów.

Praktycznie podczas każdego posiłku spożywamy, gorącą kawę bądź herbatę. To właśnie te napitki pozwalają nam się zagrzać oraz ułatwiają przełykanie kęsów spożywanych dań. Jednak do ich przygotowania niezbędne są także odpowiednie urządzenia. U nas odnajdziecie kategorię przygotowanie gorących napojów, w których umieściliśmy między innymi ekspresy do kawy, zaparzacze do kawy, warniki do wody i napojów. Wszystkie wymienione maszyny mają pomóc w przygotowaniu gorących napojów w restauracjach, hotelach bądź pensjonatach. Nie wątpliwie są one w stanie znacząco przyspieszyć cały proces. Właśnie, dlatego jest to kolejne obowiązkowe wyposażenie gastronomii.

Piece gastronomiczne – uniwersalne wyposażenie gastronomii.

W całej naszej ofercie nie mogło także zabraknąć pieców gastronomicznych. To właśnie te rozwiązania są w stanie podgrzać i ugotować duże ilości potraw w krótkim czasie. Dlatego nie mogło ich zabraknąć w naszej ofercie sprzedażowej. Znajdą tutaj Państwo rozwiązania od wielu czołowych importerów oraz producentów wyposażenia gastronomii. Nie wątpliwie jest, w czym wybierać!

Bogata oferta wyposażenia gastronomii.

Wyżej przedstawione elementy to tylko niektóre produkty, które stanowią wyposażenie gastronomiczne wielu restauracji, pubów oraz hoteli. Co za tym idzie, warto przejrzeć dokładnie całą tę kategorię i wybrać odpowiednie przybory dla siebie. Ze swojej strony możemy gwarantować najwyższą jakość prezentowanych tutaj rozwiązań oraz atrakcyjną ich cenę. W razie jakichkolwiek problemów również służymy profesjonalną pomocą. Tak, więc zapraszamy do zakupów!

Więcej

Wyposażenie gastronomii
Menu

Informacja

Tagi