Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów
  • Korpus z lakierowanego aluminium Elementy mające kontakt z mięsem ze stali nierdzewnej Regulacja grubości i wysokości cięcia Długość noża 1550 mm Wymiary cięcia 170x(H)150 mm Stół roboczy 330x300 m Długość produktu: 530 mm wysokość produktu: 850 mm szerokość piły: 400 mm moc piły: 750W napięcie produktu: 230V Korpus z lakierowanego aluminium Elementy mające kontakt z mięsem ze stali nierdzewnej Regulacja grubości i wysokości cięcia Długość noża 1550 mm Wymiary...

    Cena netto:
    5 999,00 zł
    Cena netto:
    4 492,55 zł
    Cena brutto:
    7 378,77 zł
    Cena brutto:
    5 525,84 zł
    Oszczędzasz: 1 852,93 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do cięcia mięsa i kości o długości brzeszczotu 1550 mm HEN/282502

    Kod produktu: 282502

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Piła sklepowa PM 1550 Ma-Ga do cięcia mięsa i kościwymiary gabarytowe - 425 x 435 x 850 mm rozstaw nóżek - 280 x 360 mm średnica koła taśmy tnącej - 200 mm prędkość cięcia - 15 m/sek. długość taśmy tnącej - 1550 mm powierzchnia stołu roboczego - 395 mm x 435 mm zasilanie - 230 V 50 Hz moc - 750 W waga (ciężar netto) - 37 kg Piła sklepowa PM 1550 Ma-Ga do cięcia mięsa i kościwymiary gabarytowe - 425 x 435 x 850 mm rozstaw nóżek - 280 x 360 mm średnica koła taśmy tnącej -...

    Cena netto:
    6 600,00 zł
    Cena netto:
    5 610,00 zł
    Cena brutto:
    8 118,00 zł
    Cena brutto:
    6 900,30 zł
    Oszczędzasz: 1 217,70 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do cięcia mięsa, kości i ryb PM1550S do sklepu, gastronomii Ma-Ga

    Kod produktu: PM1550S

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Przeznaczona do krojenia kości, mięsa z kością, mięsa bez kości, mięsa mrożonego, ryb.Szczególnie przydatna w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w gastronomii. Przeznaczona do krojenia kości, mięsa z kością, mięsa bez kości, mięsa mrożonego, ryb.Szczególnie przydatna w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w...

    Cena netto:
    2 748,90 zł
    Cena netto:
    2 519,33 zł
    Cena brutto:
    3 381,15 zł
    Cena brutto:
    3 098,78 zł
    Oszczędzasz: 282,37 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa i kości o długości ostrza 1650 mm

    Kod produktu: YG-03392

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    7 190,00 zł
    Cena netto:
    6 471,00 zł
    Cena brutto:
    8 843,70 zł
    Cena brutto:
    7 959,33 zł
    Oszczędzasz: 884,37 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa Inoxxi BS 155T

    Kod produktu: INOXXI BS 155T

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    8 670,00 zł
    Cena netto:
    7 803,00 zł
    Cena brutto:
    10 664,10 zł
    Cena brutto:
    9 597,69 zł
    Oszczędzasz: 1 066,41 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa Inoxxi BS 182T

    Kod produktu: INOXXI BS 182T

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów

Piły do cięcia kości i mięsa

Piły do cięcia żywności to wyspecjalizowane narzędzia umożliwiające porcjowanie między innymi następujących produktów  świerzych lub mrożonych takich jak mięsa, ryb, drobnych kości lub drobiu. Stosuje się je w takich miejscach jak markety, supermarkety, sklepy spożywcze oraz lokale gastronomiczne typu kuchnie, stołówki.


W swojej ofercie posiadamy piły do cięcia mięsa i kości od różnych producentów oraz importerów. Najczęściej wybieraną piłą jest ta pochodząca od polskiego dystrybutora firmy Ma-Ga, ale zdarza się również, że klienci kupują inne maszyny. Sprzedajmy piły do mięsa takich producentów  jak: Stalgast czy Yato.


Między sobą różnią się one wykorzystanym materiałem do produkcji czy narzędziem typu brzeszczot, które ostatecznie tnie mięso, ryby, drób lub inne produkty. Jednak bez znaczenia, jakiego dostawce Państwo wybiorą to wszystkie te maszyny potrafią w szybki i dokładny sposób pokroić mięso na różne porcje.


Piła do mięsa może być szczególnie potrzebna w działach mięsnych gdzie na żądanie klienta będzie można przeciąć kość lub żeberka. Dlatego zachęcamy do zakupy tych maszyn, aby jeszcze bardziej zwiększyć zadowolenie klientów.

Piły do cięcia kości i mięsa
Menu

Informacja

Tagi