Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów
Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów

Piły do cięcia kości i mięsa

Piły do cięcia żywności to wyspecjalizowane narzędzia umożliwiające porcjowanie między innymi następujących produktów  świerzych lub mrożonych takich jak mięsa, ryb, drobnych kości lub drobiu. Stosuje się je w takich miejscach jak markety, supermarkety, sklepy spożywcze oraz lokale gastronomiczne typu kuchnie, stołówki.


W swojej ofercie posiadamy piły do cięcia mięsa i kości od różnych producentów oraz importerów. Najczęściej wybieraną piłą jest ta pochodząca od polskiego dystrybutora firmy Ma-Ga, ale zdarza się również, że klienci kupują inne maszyny. Sprzedajmy piły do mięsa takich producentów  jak: Stalgast czy Yato.


Między sobą różnią się one wykorzystanym materiałem do produkcji czy narzędziem typu brzeszczot, które ostatecznie tnie mięso, ryby, drób lub inne produkty. Jednak bez znaczenia, jakiego dostawce Państwo wybiorą to wszystkie te maszyny potrafią w szybki i dokładny sposób pokroić mięso na różne porcje.


Piła do mięsa może być szczególnie potrzebna w działach mięsnych gdzie na żądanie klienta będzie można przeciąć kość lub żeberka. Dlatego zachęcamy do zakupy tych maszyn, aby jeszcze bardziej zwiększyć zadowolenie klientów.

Piły do cięcia kości i mięsa
Menu

Informacja

Tagi