Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów
  • Przeznaczona do krojenia kości, mięsa z kością, mięsa bez kości, mięsa mrożonego, ryb.Szczególnie przydatna w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w gastronomii. Przeznaczona do krojenia kości, mięsa z kością, mięsa bez kości, mięsa mrożonego, ryb.Szczególnie przydatna w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w...

    Cena netto:
    2 748,90 zł
    Cena netto:
    2 519,33 zł
    Cena brutto:
    3 381,15 zł
    Cena brutto:
    3 098,78 zł
    Oszczędzasz: 282,37 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa i kości o długości ostrza 1650 mm

    Kod produktu: YG-03392

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    4 569,00 zł
    Cena brutto:
    5 619,87 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do kości

    Kod produktu: 282502

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

  • Piła sklepowa PM 1550 Ma-Ga do cięcia mięsa i kości wymiary gabarytowe - 425 x 435 x 850 mm rozstaw nóżek - 280 x 360 mm średnica koła taśmy tnącej - 200 mm prędkość cięcia - 15 m/sek. długość taśmy tnącej - 1550 mm powierzchnia stołu roboczego - 395 mm x 435 mm zasilanie - 230 V 50 Hz moc - 750 W waga (ciężar netto) - 37 kg Piła sklepowa PM 1550 Ma-Ga do cięcia mięsa i kości wymiary gabarytowe - 425 x 435 x 850 mm rozstaw nóżek - 280 x 360 mm średnica koła taśmy tnącej -...

    Cena netto:
    6 600,00 zł
    Cena netto:
    5 610,00 zł
    Cena brutto:
    8 118,00 zł
    Cena brutto:
    6 900,30 zł
    Oszczędzasz: 1 217,70 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do cięcia mięsa, kości i ryb PM1550S do sklepu, gastronomii Ma-Ga

    Kod produktu: PM1550S

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    6 880,00 zł
    Cena netto:
    6 192,00 zł
    Cena brutto:
    8 462,40 zł
    Cena brutto:
    7 616,16 zł
    Oszczędzasz: 846,24 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa Inoxxi BS 155T

    Kod produktu: INOXXI BS 155T

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    8 290,00 zł
    Cena netto:
    7 461,00 zł
    Cena brutto:
    10 196,70 zł
    Cena brutto:
    9 177,03 zł
    Oszczędzasz: 1 019,67 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Piła do mięsa Inoxxi BS 182T

    Kod produktu: INOXXI BS 182T

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów

Piły do kości i mięsa

Piły do cięcia kości i mięsa to urządzenia przydatne w takich instytucjach jak sklepy czy restauracje. To właśnie tam często istnieje konieczność przecięcia schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub ryb. Dzięki tej maszynie zostanie to zrobione o wiele szybciej i bezpieczniej.

Do czego służą piły do cięcia kości i mięsa?

Tak jak wspominaliśmy na wstępie piły do cięcia kości i mięsa stosowane są do krojenia schłodzonych lub mrożonych wyrobów. Bez większych problemów na tego typu maszynie podzielicie na kawałki żeberka, szynkę z kością lub schab z kością. Również będziecie mogli tutaj przekroić całego kurczaka. Wszystko to zrobicie dużo szybciej niż przy użyciu tasaka lub toporka rzeźniczego. Mało tego podczas procesu porcjowania mięsa nie musimy używać zbędnej siły taśma, brzeszczot piły wykona  za nas całą pracę. Jak sami widzicie posiadanie takiego urządzenia na swoim lokalu gastronomicznym lub stoisku mięsnym to same zalety.

Czy użytkowanie piły do cięcia kości i mięsa jest bezpieczne?

Osoby po raz pierwszy widzące piły do cięcia kości, ryb i mięsa zastanawia się czy ich użytkowanie jest bezpieczne. My możemy z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że tak! Wszyscy producenci wyposażyli swoje produkty w wyłączniki awaryjnego zatrzymania urządzenia. Pozwalają one unieruchomić maszynę jednym kliknięciem w przypadku awarii lub wypadku.

Również wszystkie maszyny posiadają mikrowyłączniki krańcowe uniemożliwiające włączenie przy naprawach serwisowych. Tak długo, jak obudowa nie zostanie zamknięta piła nie będzie pracowała.

Również część z dostawców postanowiła zasłonić ostrze tnące specjalną obudową. Zapobiega ona wsunięciu kończyn rąk osobie obsługującej urządzenia.

Tak jak mogą się sami Państwo przekonać współczesne piły do cięcia kości i mięsa to w 100% bezpieczne urządzenia, których możecie używać bez jakichkolwiek obiekcji.

Dla kogo piły do cięcia kości i mięsa?

Piły do cięcia kości i mięsa powinny się znaleźć w lokalach oferujących sprzedaż zmrożonego lub świeżego z kością produktu. To właśnie dzięki tym urządzeniom pokrojenie tych elementów będzie o wiele szybsze oraz dokładniejsze. A przecież właśnie na tych aspektach najbardziej zależy Waszym klientom! Dlatego, jeżeli działacie w branży mięsnej lub spożywczej zakupcie tego typu maszynę już dzisiaj.

Piły do kości i mięsa
Menu

Informacja

Tagi