Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
  • Kotleciarka HEN/975305, wielkość porcji mięsa szerokość 160 mm grubość 30 mm. Wydajność do 800 kotletów/h. Obudowa rozdrabniacza ze stali nierdzewnej w zestawie znajduje się przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego. Prędkość zespołów noży zmiękczających to 75 obr./min.Długość kotleciarki: 465 mm, wysokość produktu: 430 mm szerokość... Kotleciarka HEN/975305, wielkość porcji mięsa szerokość 160 mm grubość 30 mm. Wydajność do 800 kotletów/h. Obudowa rozdrabniacza ze stali nierdzewnej w...

    Cena netto:
    2 299,00 zł
    Cena netto:
    1 804,05 zł
    Cena brutto:
    2 827,77 zł
    Cena brutto:
    2 218,98 zł
    Oszczędzasz: 608,79 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa na kotlety schabowe HEN/975305

    Kod produktu: 975305 - 43839 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm Rozstaw nóżek - 353x300 mm Waga (ciężar netto) - 22 kg Moc - 750 W Zasilanie - 230V 50Hz 1 faza Max. wymiary przepuszczanego mięsa (szerokość x grubość) - 21 x 2 cm Obroty ślimaka - 140 obr/min Nożyki tnące ze stali nierdzewnej Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm Rozstaw nóżek - 353x300 mm Waga (ciężar netto) - 22 kg Moc -...

    Cena netto:
    3 200,00 zł
    Cena netto:
    2 720,00 zł
    Cena brutto:
    3 936,00 zł
    Cena brutto:
    3 345,60 zł
    Oszczędzasz: 590,40 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania mięsa Ma-Ga KM27

    Kod produktu: KM27 - 5590 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Parametry produktu:Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H) mmRozstaw nóżek: 377 x 244 mm Obroty wałków nacinających: 150 obr/min Stopień ochrony: IP33 Poziom hałasu: ≤ 75dB Zasilanie: 230V 50Hz 1 faza Moc: 750 W Waga (ciężar netto): 27 kg Parametry produktu:Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H) mmRozstaw nóżek: 377 x 244 mm Obroty wałków nacinających: 150 obr/min Stopień ochrony: IP33...

    Cena netto:
    3 400,00 zł
    Cena netto:
    2 890,00 zł
    Cena brutto:
    4 182,00 zł
    Cena brutto:
    3 554,70 zł
    Oszczędzasz: 627,30 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do rozgniatania mięsa KM20

    Kod produktu: KM20 - 48983 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    9 275,00 zł
    Cena netto:
    8 347,50 zł
    Cena brutto:
    11 408,25 zł
    Cena brutto:
    10 267,43 zł
    Oszczędzasz: 1 140,82 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa Inoxxi T707

    Kod produktu: INOXXI T707 - 20355 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka elektryczna dedykowana do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, Obudowa silnika i wałki do zmiękczania mięsa wykonane z wysoko gatunkowej stali nierdzewnej. Prędkość zespołu noży zmiękczających to 600 000 cięć/min. Otwór wsadowy na mięso jest o wymiarach: 150x30 mm.Przekładnia zębata w silniku wykonana z kutej stali... Kotleciarka elektryczna dedykowana do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, Obudowa silnika i wałki do zmiękczania mięsa wykonane...

    Cena netto:
    4 159,00 zł
    Cena netto:
    3 039,05 zł
    Cena brutto:
    5 115,57 zł
    Cena brutto:
    3 738,03 zł
    Oszczędzasz: 1 377,54 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa wołowego, wieprzowego na kotlety HEN/513064

    Kod produktu: 513064 - 50533 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka marki Victor posiada wydajność do 420 kotletów/bitek mięsnych na godzinę.Maksymalna grubość surowego mięsa to 25 mm.Otwór wsadowy gardzieli kotleciarki to 158 x 23 mmPosiada zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łącznie z 880 nożami.Noże są wykonane ze stali nierdzewnej. w dodatkowej opcji płatnej dostępne są wałki zgniatające kod... Kotleciarka marki Victor posiada wydajność do 420 kotletów/bitek mięsnych na godzinę.Maksymalna grubość surowego mięsa to 25 mm.Otwór wsadowy gardzieli...

    Cena netto:
    3 171,00 zł
    Cena netto:
    2 317,05 zł
    Cena brutto:
    3 900,33 zł
    Cena brutto:
    2 849,97 zł
    Oszczędzasz: 1 050,36 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna Victor z wałkami do mięsa wołowego, wieprzowego, bitek 420 szt./h HEN/843598

    Kod produktu: 843598 - 50549 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów

Kotleciarki do mięsa

Kotlety schabowe to jedno z najpopularniejszych dań, jakie goszczą na stołach w naszych domach, ale także w lokalach gastronomicznych. Jednak przygotowywanie tych smakołyków w profesjonalnej kuchni nie może odbywać się za pomocą tłuczka do mięsa. Ten sposób jest po prostu zbyt głośny i nieekonomiczny. Dlatego proponujemy Państwu elektryczne kotleciarki do mięsa.

Czym jest kotleciarka do mięsa?

Kotleciarka do mięsa to urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej karkówki lub schabu. Dzięki temu procesowi dalsza obróbka takiego wyrobu jest o wiele łatwiejsza oraz zachowuje on lepszy smak, niż miałoby to miejsce w przypadku wyrabiania mięsa klasycznym tłuczkiem. Całą operację wykonuje odpowiednia głowica wyposażona w specjalnie wyprofilowane nożyki. To właśnie one dbają o przygotowanie mięsiwa do dalszej obróbki. Ten sposób obrabiania produktu spożywczego może zaskoczyć Waszych gości i sprawić, że będą oni do Was częściej przychodzić.

Ręczna czy elektryczna kotleciarka do mięsa?

Na naszej stronie internetowej mogą Państwo odnaleźć kotleciarki do mięsne ręczne oraz elektryczne. Tutaj nasuwa się pytanie, którą wybrać? Jeżeli przygotowują Państwo kotlety schabowe w domu lub w lokalu o niewielkim ruchu można pokusić się nad maszyną pozbawioną napędu. Nie wątpliwie będzie ona generowała mniej hałasu oraz koszty jej użytkowania będą mniejsze.

W każdej innej sytuacji polecamy Wam zakupić maszyny z silnikiem elektrycznym. Pozwolą one przygotować mięso w dużo krótszym czasie. Mało tego zrobicie go więcej, dzięki czemu klient nie będzie musiał długo czekać. Również Wasz personel mniej się zmęczy.

Mamy nadzieje, że ten akapit pozwoli dokonać naszym klientom odpowiedniego wyboru.

Jak wybrać odpowiednią kotleciarkę do mięsa?

Przemyśleliście całą sytuację w Waszym lokalu gastronomicznym i postanowiliście wprowadzić do niego nową maszynę. Na rynku znajduje się wiele modeli tego typu urządzeń, co za tym idzie, pada pytanie: Czym kierować się przy wyborze kotleciarki do mięsa? Oto kilka najważniejszych parametrów:

  • Rodzaj napędu – tak jak już wcześniej wspominaliśmy, produkty te mogą być napędzane ręcznie bądź elektrycznie. Należy się zastanowić, jakie rozwiązanie dla Was będzie lepsze.
  • Moc urządzenia – w przypadku wyrabiania dużych bądź żylastych kawałków mięsa duże znaczenie będzie miała sama siła, jakim dysponuje maszynę. W takim wypadkach należy zdecydować się na urządzenia z większą mocą.
  • Wielkość otworu wsadowego – dość często pomijany parametr przez przyszłych użytkowników a przecież bezpośrednio od niego zależy jak duże części będziemy mogli umieścić w środku.
  • Wydajność – liczba ta daje nam do zrozumienia, ile w ciągu jednej godziny będziemy w stanie przygotować bitek / kotletów.

Dla kogo są kotleciarki do mięsa?

Kotleciarki do mięsa to niezbędne produkty w każdym lokalu gastronomicznym oraz sprzedażowym na stoiskach w sklepach mięsnych. Dzięki nim przygotujecie idealne mięso na schabowe o niepowtarzalnym smaku. Przypadnie ono na pewno go gustu Waszym gościom oraz klientom. A przecież zadowolenie tych osób powinno być dla nas najważniejsze. W naszym sklepie internetowym odnajdą Państwo maszyny, które sprostają nawet najbardziej wyrafinowanym oczekiwaniom.

Kotleciarki do mięsa
Menu

Informacja

Tagi