Kotleciarka HEN/975305, wielkość porcji mięsa szerokość 160 mm grubość 30 mm. Wydajność do 800 kotletów/h. Obudowa rozdrabniacza ze stali nierdzewnej w zestawie znajduje się przystawka do...
Kotleciarka marki Victor posiada wydajność do 420 kotletów/bitek mięsnych na godzinę.Maksymalna grubość surowego mięsa to 25 mm.Otwór wsadowy gardzieli kotleciarki to 158 x 23 mmPosiada zespół...
Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27 Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm Rozstaw nóżek - 353x300 mm Waga (ciężar netto) - 22 kg Moc - 750 W Zasilanie - 230V 50Hz 1 faza...
Parametry produktu: Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H) mmRozstaw nóżek: 377 x 244 mm Obroty wałków nacinających: 150 obr/min Stopień ochrony: IP33 Poziom hałasu: ≤ 75dB Zasilanie: 230V...
Kotlety schabowe to jedno z najpopularniejszych dań, jakie goszczą na stołach w naszych domach, ale także w lokalach gastronomicznych. Jednak przygotowywanie tych smakołyków w profesjonalnej kuchni nie może odbywać się za pomocą tłuczka do mięsa. Ten sposób jest po prostu zbyt głośny i nieekonomiczny. Dlatego proponujemy Państwu elektryczne kotleciarki do mięsa.
Kotleciarka do mięsa to urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej karkówki lub schabu. Dzięki temu procesowi dalsza obróbka takiego wyrobu jest o wiele łatwiejsza oraz zachowuje on lepszy smak, niż miałoby to miejsce w przypadku wyrabiania mięsa klasycznym tłuczkiem. Całą operację wykonuje odpowiednia głowica wyposażona w specjalnie wyprofilowane nożyki. To właśnie one dbają o przygotowanie mięsiwa do dalszej obróbki. Ten sposób obrabiania produktu spożywczego może zaskoczyć Waszych gości i sprawić, że będą oni do Was częściej przychodzić.
Na naszej stronie internetowej mogą Państwo odnaleźć kotleciarki do mięsne ręczne oraz elektryczne. Tutaj nasuwa się pytanie, którą wybrać? Jeżeli przygotowują Państwo kotlety schabowe w domu lub w lokalu o niewielkim ruchu można pokusić się nad maszyną pozbawioną napędu. Nie wątpliwie będzie ona generowała mniej hałasu oraz koszty jej użytkowania będą mniejsze.
W każdej innej sytuacji polecamy Wam zakupić maszyny z silnikiem elektrycznym. Pozwolą one przygotować mięso w dużo krótszym czasie. Mało tego zrobicie go więcej, dzięki czemu klient nie będzie musiał długo czekać. Również Wasz personel mniej się zmęczy.
Mamy nadzieje, że ten akapit pozwoli dokonać naszym klientom odpowiedniego wyboru.
Przemyśleliście całą sytuację w Waszym lokalu gastronomicznym i postanowiliście wprowadzić do niego nową maszynę. Na rynku znajduje się wiele modeli tego typu urządzeń, co za tym idzie, pada pytanie: Czym kierować się przy wyborze kotleciarki do mięsa? Oto kilka najważniejszych parametrów:
Kotleciarki do mięsa to niezbędne produkty w każdym lokalu gastronomicznym oraz sprzedażowym na stoiskach w sklepach mięsnych. Dzięki nim przygotujecie idealne mięso na schabowe o niepowtarzalnym smaku. Przypadnie ono na pewno go gustu Waszym gościom oraz klientom. A przecież zadowolenie tych osób powinno być dla nas najważniejsze. W naszym sklepie internetowym odnajdą Państwo maszyny, które sprostają nawet najbardziej wyrafinowanym oczekiwaniom.