Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
  • Kotleciarka HEN/975305, wielkość porcji mięsa szerokość 160 mm grubość 30 mm. Wydajność do 800 kotletów/h. Obudowa rozdrabniacza ze stali nierdzewnej w zestawie znajduje się przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego. Prędkość zespołów noży zmiękczających to 75 obr./min.Długość kotleciarki: 465 mm, wysokość produktu: 430 mm szerokość... Kotleciarka HEN/975305, wielkość porcji mięsa szerokość 160 mm grubość 30 mm. Wydajność do 800 kotletów/h. Obudowa rozdrabniacza ze stali nierdzewnej w...

    Cena netto:
    2 089,00 zł
    Cena netto:
    1 984,55 zł
    Cena brutto:
    2 569,47 zł
    Cena brutto:
    2 441,00 zł
    Oszczędzasz: 128,47 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa na kotlety schabowe HEN/975305

    Kod produktu: 975305 - 43839 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka marki Victor posiada wydajność do 420 kotletów/bitek mięsnych na godzinę.Maksymalna grubość surowego mięsa to 25 mm.Otwór wsadowy gardzieli kotleciarki to 158 x 23 mmPosiada zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łącznie z 880 nożami.Noże są wykonane ze stali nierdzewnej. w dodatkowej opcji płatnej dostępne są wałki zgniatające kod... Kotleciarka marki Victor posiada wydajność do 420 kotletów/bitek mięsnych na godzinę.Maksymalna grubość surowego mięsa to 25 mm.Otwór wsadowy gardzieli...

    Cena netto:
    2 539,00 zł
    Cena netto:
    2 412,05 zł
    Cena brutto:
    3 122,97 zł
    Cena brutto:
    2 966,82 zł
    Oszczędzasz: 156,15 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna Victor z wałkami do mięsa wołowego, wieprzowego, bitek 420 szt./h HEN/843598

    Kod produktu: 843598 - 50549 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm Rozstaw nóżek - 353x300 mm Waga (ciężar netto) - 22 kg Moc - 750 W Zasilanie - 230V 50Hz 1 faza Max. wymiary przepuszczanego mięsa (szerokość x grubość) - 21 x 2 cm Obroty ślimaka - 140 obr/min Nożyki tnące ze stali nierdzewnej Kotleciarka sklepowa elektryczna do mięsa KM27Wymiary zewnętrzne - 643 x 300 x 458(H) mm Rozstaw nóżek - 353x300 mm Waga (ciężar netto) - 22 kg Moc -...

    Cena netto:
    3 200,00 zł
    Cena netto:
    2 720,00 zł
    Cena brutto:
    3 936,00 zł
    Cena brutto:
    3 345,60 zł
    Oszczędzasz: 590,40 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do rozdrabniania mięsa Ma-Ga KM27

    Kod produktu: KM27 - 5590 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Parametry produktu:Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H) mmRozstaw nóżek: 377 x 244 mm Obroty wałków nacinających: 150 obr/min Stopień ochrony: IP33 Poziom hałasu: ≤ 75dB Zasilanie: 230V 50Hz 1 faza Moc: 750 W Waga (ciężar netto): 27 kg Parametry produktu:Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H) mmRozstaw nóżek: 377 x 244 mm Obroty wałków nacinających: 150 obr/min Stopień ochrony: IP33...

    Cena netto:
    3 400,00 zł
    Cena netto:
    2 890,00 zł
    Cena brutto:
    4 182,00 zł
    Cena brutto:
    3 554,70 zł
    Oszczędzasz: 627,30 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do rozgniatania mięsa KM20

    Kod produktu: KM20 - 48983 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Kotleciarka elektryczna dedykowana do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, Obudowa silnika i wałki do zmiękczania mięsa wykonane z wysoko gatunkowej stali nierdzewnej. Prędkość zespołu noży zmiękczających to 600 000 cięć/min. Otwór wsadowy na mięso jest o wymiarach: 150x30 mm.Przekładnia zębata w silniku wykonana z kutej stali... Kotleciarka elektryczna dedykowana do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, Obudowa silnika i wałki do zmiękczania mięsa wykonane...

    Cena netto:
    2 899,00 zł
    Cena netto:
    2 754,05 zł
    Cena brutto:
    3 565,77 zł
    Cena brutto:
    3 387,48 zł
    Oszczędzasz: 178,29 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa wołowego, wieprzowego na kotlety HEN/513064

    Kod produktu: 513064 - 50533 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    9 275,00 zł
    Cena netto:
    8 347,50 zł
    Cena brutto:
    11 408,25 zł
    Cena brutto:
    10 267,43 zł
    Oszczędzasz: 1 140,82 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa Inoxxi T707

    Kod produktu: INOXXI T707 - 20355 - 1

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów

Kotleciarki

Prowadzisz lokal gastronomiczny, w którym podajesz kotlety schabowe? A może jesteś właścicielem sklepu spożywczego, który sprzedaje gotowy produkt do przyrządzenia wcześniej wspomnianej potrawy? W jednym, jak i drugim przypadku przydatne mogą okazać się maszyny do rozbijania mięsa.

Jak działa kotleciarka do mięsa?

Stekery to maszynki do rozbijania mięsa, które pozwalają na wydobycie z mięsiwa dużo lepszego smaku poprzez nacięcie i nakłuwanie odpowiednimi wałkami, które są na wyposażeniu urządzenia. Wystarczy tylko wsunąć kawałki mięsiwa do środka i poczekać aż cały proces zostanie zrobiony. Gdy się to stanie jesteśmy przekonani, że będziecie zaskoczeni, jak smakuje gotowy wyrób. Kotleciarki do mięsa wykorzystuje się w punktach gastronomicznych typu kuchnie, szkoły, bary albo sklepach spożywczych, gdzie istnieje możliwość rozbicie lub rozdrabnianie mięsa na życzenie klienta.

Kotleciarki elektryczne kontra kotleciarki ręczne.

Na rynku można znaleźć dwa rodzaje maszyn do rozbijania mięsa: kolteciarki elektryczne oraz kotleciarki ręczne. Tak jak same nazwy podpowiadają, różnią się one między sobą sposobem napędzania. Co za tym idzie część osób, może się zastanawiać, jaki model urządzenia wybrać. W przypadku, gdy prowadzicie lokal gastronomiczny lub sklep spożywczy powinniście zakupić maszyny z napędem elektrycznym. Wynika to z faktu, że w miejscach tych przygotowuje się dużo mięsa, a kliencie nie mogą zbyt długo czekać. Jeżeli jednak ilość rozbijanego produktu nie jest duża lub po prostu szukacie rozwiązań do swojego domu, wówczas możecie pomyśleć nad wyborem stekera z napędem ręcznym. Jednak należy wówczas pamiętać, że musicie mieć odpowiednią siłę, aby napędzić wszystkie elementy.

Parametry opisujące maszynki do rozbijania mięsa.

Maszynki do rozbijania mięsa to urządzenia posiadające różne parametry. Dlatego warto je sprawdzić i przekonać się, czy będą one dla nas odpowiednie. Oto lista najważniejszych cech:

  • Rodzaj napędu – tak jak już wcześniej wspominaliśmy, istnieją dwa rodzaje napędu ręczny oraz elektryczny i należy zdecydować, który dla nas będzie lepszy.
  • Wydajność – liczba ta określa, jak dużą liczbę kotletów będziemy w stanie wyprodukować w ciągu jednej godziny. Przy wyborze powinniśmy wiedzieć, ile mięsa jest nam potrzebne i pod to dobrać tę wartość.
  • Wielkość otworu wsadowego – to właśnie ona wpływa na to, jak duże kawałki będziemy mogli umieszczać w środku oraz jakiej wielkości będą nasze kotlety schabowe.
  • Moc urządzenia – parametr ten decyduje o sile, jakie urządzenie będzie posiadało do rozbijania mięsa. W przypadku bardziej twardych rodzajów mięsiwa należałoby zadbać, aby był on odpowiednio wyższy.
  • Wymiary zewnętrzne – pozwalają określić ilość miejsca, jaka będzie niezbędna do postawienia urządzenia.

Maszynki do rozbijania mięsa ułatwiające pracę.

Maszynki do rozbijania mięsa to rozwiązania niewątpliwie ułatwiające pracę. Ręczne tłuczenie schabowych może zmęczyć niejednego człowieka, tym bardziej, gdy ich ilość jest większa. Właśnie z tego względu właściciele sklepów spożywczych oraz lokali gastronomicznych powinni zdecydować się na zakup prezentowanych tutaj stekerów. Zwiększają one dokładność przyrządzanego mięsa oraz skracają czas oczekiwania na nie. Z obydwu aspektów Wasi klienci na pewno będą zadowoleni.

Kotleciarki
Menu

Informacja

Tagi