Kotleciarki

Stekery to maszynki do rozbijania mięsa które pozwalają na wydobycie z mięsiwa dużo lepszy smak po przez nacięcie i nakuwanie odpowiednimi wałkami które są na wyposażeniu urządzenia. Do tego często wykorzystuje się je w punktach gastronomicznych typu kuchnie, szkoły, bary albo sklepach spożywczych, gdzie istnieje możliwość rozbicie lub rozdrabnianie mięsa na życzenie klienta.


Właśnie z tych powodów przedstawiamy Państwu kotleciarki do mięsa na kotlety schabowe . W naszej ofercie można znaleźć urządzenia renomowanych firm, jakimi są firmy: Ma-Ga, Hendi, Stalgst, Inoxxi i wiele innych. Wszyscy oni oferują sprzęt najwyższej, jakości, który sprawdzi się w profesjonalnych kuchniach, sklepach spożywczych oraz działach mięsnych.


Stekery ułatwią pracę obsługi lokalów gastronomicznych a jednocześnie zwiększą ich wydajność i smak. Naszym zdaniem każda profesjonalna kuchnia powinna mieć na wyposażeniu takie urządzenia jak te.

Kotleciarki  W tej kategorii nie ma produktów.

Kotleciarki

Promocje

Informacja

Nowe produkty

Tagi

Folow Us



energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.