Kotleciarka elektryczna do zmiękczania mięsa na kotlety schabowe HEN/975305
Kod producenta: 975305
do 4 dni roboczycch
0,00 zł






Krajalnice, kotleciarki, wilki
Kod producenta: 975305
do 4 dni roboczycch
0,00 zł
Kod producenta: 843598
do 4 dni roboczycch
0,00 zł
Kod producenta: KM27/TC12
Dostarczamy w: 2-3 dni robocze !
0,00 zł
Kod producenta: KM20
Dostarczamy w: 2-3 dni robocze !
0,00 zł
Kod producenta: 721570
do 5 dni roboczych
0,00 zł
Kod producenta: S20
Dostarczamy w: 2-3 dni robocze !
0,00 zł
Kod producenta: 721580
do 5 dni roboczych
0,00 zł
Kod producenta: INOXXI T707
do 3 dni roboczych
0,00 zł
Prowadzisz lokal gastronomiczny, w którym podajesz kotlety schabowe? A może jesteś właścicielem sklepu spożywczego, który sprzedaje gotowy produkt do przyrządzenia wcześniej wspomnianej potrawy? W jednym, jak i drugim przypadku przydatne mogą okazać się maszyny do rozbijania mięsa.
Stekery to maszynki do rozbijania mięsa, które pozwalają na wydobycie z mięsiwa dużo lepszego smaku poprzez nacięcie i nakłuwanie odpowiednimi wałkami, które są na wyposażeniu urządzenia. Wystarczy tylko wsunąć kawałki mięsiwa do środka i poczekać aż cały proces zostanie zrobiony. Gdy się to stanie jesteśmy przekonani, że będziecie zaskoczeni, jak smakuje gotowy wyrób. Kotleciarki do mięsa wykorzystuje się w punktach gastronomicznych typu kuchnie, szkoły, bary albo sklepach spożywczych, gdzie istnieje możliwość rozbicia lub rozdrabniania mięsa na życzenie klienta.
Na rynku można znaleźć dwa rodzaje maszyn do rozbijania mięsa:
Tak jak same nazwy podpowiadają, różnią się one między sobą sposobem napędzania. Co za tym idzie część osób, może się zastanawiać, jaki model urządzenia wybrać. W przypadku, gdy prowadzicie lokal gastronomiczny lub sklep spożywczy powinniście zakupić maszyny z napędem elektrycznym. Wynika to z faktu, że w miejscach tych przygotowuje się dużo mięsa, a kliencie nie mogą zbyt długo czekać. Jeżeli jednak ilość rozbijanego produktu nie jest duża lub po prostu szukacie rozwiązań do swojego domu, wówczas możecie pomyśleć nad wyborem stekera z napędem ręcznym. Jednak należy wówczas pamiętać, że musicie mieć odpowiednią siłę, aby napędzić wszystkie elementy.
Maszynki do rozbijania mięsa inaczej nazywane także kotlecierkami do mięsa to urządzenia posiadające różne parametry. Dlatego warto je sprawdzić i przekonać się, czy będą one dla nas odpowiednie. Oto lista najważniejszych cech:
Przyzwyczailiśmy się już, że mięsiwo na kotlety schabowe w naszych domach rozbijamy ręcznie. Jednak ten sposób nie sprawdzi się w lokalach gastronomicznych. Wynika to między innymi z tego faktu, że cały proces byłby słyszalny przez gości, a to na pewno przeszkodziłoby im w spokojnym spożywaniu posiłków. Między innymi, dlatego właściciele takich miejsc decydują się na zakup kotleciarki do mięsa. Rozwiązania tego typu charakteryzują się cichą pracę. Wszystko to przez zastosowanie metalowych przekładni, które zanurzone są w kąpieli olejowej. Tak wykonanych urządzeń na pewno nie będzie słychać na sali gości.
Kotleciarka do mięsa to urządzenia, które nie ma łatwego życia podczas codziennego funkcjonowania. Ponadto jest ona często ważnym punktem lokali gastronomicznym. W związku z tym powinniśmy kupować urządzenia od sprawdzonych dostawców. Tylko wówczas mamy pewność ich solidnego wykonania a w razie jakichkolwiek problemów także szybkiej naprawy. Nie wątpliwie zaliczyć do nich możemy firmy:
Maszynki do rozbijania mięsa to rozwiązania niewątpliwie ułatwiające pracę. Ręczne tłuczenie schabowych może zmęczyć niejednego człowieka, tym bardziej, gdy ich ilość jest większa. Właśnie z tego względu właściciele sklepów spożywczych oraz lokali gastronomicznych powinni zdecydować się na zakup prezentowanych tutaj stekerów. Zwiększają one dokładność przyrządzanego mięsa oraz skracają czas oczekiwania na nie. Z obydwu aspektów Wasi klienci na pewno będą zadowoleni.
check_circle
check_circle