Opiekacz gazowy z wsadem na 10 kurczaków Opiekacz gazowy z wsadem na 10 kurczaków
Opiekacz gazowy z wsadem na 15 kurczaków Opiekacz gazowy z wsadem na 15 kurczaków
Opiekacz gazowy z wsadem na 20 kurczaków Opiekacz gazowy z wsadem na 20 kurczaków
SPECYFIKACJA PRODUKTU:Wymiary: 825 x 750 x (gł.) 500 mm Waga: 75 kg Zasilanie: 400/230 V / 3N~ / 50 Hz Moc: 5,2 KWPRODUKT DEDYKOWANY DLA: delikatesy, małe sklepy, średnie sklepy, duże sklepy, gastronomia SPECYFIKACJA PRODUKTU:Wymiary: 825 x 750 x (gł.) 500 mm Waga: 75 kg Zasilanie: 400/230 V / 3N~ / 50 Hz Moc: 5,2 KWPRODUKT DEDYKOWANY DLA:...
SPECYFIKACJA PRODUKTU:Pojemność do 20 kurczaków (1,2 kg) Czas pieczenia ok. 60 minut (w zależności od wielkości kurczaka) Zastosowana kombinacja pieczenia konwekcyjnego i promieniowania podczerwonego Sterowanie manualne (ustawienie czasu pieczenia i temperatury) 5 rożen na bębnie wydajność w ciągu 6 godzin: 360/60 x 20 = 120 kurczaków SPECYFIKACJA PRODUKTU:Pojemność do 20 kurczaków (1,2 kg) Czas pieczenia ok. 60 minut (w zależności od wielkości kurczaka) Zastosowana kombinacja...
SPECYFIKACJA PRODUKTU:Pojemność do 20 kurczaków (1,2 kg) Czas pieczenia ok. 60 minut (w zależności od wielkości kurczaka) Zastosowana kombinacja pieczenia konwekcyjnego i promieniowania podczerwonego5 rożen na bębnie wydajność w ciągu 6 godzin: 360/60 x 20 = 120 kurczaków SPECYFIKACJA PRODUKTU:Pojemność do 20 kurczaków (1,2 kg) Czas pieczenia ok. 60 minut (w zależności od wielkości kurczaka) Zastosowana kombinacja...
Główne zalety urządzenia, na 1m2 mamy możliwość, wypieku, prezentacji dla klienta i sprzedaży (samoobsługowa). Obsługa przeprowadzana „od tyłu” (załadunek i rozładunek zarówno rożna jak i szafki grzewczej). Mały pobór mocy – 5,2 kW dla rożna. Szafka grzewcza utrzymuje produkt w idealnej temperaturze. Bardzo szybki proces pieczenia (około 1 h). Pojemność... Główne zalety urządzenia, na 1m2 mamy możliwość, wypieku, prezentacji dla klienta i sprzedaży (samoobsługowa). Obsługa przeprowadzana „od tyłu” (załadunek i...
W dzisiejszych czasach mamy coraz mniej czasu na przygotowanie posiłków w domach. Co za tym idzie, duże grono osób decyduje się na zakup gotowych już produktów. Dość często wybór pada na ciepły drób. Tylko jak sklepy spożywcze i hipermarkety mają sprostać oczekiwaniom klientów w tej materii? Wystarczy, że zakupią rożna do kurczaków znajdujące się w tej kategorii.
Na początku trzeba byłoby zastanowić się, komu tego typu maszyny będą potrzebne. Rożno do kurczaków na pewno docenią osoby, które podają znaczące ilości tego drobiu. Tak, więc w gronie tym znajdują się właściciele lokali typu Fast Food, sklepów spożywczych, hipermarketów lub restauracji. To między innymi tam można zakupić gotowy drób. Dzięki posiadaniu takiego opiekacza za jednym zamachem możemy przygotować od 8 do 20 sztuk kurczaka. Taka ilość wystarczy nawet w przypadku natłoku dużej ilości gości. Również dzięki temu, że kurczak w rożnie cały czas się obraca, mamy pewność, iż z każdej strony będzie odpowiednio przypieczony i unikniemy sytuacji, w której gdzieś jest surowy.
Nie wątpliwie przy wyborze rożna do kurczaków wiele osób będzie zwracało uwagę na jego źródło zasilania. Nasz sklep internetowy w swojej ofercie posiada opiekacze na gaz ziemny lub energię elektryczną. We współczesnych lokalach praktycznie zawsze jest dostępna, któraś z tych instalacji, dlatego nie będzie problemu z podłączeniem naszych urządzeń.
Również przy kupnie takiego produktu trzeba zapytać sprzedawcę o ilość kurczaków, jaką można umieścić w środku. Kategoria ta zawiera maszyny, do których Państwo wsadzą od 8 do 20 sztuk drobiu. Taka rozpiętość pozwoli wybrać odpowiedni produkt do małych lokali gastronomicznych, ale również średnich restauracji oraz dużych sklepów spożywczych.
Także ważną informacją jest wiadomość o ilości stref w rożnie, jakie chcemy kupić. Produkty tutaj przedstawione, posiadają od dwóch do czterech stref grzewczych. Wartym zaznaczenia jest fakt, iż są one oddzielnie regulowane, dzięki czemu będzie można je wyłączyć, jeżeli ich nie używamy.
Nie powinniśmy również pominąć mocy samego urządzenia. To właśnie ona decyduje o tym, jak długo będzie przebiegał cały proces podgrzewania drobiu oraz jak duże kurczaki będziemy w stanie przygotować. Im większa moc, tym krótszy czas oczekiwanie na produkt.
Rożna do kurczaków to maszyny, które pracują kilkanaście godzin na dobę. Co za tym idzie ważne już również zużycie energii elektrycznej lub gazu. Dzięki tym wartością będziemy w stanie obliczyć, jakie są koszty użytkowania zakupionego rozwiązania. Praktycznie każdy producent podaje takie informacje, więc nie będziecie nie problemów z jej odnalezieniem.
Naszym zdaniem warto zakupić rożno do kurczaków. Dzięki niemu przygotujesz większe ilości porcji, jak by to miało miejsce w piecu oraz będziesz miał pewność, że mięso jest zawsze odpowiednie przypieczone z każdej strony. Jeżeli jesteście już zdecydowani, to zapoznajcie się z tą kategorią i dokonajcie wyboru maszyny dla siebie.