Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 4xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 760x720x560 mm odległość między prowadnicami: 75 mm waga: 55 kg moc: 6,3 kW zasilanie: 400 V...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 6xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 780x850x810 mm odległość między prowadnicami: 80 mm waga: 110 kg moc: 9,2 kW zasilanie: 400 V...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 4xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 780x850x620 mm odległość między prowadnicami: 75 mm waga: 90 kg moc: 7,8 kW zasilanie: 400 V...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 6xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 780x850x810 mm odległość między prowadnicami: 80 mm waga: 110 kg moc: 10,5 kW zasilanie: 400 V...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 10xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 780x850x1180 mm odległość między prowadnicami: 80 mm waga: 125 kg moc: 13,8 kW zasilanie: 400...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 10xGN1/1 lub 600x400 wymiary zewnętrzne: 780x850x1180 mm odległość między prowadnicami: 80 mm waga: 125 kg moc: 15,7 kW zasilanie: 400...
Parametry techniczne: sterowanie: manualne pojemność: 20xGN1/1 wymiary zewnętrzne: 940x1000x1930 mm odległość między prowadnicami: 67 mm waga: 250 kg moc: 36 kW zasilanie: 400 V...
Polecamy Państwu Piec konwekcyjno-parowy HEN/225929 o napięciu 230V i mocy 3000W z sterowaniem manualnym, mieści się w komorze 4 sztuki pojemniki GN 2/3. Cechy produktu: Ilość pojemników w...
Posiadasz lokal gastronomiczny z rozbudowanym menu? A może wydajesz dużą ilość posiłków w jednym momencie? W przypadku, gdy spełniasz tutaj przedstawione kryteria, musisz posiadać piece konwekcyjno parowe. Kategoria ta zawiera profesjonalne urządzenia realizujące największe wymagania.
Piece konwekcyjno parowe to maszyny, które są w stanie spełniać różne funkcje. Za ich pomocą możecie gotować, piec, smażyć, grillować, dusić i odgrzewać potrawy. Wszystko to w jednym urządzeniu! Wartym podkreślenia jest również fakt, iż w tego typu rozwiązaniach dania nie wysuszają się podczas obróbki. Wszystko to dzięki temu, że w środku cały czas znajduje się para wodna, która zapewnia odpowiednie nawilżenie oraz równomierne rozprowadzenie ciepła.
Jednak trzeba mieć na uwadze, że piece konwekcyjno parowe zostały stworzone do obróbki dużej ilości jedzenia. Dlatego sprawdzą się one w dużych restauracjach, hotelach i stołówkach. Natomiast nie są one potrzebne w domowych warunkach.
W swojej ofercie posiadamy piece konwekcyjno parowe zasilane:
Na pewno posiadają Państwo, którąś z wyżej wspomnianych instalacji w swoim lokalu gastronomiczny. Tak, więc bez większych problemów podłączycie tutaj przedstawione rozwiązania. Jednak warto mieć na uwadze, iż w piecach gazowych należy zadbać również o odpowiednie odprowadzenie spalin oraz wentylacje. Jeżeli wybierzecie takie źródło energii musie pamiętać o wspomnianych tutaj aspektach.
Podczas wyboru pieca konwekcyjno parowego może wystąpić wiele problemów. Wynika to z faktu, iż oferta tego typu maszyn jest bardzo duża i część osób może nie wiedzieć, na co tak naprawdę zwrócić uwagę. My podpowiemy, jakie parametry są istotne oraz w jaki sposób je dobrać. Tak, więc zaczynajmy!
Tak jak możecie sami zobaczyć, piece konwekcyjno parowe są w stanie wykonywać kilka zadań z innych rozwiązań. Dzięki czemu zastosowując taką maszynę, możecie oszczędzić dużo miejsca, jak i pieniędzy. Szczególnie jeżeli posiadacie większy lokal gastronomiczny. Wówczas warto zainteresować się bogatą ofertą pieców przedstawionych w tej kategorii.