Mikser planetarny marki YATO YG-03020 o pojemności 15L. Mikser przeznaczony jest do: wyrabiania ciast lekkich, ubijania piany, mieszania farszu.
Mikser planetarny marki YATO YG-03025 o pojemności 10L. Mikser przeznaczony jest do: wyrabiania ciast lekkich, ubijania piany, mieszania farszu.
Mikser planetarny marki YATO YG-03021 o pojemności 20L. Mikser przeznaczony jest do: wyrabiania ciast lekkich, ubijania piany, mieszania farszu.
Parametry techniczne: pojemność: 10 L wymiary zewnętrzne: 420x370x620 mm moc: 0,37 kW napięcie: 230 V waga: 65 KG max. wsad mąki: 1 KG
Mikser planetarny marki YATO YG-03026 o pojemności 25L. Mikser przeznaczony jest do: wyrabiania ciast lekkich, ubijania piany, mieszania farszu.
Mikser planetarny marki YATO YG-03022 o pojemności 30L. Mikser przeznaczony jest do: wyrabiania ciast lekkich, ubijania piany, mieszania farszu.
Parametry techniczne: pojemność: 20 L wymiary zewnętrzne: 430x500x765 mm moc: 1,1 kW napięcie: 230 v waga: 79 KG max. wsad mąki: 3 KG
Parametry techniczne: pojemność: 30 L wymiary zewnętrzne: 440x560x890 mm moc: 1,5 kW napięcie: 230 V waga: 100 KG max. wsad mąki: 5 KG
Ubijanie lub mieszanie składników na ciasto to często wykonywane czynności w lokalach gastronomicznych i kuchniach domowych. Właśnie, dlatego w instytucjach tych powinny znajdować się odpowiednie maszyny do tego celu. Profesjonalne miksery planetarne z tej kategorii, na pewno spełnią Państwa oczekiwania.
W kuchni dokonuje się mieszania wielu składników. Dlatego profesjonalne miksery planetarne powinny sprostać wielu zadaniom. I tak w przedstawionych tutaj maszynach możecie:
Wszystkie te czynności wykonacie dzięki wymiennym końcówką. Większość naszych produktów ma w zestawie dołączone, co najmniej kilka takich elementów. Właśnie ze względu na tę uniwersalność tego typu rozwiązania powinny znaleźć się w większości kuchniach.
Profesjonalny mikser planetarny jak każde urządzenie mechaniczne posiada kilka parametrów, przez które jest opisywany. Teraz skupimy się na tych według nas najważniejszych.
Miksery planetarne to urządzenia, które powinny się znaleźć w każdym miejscu, gdzie wyrabia się dużo ciast i farszu. Dlatego znakomicie sprawdzą się one w pizzeriach, cukierniach albo restauracjach. Jeżeli jesteś właścicielem przedstawionych lokali zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na te maszyny.