Podkategorie

  • Kociołki do zup

    Przygotowanie potraw przez firmy cateringowe lub restauracyjne dla swoich klientów to podstawa. Jednak czynność ta może okazać się utrudniona w przypadku, gdy nie ma w kuchni w jakimś lokalu lub urządzamy imprezę w plenerze. Wówczas przydatnymi urządzeniami okażą się elektryczne kociołki do podgrzewania zup, bigosów oraz ziemniaków.

    Dla kogo kociołki do podgrzewania zup?

    Tak naprawdę jest kilka grup odbiorców, dla których kociołki do podgrzewania zup to podstawa. Nie wątpliwie na pierwszym miejscu plasują się firmy cateringowe. Pewnie w tym momencie wiele osób zadaje sobie pytanie: Dlaczego? Wynika to z faktu, iż właśnie one muszą dowieść swoim klientom ciepłe posiłki na różnego rodzaju imprezy masowe. Często w miejscach, gdzie odbywają się takie wydarzenia, nie ma kuchni. Wówczas zgromadzone w tej kategorii urządzenia znakomicie się sprawdzą.

    Także maszyny te stosowane są w restauracjach. Szczególnie w takich gdzie przebywa dużo gości i nie ma czasu na ciągłe przygotowanie świeżych posiłków. Wówczas wcześniej ugotowane dania można wsadzić do kociołka i niczym się nie martwić. Urządzenie to będzie samo dbało o to, żeby w jej wnętrzu panowała odpowiednia temperatura. Wasi gości oraz klienci zawsze nałożą sobie ciepły posiłek.

    Prócz dwóch wyżej wymienionych ustępów produkty tutaj znajdujące się można wykorzystać w miejscach zbiorowego żywienia, pubach lub stołówka. Tak, więc, jak zauważyliśmy, maszyny te są dość popularne i uniwersalne.

  • Podgrzewacze do potraw

    Planujecie dużą rodzinną imprezę na ogrodzie, a może jesteście właścicielami restauracji, w której jest dużo gości? Jeżeli Wasza odpowiedź brzmi tak, to zdajecie sobie sprawę, iż w takich sytuacjach część potraw musicie przygotować szybciej. Żeby nie straciły one swojej ciepłoty oraz smaku należy przechowywać te dania w podgrzewaczach do jedzenia.

    Wykorzystanie podgrzewaczy do potraw.

    Tak jak już wcześniej wspominaliśmy, podstawowym zadaniem stawianym przed podgrzewaczami do potraw jest utrzymanie temperatury dań znajdujących się w środku. W zależności od rodzaju urządzenia, jakie wybierzecie, może się to odbywać w różny sposób, ale cel zawsze będzie taki sam. Właśnie ze względu na to tego typu maszyny wykorzystywane są one masową skalę w restauracjach, hotelach lub zakładach zbiorowego żywienia. To właśnie tam dość często używa się stołu szwedzkiego. Przy takiej formie podawania posiłków podgrzewacz do potraw sprawi się znakomicie.

  • Akcesoria do podgrzewaczy

    Osoby posiadające podgrzewacze do potraw wiedzą, że do ich prawidłowego działania są niezbędne akcesoria. Właśnie kategoria ta zbiera wszystkie przyrządy, które mogą się okazać potrzebne, jeżeli chcemy używać tego typu urządzenia. Dlatego zachęcamy do dokładnego jej przejrzenia abyście nie pominęli żadnych przydatnych elementów.

    Paliwa do podgrzewaczy do potraw.

    Większość rozwiązań znajdujących się na naszym rynku nie może obyć się bez paliwa do podgrzewaczy. W swojej ofercie posiadamy źródła energii w postaci płynnej lub pasty. Charakteryzują się one tym, iż podczas spalania nie emitują żadnego zapachu, który mógłby przejść do potrawy.  Również nasze rozwiązania nie osmalają urządzeń, dzięki czemu pozbywacie się problemu z długim i mozolnym procesem czyszczenia.

    Wartym podkreślenia jest fakt, iż wszystkie paliwa do podgrzewaczy sprzedawane są przez nas w opakowaniach zbiorczych. W zależności od wybranego rodzaju źródła zasilania może być ich różna ilość. Taki system sprzedaży pozwala Wam zakupić odpowiednią ilość paliwa oraz ograniczyć liczbę wizyt w hurtowni w celu ich uzupełnienia. A przy prowadzeniu własnej działalności gospodarczej czas to pieniądz.

  • Przybory do serwowania

    W restauracjach lub innych lokalach gastronomicznych podaje się wiele zróżnicowanych dań. Jednak, aby to wykonać, należy posiadać odpowiednie przybory do serwowania zebrane w tej kategorii.  Zapraszamy do oglądania!

    Przybory do serwowania – szeroka gama produktów.

    Podczas pracy w miejscach, gdzie przygotowuje się posiłki, osoby obsługujące klientów nie raz mają problem z podaniem gotowych posiłków. Poniżej przedstawimy przybory do serwowania, które według nas powinny być dostępne w każdym miejscu:

    • Chochle gastronomiczne – pierwszy i podstawowy przyrząd niezbędny w każdej w kuchni. To właśnie dzięki niemu nalejecie zupy, sosy oraz inne płynne jedzenie. Przy ich wykorzystaniu zrobicie to szybko oraz nie ubrudzicie swoich gości lub klientów. W sklepie internetowym Doris możecie zakupić te przyrządy w różnych długościach oraz pojemność. Pozwoli Wam to dobrać optymalne narzędzia do Waszych zadań.
    • Łyżki cedzakowe – drugi produkt, bez którego ciężko wyobrazić sobie pewne czynności. Zapewni Wam on sprawne odcedzenie produktów spożywczych z zalewy lub wody. Właśnie one pomogą wyjąć pierogi, chrusty oraz knedle. W ciągłej sprzedaży posiadamy łyżki o różnych długościach oraz szerokościach.
    • Łyżki do sałatek – surówki to często spotykane dodatki w lokalach gastronomicznym. Dzięki odpowiednim łyżką do sałatek nakładanie ich będzie proste nawet dla mniej wprawionego personelu. Tak jak wyżej także w typ przypadku znajdziecie u nas różne długości oraz szerokości tego narzędzia.
    • Łyżki do spaghetti – któż z nas nie lubi ugotowanego makaronu z sosem. Jednak jego podanie to nie lada wyzwanie. Właśnie w takich sytuacjach z pomocą przychodzą łyżki do spaghetti. Zbudowane są one w bardzo charakterystyczny sposób. Posiadają one wystające pręty, dzięki którym łatwiej nałożyć ten dodatek na talerz. Tutaj także występuje rozróżnienie ze względu na wielkości oraz szerokości.
  • Szczypce gastronomiczne

    W kuchni zdarzają się sytuacje, gdzie trzeba podnieść jakiś niewygodny składnik. Takie samo wydarzenie może mieć również miejsce, gdy kelner podaje gotowe danie. Wówczas warto zaopatrzyć się w szczypce gastronomiczne.

    Rodzaje szczypiec gastronomicznych.

    Przez wiele lat tworzenia i serwowania różnych potraw wytworzyło się kilka grup szczypiec gastronomicznych. W swojej ofercie posiadamy następujące rodziny przyrządów:

    • Szczypce uniwersalne – jak sama nazwa mówi, są to produkty dostosowane do podawania różnych rzeczy. Za ich pomocą złapiecie kiełbasy, schabowe lub sery. Najczęściej spotykane wyposażenie ze względu na swoją wszechstronność.
    • Szczypce cukiernicze – ten typ chwytaczek został stworzony w taki sposób, aby chwycić bez szkody takie produkty jak ciasto, bułki słodkie lub pączki. Dlatego powinny się one znaleźć w każdej cukierni, kawiarni lub punkcie serwującym słodkości.
    • Szczypce do sałaty – warzywo to jest dość trudne do nakładania. Wynika to z faktu, iż jest ona bardzo cienki a do tego lubi się ślizgać. Ten typ szczypiec posiada na swoich ramionach odpowiednie wyżłobienia ułatwiające nakładanie tej jarzyny.
    • Szczypce do spaghetti – przyrządy te ułatwią nakładanie makaronu na nasz talerz. Wszystko to dzięki wycięciom, w które bezproblemowo wchodzi ten mączny produkt. Dzięki nim nakładanie nie będzie już udręką.
  • Tace i witryny bufetowe

    Serwowanie potraw i przekąsek w postaci szwedzkiego stołu staje się coraz bardziej popularne. Wynika to z faktu, iż klient w każdej chwili może wybrać interesujący go produkt oraz łatwo go sobie nałożyć. Jednak przechowywanie wyrobów spożywczych na świeżym powietrzu może spowodować ich wyschnięcie lub zepsucie. Dlatego warto zaopatrzyć się w tace i witryny bufetowe, które zapobiegną tym przykrym konsekwencją.

    Czym są tace i witryny bufetowe?

    Tace i witryny bufetowe to specjalne pojemniki posiadające plastikową klapę, którą można zamknąć. Produkty te mogą posłużyć do krótkotrwałego przechowywanie wyrobów na ladach sprzedażowych, stołach lub blatach pubów. Dzięki eleganckiemu wyglądowi nie odstraszą one Twoich klientów, a przezroczysta pokrywa pozwoli zajrzeć gościom do środka. Osłona ta także zapobiega dostawaniu się powietrza do środka, a co za tym idzie, jedzenie nie wyschnie albo się nie zepsuje.

  • Patery do serwowania

    Na ladach sklepowych bądź hotelowych często chcemy zaprezentować naszym klientom jakieś przekąski. Najczęściej są to ciasta lub owoce. Jednak do ich atrakcyjnego przedstawienia niezbędne są patery do serwowania.

    Zastosowanie pater do serwowania.

    Większość z nas w swoim życiu widziały już patery do serwowania. Jednak dla woli ścisłości powiemy, do czego wykorzystuje się tego typu produkty. Ich zadaniem oczywiści jest prezentowanie różnych smakołyków. Na naszych produktach będą mogli Państwo umieścić pokrojone ciasto, kawałki tortów a nawet sezonowe owoce. Wszystko to dzięki temu, iż posiadają one odpowiednie wgłębienia zapobiegające wypadnięciu wyżej wymienionych towarów.

    Jeżeli swoim klientom prezentujecie krewetki, małże i homary to u nas również dostanie patery do owoców morza. Rozwiązania te są dość specyficzne, ponieważ posiadają talerze, na których można umieścić lód. Dzięki niemu Wasze produkty żywnościowe zawsze będą chłodne i lepiej smakować.

  • Dyspensery gastronomiczne

    Wiele osób pracujących w branży gastronomicznej wie, iż poprawne odmierzanie porcji dodatków do naszych dań jest bardzo ważne. Najlepiej, żeby czynność ta przebiegała jak najszybciej, bo przecież klienci nie mogą zbyt długo czekać. Właśnie takimi uproszczeniami w każdej kuchni mogą okazać się dyspensery gastronomiczne.

    Kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych.

    Na naszej witrynie internetowej mogą znaleźć Państwo kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych. Przeznaczone są one do przechowywania i podawania różnych napojów oraz dań. U nas znajdziecie między innymi:

    • Dystrybutory do napojów.
    • Dystrybutory do mleka.
    • Dystrybutory do płatków.

    Te trzy grupynajczęściej spotykane w lokalach i zaspokajają większość potrzeb wynikające z obsługi klienta. Zapraszamy do dalszej części tego opisu gdzie zostaną one wszystkie opisane.

  • Koszyki na pieczywo

    Pieczywo to dodatek do wielu dań. Nie ważne czy jemy zupę lub sałatkę, często sięgamy po kawałek chleba lub bułki. Trzeba jednak pamiętać o eleganckim ich podaniu, aby nie odstraszyć gości. Właściwe do tego celu będą koszyki na pieczywo.

    Funkcjonalne koszyki na pieczywo.

    Podstawą funkcją, jaka wynika z samej nazwy koszyków do pieczywa to przechowywania różnych wypieków. W naszych domach oraz restauracjach najczęściej umieszczane są w taki sposób chleb albo bułki. Jednak również w ich wnętrzach mogą się znaleźć różnego rodzaju ciasteczka. Dzięki takiemu podaniu mamy gwarancje, iż okruszki nie pobrudzą naszego stołu.

    Jednak prócz tej oczywistej czynności koszyki wykorzystuje się także w innym celu. Umieszcza się w nich także drobne rzeczy np. łyżki lub widelce. Takie przechowywania sztućców nadaje elegancji lokalowi a poza tym tak zapakowane przyrządy łatwiej sobie wziąć.  Pojemnik tego typu również jest ozdobą miejsca, w którym został postawiony.

  • Naczynia z melaminy

    Nietłukące się talerze i miski to marzenie wielu właścicieli lokali gastronomicznym. Przecież to tam dochodzi do wielu przypadkowych zniszczeń wspomnianych rzeczy. Perfekcyjna wizja rzeczywistości może się ziścić dzięki wykorzystaniu naczyń z melaminy.

    Zalety naczyń z melaminy.

    Materiał ten powstaje przez połączenie masy celulozowej oraz żywicy. Bardzo często nazywany jest również syntetyczną porcelaną. Naczynia z melaminy charakteryzuje kilka cech:

    • Są tańsze w wyprodukowaniu od pozostałych naczyń.
    • Są o wiele bardziej odporne na uszkodzenia oraz bardzo często elastyczne.
    • Nie pochłaniają żadnych zapachów oraz smaków.
    • Same nie posiadają swojego zapachu.

    Właśnie te kilka wyżej wspomniany właściwości sprawia, iż zostały one polubione przez właścicieli restauracji oraz pubów, ale nie tylko. Również możemy je spotkać na statkach, imprezach pod chmurką i zaciszach naszego domu.

  • Tace i półmiski

    Podczas przygotowania bankietów lub przyjęć podawane są różnorakie przekąski. Aby jednak wyglądało to estetycznie, należy na czymś położyć te potrawy. Właśnie w tym celu warto zaopatrzyć się w tace i półmiski gastronomiczne.

    Zastosowanie tac i półmisków gastronomicznych.

    Tace i półmiski znajdą szerokie zastosowanie w lokalach gastronomicznych. Przede wszystkim wykorzystuje się je do podawania różnych potraw. Można na nich umieścić na przykład kiełbasy, sery, ciasta i inne rzeczy do spożycia. Tak podane potrawy na pewno będą wyglądały w elegancki sposób.

    Również tace gastronomiczne wykorzystywane są do przenoszenia różnych rzeczy przez kelnerów i kelnerki. Najczęściej w ten sposób przemieszczane są różnego rodzaju potrawy, ale także nic nie stoi na przeszkodzie, by nosić tak napoje, ciasta bądź sztućce. Dzięki znaczącym wymiarom obsługa pomieści na nich dużą liczbę elementów.

    Tace i półmiski gastronomiczne mogą także pełnić funkcję dekoracji. Wynika to z faktu, iż posiadają one nienaganny wygląd i wraz z produktami będą stanowiły fajne uzupełnienie wnętrza. Jesteśmy pewni, iż tak podanych dań nie ominie żadna osoba.

    Jak sami Państwo widzą, rozwiązania tutaj prezentowane są dość uniwersalne, a sposób ich wykorzystania w dużym stopniu zależy od inwencji twórczej jego przyszłego posiadacza lub posiadaczki.

  • Meble cateringowe

    Osoby organizujące imprezy na wolnym powietrzu wiedzą, iż jest to ogromne wyzwanie. Gościom prócz jedzenia należy również zapewnić odpowiednie miejsce do siedzenia oraz spożywania posiłków. Jeżeli planujemy takie wydarzenia warto zaopatrzyć się w meble cateringowe zawarte w tej kategorii.

    Rodzaje mebli cateringowych.

    W naszej ofercie mebli cateringowych mogą znaleźć Państwo dwa rodzaje tych produktów a są to:

    • Stoły cateringowe – występują one w dwóch kształtach prostokątnym lub okrągłym. Dzięki wykorzystaniu profili metalowych ich konstrukcja jest solidna oraz nie rusza się na boki. Została ona również pomalowana proszkowo, co gwarantuje trwałość wybarwienia. Tak wykonane produkty umożliwiają położenie na nich ciężkich rzeczy, jakimi nie wątpliwie są garnki, naczynia lub sztućce.
    • Krzesła cateringowe – tak jak w przypadku stołów siedziska również posiadają solidny stelaż. Na pewno nie załamie się on pod ciężarem gościa oraz nie będzie się chybotał nawet na nierównym terenie. Sprzedawane są one w dwóch kolorach: czarnym bądź białym. Dzięki nim stworzycie wygodną przestrzeń do siedzenia na koncertach, targach oraz wystawach.

    Wymienione przed chwilą meble można bez większych problemów złożyć. Taka możliwość zmniejsza znacząco wymiary naszych produktów oraz ułatwia przechowywanie ich w momencie, kiedy nie są używane. Zostały one wykonane z niskociśnieniowego, czystego polietylenu o wysokiej gęstości (HDPE). Materiał ten istotnie obniża wagę przedstawionych tutaj rzeczy oraz daje im odporność na niesprzyjające warunki atmosferyczne.

  • Akcesoria bufetowe

    Bufety i bary to miejsca, które potrzebują specjalnego wyposażenia. Kategoria ta zawiera elementy, które mogą się okazać przydatne w wymienionych lokalach. Co za tym idzie, warto ją bardzo dokładnie obejrzeć. Może akurat znajdziecie to, czego szukacie!

    Metalowe świeczniki – dekoracyjne akcesoria bufetowe.

    Metalowe świeczniki to dobre produkty dekoracyjne. Ich wygląd przypomina lampiony z antyku, co może się spodobać Waszym gościom. Poza tym mogą być także źródłem światła, które podczas romantycznych kolacji będzie nadawało odpowiedniego klimatu. W swojej ofercie posiadamy świeczniki mieszczące 5 świeczek. Modele różnią się między sobą także wielkością. Najmniejszy na wysokość 54 cm natomiast największy aż 118 cm. Warto podkreślić, iż te produkty przychodzą do Państwa rozłożone i należy je samodzielnie złożyć. Proces ten nie jest trudny i poradzi sobie z nim każda osoba.Taka forma dostarczania pozwala uniknąć wszelkich problemów z kurierami oraz umożliwia wniesie produktów do każdego lokalu.

  • Pojemniki na sztućce

    W każdej kuchni znajdują się znaczące ilości łyżek, widelców, noży i innych przyrządów do spożywania posiłków. Zapanowania nad nimi może niejednokrotnie stanowić dużą trudność. Na pomoc przychodzą pojemniki na sztućce. To właśnie te produkty sprawią, że wszystko stanie się prostsze i łatwiejsze do osiągnięcia.

    Zastosowanie pojemników na sztućce.

    Tak jak wcześniej wspominaliśmy, kuchnia to miejsce, gdzie przechowuje się duże ilości sztućców. Co za tym idzie, obsługa musi mieć je w odpowiedni sposób posegregowane, by móc optymalnie je wybierać. Oprócz tego pojemniki na sztućce pozwolą uniknąć sytuacji, w których widelce, łyżki lub noże walają się po szufladach. Nie dość, że wprowadza to duży harmider, to jeszcze umożliwia uszkodzenie wielu elementom. Jeżeli chcecie, aby w naszych lokalach gastronomicznych zagościł porządek musicie zakupić przedstawione tutaj rozwiązania.

  • Tace do serwowania

    Przyszło do twego domu dużo gości i musisz poroznosić naczynia? A może pracujesz w restauracji lub pubie, w którym klienci domagają się swoich dań? Jeżeli, na któreś zdanie odpowiedziałeś twierdząco to tace do serwowania zawarte w tej kategorii to coś dla Ciebie.

    Zastosowanie tac do serwowania.

    Tace do serwowania wykorzystuje się na masową skalę w lokalach gastronomicznych. Jednak pełnią tam one różnorakie funkcje. W punkcie tym postaramy się je Wam opisać.

    Jak łatwo się domyślić przede wszystkim tace do serwowania używane są do podawania różnych posiłków. To właśnie na nich kelnerki oraz kelnerzy układają gotowe dania i w łatwy sposób mogą się z nimi przemieścić. Dzięki specjalnym rantom mają oni pewność, iż żadne elementy nie spadną.

    Tego typu produkty także znalazły swoje zastosowanie w lokalach samoobsługowych. Goście podchodzący do bufetów umieszczają na nich talerze z posiłkami, które chcą zjeść. Takie wyposażenie skraca dystans, jaki muszą pokonać klienci.

    Prócz przenoszenia jedzenia tace do serwowania także wykorzystuje się do transportu innych elementów takich jak sztućce, serwetki i typ podobne obiekty.

    Sami Państwo widzą, iż zastosowanie tych produktów jest dość szerokie, dlatego warto je posiadać na swoim wyposażeniu. Mamy pewność, iż w sklepie internetowym Doris będziecie w stanie wybrać takie rozwiązania, które będą Wam niezbędne.

  • Naczynia jednorazowe

    Finger food jest to coraz popularniejsza forma podawania posiłków. Wykorzystuje się ją na różnorakich bankietach, przyjęciach lub imprezach. Jednak dania ta ze swojej definicji są mniejsze od pełnoprawnych potraw. Dlatego do ich jedzenia oraz magazynowania należy wykorzystać naczynia jednorazowe do finger food.

    Wszystkie niezbędne naczynia jednorazowe do finger foood w jednym miejscu.

    Na naszej stroni internetowej znajdą Państwo wszystkie naczynia jednorazowe do finger food. Kupicie u nas miniaturowe łyżki, widelce oraz noże. Dzięki nim zjadanie tego typu posiłków będzie o wiele łatwiejsze oraz szybsze. Także ten sposób spożywania jest bardziej elegancki niż jedzenie tych przysmaków samymi rękoma.

    Również znajdziecie u nas różnego rodzaju miseczki do podawania tych przekąsek. Mają one wiele kształtów oraz wielkości, dzięki czemu przyozdobią pokazywane jedzenia. Wykonano je z tworzywa przezroczystego, co daje możliwość obejrzenia dania przed konsumpcją i nacieszeniem się ich widokiem.

na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 456 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 456 elementów

Artykuły bufetowe

Coraz więcej zakładów gastronomicznych decyduje się na utworzenie w swoich lokalach stołów szwedzkich. Wynika to z faktu, iż klient sam sobie może wybrać interesujące go dania oraz je sobie nałożyć. W związku z tym z części obowiązków zwolnieni są kelnerzy oraz kelnerki. Jednak, aby taki sposób podawania posiłków wprowadzić u siebie, należy posiadać odpowiednie akcesoria bufetowe, które Państwu przedstawimy.

Niezbędne akcesoria bufetowe przy stole szwedzkim.

To tych najbardziej potrzebnych akcesoriów bufetowych możemy między innym zaliczyć:

  • Kociołki do zupy – produkty te zostały dostosowane do przygotowania oraz podgrzewania zup lub kremów. Dzięki termostatowi oraz grzałce w środku utrzymuje się, stała temperatura, dzięki czemu posiłki znajdujące się wewnątrz są zawsze ciepłe. Maszyny te zasilane są energia elektryczną 230 V.
  • Podgrzewcze do żywności – pełnią one podobną funkcję jak przedstawione powyżej urządzenia z jedną różnicą. W nich możemy podgrzewać dania w formie stałej tzn. ziemniaki, jajecznice oraz kiełbaski. Zasilane mogą być także napięcie 230 V, ale również istnieją wersje na pastę, paliwo, a nawet świeczki.
  • Dyspensery do napojów – praktycznie do każdego dania w restauracji dostajemy jakiś sok do pobicia. Jednak ich dozowanie z butelki i kartonika raczej jest niepraktyczne. Właśnie, dlatego powstały dyspensery. Są to pojemniki z kranikiem, dzięki któremu klient sam może sobie nalać interesujący go napój.
  • Koszyki na pieczywo – podobnie jak w przypadku trunków dostajemy również chleb lub bułki do przegryzienia. Prezentacja ich na naszych koszykach jest elegancka oraz wygodna. Oprócz tego posiadają one odpowiednią zasłonę zapobiegającą wysychaniu
  • Patery i ekspozytory – to właśnie te produkty pozwalają w estetyczny sposób zaprezentować serwowane przysmaki na stołach w lokalach gastronomicznych. Poza tym umożliwiają one łatwy dostęp do eksponowanych dań. Dzięki nim zachwycisz swoich gości oraz ułatwisz im jedzenie.

Wymienione produkty to tylko część akcesoriów, jakie mogą się nam przydać w restauracji oraz pubach. Posiadamy także dzbanki do wody, karafki do wina oraz naczynia z melaniny. W związku z tym zachęcamy do obejrzenia całej tej kategorii.

Potrzebne meble cateringowe.

Prócz wyżej przedstawionych przedmiotów przydatne mogą się okazać meble cateringowe. Przecież gdzieś musimy usadowić swoich gości, jeżeli organizujemy imprezy na świeżym powietrzu. U nas mogą Państwo zakupić wygodne stoły i krzesła cateringowe. Mają one jedną bardzo ważną cechę. Mianowicie można je w każdej chwili złożyć. Taka funkcjonalność ułatwia przechowywanie produktów, gdy nie są one używane. Również są one bardzo lekkie dzięki wykorzystaniu SNA do ich produkcji.

Szeroka gama akcesoriów do bufetu.

Tak jak mogą Państwo zauważyć, posiadamy dużo przyrządów niezbędnych w każdym bufecie. W naszym sklepie internetowym zakupicie wszystkie niezbędne elementy do wyposażenia Waszego lokalu. Zachęcamy do oglądania i kupowania właśnie u nas. Mogą Państwo liczyć na atrakcyjne ceny, miłą obsługę oraz pomoc w razie problemów.

Artykuły bufetowe
Menu

Informacja

Tagi