Artykuły bufetowe

Coraz więcej zakładów gastronomicznych decyduje się na utworzenie w swoich lokalach stołów szwedzkich. Wynika to z faktu, iż klient sam sobie może  wybrać interesujące go dania oraz je sobie nałożyć. W związku z tym z części obowiązków zwolnieni są kelnerzy oraz kelnerki. Jednak, aby taki sposób podawania posiłków wprowadzić u siebie należy posiadać odpowiednie akcesoria bufetowe, które Państwu przedstawimy.

Niezbędne akcesoria bufetowe przy stole szwedzkim.

To tych najbardziej potrzebnych akcesoriów bufetowych możemy między innym zaliczyć:

  • Kociołki do zupy – produkty te zostały dostosowane do przygotowania oraz podgrzewania zup lub kremów. Dzięki termostatowi oraz grzałce w środku utrzymuje się stała temperatura, dzięki czemu posiłki znajdujące się wewnątrz są zawsze ciepłe. Maszyny te zasilane są energia elektryczną 230 V.
  • Podgrzewcze do żywności – pełnią one podobną rolę jak przedstawione powyżej urządzenia z jedną różnicą. W nich możemy podgrzewać dania w formie stałej tzn. ziemniaki, jajecznice oraz kiełbaski. Zasilane mogą być także napięcie 230V, ale również istnieją wersje na pastę, paliwo a nawet świeczki.
  • Dyspensery do napojów – praktycznie do każdego dania w restauracji dostajemy jakiś sok do pobicia. Jednak ich dozowanie z butelki i kartonika raczej jest nie praktyczne. Właśnie, dlatego powstały dyspensery. Są to pojemniki z kranikiem, dzięki któremu klient sam może sobie nalać interesujący go napój.
  • Koszyki na pieczywo – podobnie jak w przypadku trunków dostajemy również chleb lub bułki do przegryzienia. Prezentacja ich na naszych koszykach jest elegancka oraz wygodna. Oprócz tego posiadają one odpowiednią zasłonę zapobiegającą wysychaniu.

Wymienione produkty to tylko część akcesoriów, jakie mogą się nam przydać w restauracji oraz pubach. Posiadamy także dzbanki do wody, karafki do wina oraz naczynia z melaniny. W związku z tym zachęcamy do obejrzenia całej tej kategorii.

Artykuły bufetowe  Jest 418 produktów.

Podkategorie

  • Kociołki do zup

    Przygotowanie potraw przez firmy cateringowe lub restauracyjne dla swoich klientów do podstawa. Jednak czynność ta może okazać się utrudniona w przypadku, gdy nie ma w kuchni w jakimś lokalu lub urządzamy imprezę w plenerze. Wówczas przydatnymi urządzeniami okażą się elektryczne kociołki do podgrzewania zup, bigosów oraz ziemniaków.

    Dla kogo kociołki do podgrzewania zup?

    Tak naprawdę jest kilka grup odbiorców, dla których kociołki do podgrzewania zup to podstawa. Nie wątpliwie na pierwszym miejscu plasują się firmy cateringowe. Pewnie w tym momencie wiele osób zadaje sobie pytanie: Dlaczego? Wynika to z faktu, iż właśnie one muszą dowieść swoim klientom ciepłe posiłki na różnego rodzaju imprezy masowe. Często w miejscach gdzie odbywają się takie wydarzenia nie ma kuchni. Wówczas zgromadzone w tej kategorii urządzenia znakomicie się sprawdzą.


    Także maszyny te stosowane są w restauracjach. Szczególnie w takich gdzie przebywa dużo gości i nie ma czasu na ciągłe przygotowanie świeżych posiłków. Wówczas wcześniej ugotowane dania można wsadzić do kociołka i niczym się nie martwić. Urządzenie to będzie samo dbało o to żeby w jej wnętrzu panowała odpowiednia temperatura. Wasi gości oraz klienci zawsze nałożą sobie ciepły posiłek.


    Prócz dwóch wyżej wymienionych ustępów produkty tutaj znajdujące się można wykorzystać w miejscach zbiorowego żywienia, pubach lub stołówka. Tak, więc jak zauważyliśmy maszyny te są dość popularne i uniwersalne.

  • Podgrzewacze

    Planujecie dużą rodzinną imprezę na ogrodzie a może jesteście właścicielami restauracji, w której jest dużo gości? Jeżeli Wasza odpowiedź brzmi tak to zdajecie sobie sprawę, iż w takich sytuacjach część potraw musicie przygotować szybciej. Żeby nie straciły one swojej ciepłoty oraz smaku należy przechowywać te dania w podgrzewaczach do jedzenia.

    Rodzaje podgrzewaczy do potraw.

    Podgrzewacze do potraw dzielimy ze względu na paliwo, jakie jest niezbędne do ich zasilania. W swojej ofercie posiadamy następujące odmiany urządzeń:

    • Podgrzewacze na świeczki – Najmniej wydajny system ogrzewania potraw posiadający jedną podstawową zaletę. Do jego uruchomienia niezbędne są tylko małe krążki parafiny dostępne w każdym sklepie oraz supermarkecie. Nie wątpliwie ich przeznaczeniem są domowe warunki.
    • Podgrzewacze na płynne paliwo – Tutaj źródłem energii jest specjalna pasta lub żel. Zostają one umieszczone w odpowiednich pojemnikach, które następie trafiają pod urządzenie. Płomień podgrzewa znajdującą się w środku wodę a ona paruje oddając ciepło daniom zamkniętym w środku. Ten typ produktu znakomicie sprawdzi się w zamkniętych pomieszczeniach.
    • Podgrzewacze elektryczne – Bardzo często spotykany rodzaj maszyny w różnych lokalach. Do jej prawidłowego działania niezbędne jest napięcie 230V. Używać go można w zamkniętych jak i otwartych pomieszczeniach bez obawy, iż płomień podgrzewający jedzeni zgaśnie.
    • Podgrzewacze indukcyjne – Ten typ urządzenia przeznaczony jest dla osób, które lubią dużą wydajność oraz oszczędność. Są to najbardziej zaawansowane produkty pozwalające oszczędzić duże ilości pieniędzy.

  • Akcesoria do podgrzewaczy

    Osoby posiadające podgrzewacze do żywności wiedzą, że do ich prawidłowego działania są niezbędne akcesoria. Właśnie kategoria ta zbiera wszystkie przyrządy, które mogą się okazać potrzebne, jeżeli chcemy używać tego typu urządzenia.

    Paliwa do podgrzewaczy do potraw.

    Większość rozwiązań znajdujących się na naszym rynku nie może obyć się bez paliwa do podgrzewaczy. W swojej ofercie posiadamy źródła energii w postaci płynnej lub pasty. Charakteryzują się one tym, iż podczas spalania nie emitują żadnego zapachu, który mógłby przejść do potrawy.  Również nasze rozwiązania nie osmalają urządzeń, dzięki czemu pozbywacie się problemu z długim i mozolnym procesem czyszczenia.

  • Przybory do serwowania

    W restauracjach lub innych lokalach gastronomicznych podaje się wiele zróżnicowanych dań. Jednak, aby to wykonać należy posiadać odpowiednie przybory do serwowania zebrane w tej kategorii.  Zapraszamy do oglądania!

    Przybory do serwowania – szeroka gama produktów.

    Podczas pracy w miejscach gdzie przygotowuje się posiłki osoby obsługujące klientów nie raz mają problem z podaniem gotowych posiłków. Poniżej przedstawimy przybory do serwowania, które według nas powinny być dostępne w każdym miejscu:

    • Chochle gastronomiczne – pierwszy i podstawowy przyrząd niezbędny w każdej w kuchni. To właśnie dzięki niemu nalejecie zupy, sosy oraz inne płynne jedzenie. Przy ich wykorzystaniu zrobicie to szybko oraz nie ubrudzicie swoich gości lub klientów.
    • Łyżki cedzakowe – drugi produkt, bez którego ciężko wyobrazić sobie pewne czynności. Zapewni Wam on sprawne odcedzenie produktów spożywczych z zalewy lub wody. Właśnie one pomogą wyjąc pierogi, chrusty oraz knedle.
    • Łyżki do sałatek – surówki do często spotykane dodatki w lokalach gastronomicznym. Dzięki odpowiednim łyżką do sałatek nakładanie ich będzie proste nawet dla mniej wprawionego personelu.
    • Łyżki do spaghetti – któż z nas nie lubi ugotowanego makaronu z sosem. Jednak jego podanie to nie lada wyzwanie. Właśnie w takich sytuacjach z pomocą przychodzą łyżki do spaghetti.

  • Szczypce

    W kuchni zdarzają się sytuacje gdzie trzeba podnieść jakiś niewygodny składnik. Takie samo wydarzenie może mieć również miejsce, gdy kelner podaje gotowe danie. Wówczas warto zaopatrzyć się w szczypce gastronomiczne.

    Rodzaje szczypiec gastronomicznych.

    Przez wiele lat tworzenia i serwowania różnych potraw wytworzyło się kilka grup szczypiec gastronomicznych. W swojej ofercie posiadamy następujące rodziny przyrządów:

    • Szczypce uniwersalne – jak sama nazwa mówi są to produkty dostosowane do podawania różnych rzeczy. Za ich pomocą złapiecie kiełbasy, schabowe lub sery. Najczęściej spotykane wyposażenie ze względu na swoją wszechstronność.
    • Szczypce cukiernicze – ten typ chwytaczek został stworzony w taki sposób, aby chwycić bez szkody takie produkty jak ciasto, bułki słodkie lub pączki. Dlatego powinny się one znaleźć w każdej cukierni, kawiarni lub punkcie serwującym słodkości.
    • Szczypce do sałaty – warzywo to jest dość trudne do nakładania. Wynika to z faktu, iż jest ona bardzo cienki a do tego lubi się ślizgać. Ten typ szczypiec posiada na swoich ramionach odpowiednie wyżłobienia ułatwiające nakładanie tej jarzyny.
    • Szczypce do spaghetti – przyrządy te ułatwią nakładanie makaronu na nasz talerz. Wszystko to dzięki wycięciom, w które bezproblemowo wchodzi ten mączny produkt. Dzięki nim nakładanie nie będzie już udręką.
  • Taca i witryny

    Serwowanie potraw i przekąsek w postaci szwedzkiego stołu staje się coraz bardziej popularne. Wynika to z faktu, iż klient w każdej chwili może wybrać interesujący go produkt oraz łatwo go sobie założyć. Jednak przechowywanie wyrobów spożywczych na świeżym powietrzu może spowodować ich wyschnięcie lub zepsucie. Dlatego warto zaopatrzyć się w tace bufetowe.

    Czym są tace bufetowe?

    Tace bufetowe do specjalne pojemniki posiadające plastikową klapę, które można zamknąć. Produkty te mogą posłużyć do krótkotrwałego przechowywanie wyrobów na ladach sprzedażowych, stołach lub blatach pubów. Dzięki eleganckiemu wyglądowi nie odstraszą one Twoich klientów a przezroczysta pokrywa pozwoli zajrzeć gościom do środka. Osłona ta także zapobiega dostawaniu się powietrza do środka a co za tym idzie jedzenie nie wyschnie albo się nie zepsuje.

  • Patery i ekspozytory

    Na ladach sklepowych bądź hotelowych często chcemy zaserwować naszym klientom jakieś przekąski. Najczęściej są to ciasta lub owoce. Jednak do ich atrakcyjnego przedstawienia niezbędne są patery gastronomiczne.

    Patery gastronomiczne – nowoczesny sposób prezentacji jedzenia.

    W swojej ofercie posiadamy patery gastronomiczne wykonane ze stali nierdzewnej. Materiał ten sprawia, iż produkty wyglądają dobrze i na pewno nie powstydzi się ich żaden hotel, restauracja oraz pub. Także tego typu wykonanie gwarantuje odporność na uszkodzenia mechaniczne, co jest bardzo ważne w przypadku tych akcesoriów.


    Na naszych produktach będą mogli Państwo umieścić pokrojone ciasto, kawałki tortów a nawet sezonowe owoce. Wszystko to dzięki temu, iż posiadają one odpowiednie wgłębienia zapobiegające wypadnięciu wyżej wymienionych towarów.


    Jeżeli swoim klientom prezentujecie owoce morze to u nas również dostanie patery do tego typu jedzenia. Rozwiązania te są dość specyficzne, ponieważ posiadają talerze, na których można umieścić lód. Dzięki niemu Wasze produkty żywnościowe zawsze będą chłodne i lepiej smakować.

  • Dyspensery

    Wiele osób pracujących w branży gastronomicznej wie, iż poprawne odmierzanie porcji dodatków do naszych dań jest bardzo ważne. Najlepiej, żeby czynność ta przebiegała jak najszybciej, bo przecież klienci nie mogą zbyt długo czekać. Właśnie takimi uproszczeniami w każdej kuchni mogą okazać się dyspensery gastronomiczne.

    Kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych.

    Na naszej witrynie internetowej mogą znaleźć Państwo kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych. Przeznaczone są one do przechowywania i podawania różnych napojów oraz dań. U nas znajdziecie między innymi:

    • Dystrybutory do napojów.
    • Dystrybutory do mleka.
    • Dystrybutory do płatków.

    Te trzy grupy są najczęściej spotykane w lokalach i zaspokajają większość potrzeb wynikające z obsługi klienta. Zapraszamy do dalszej części tego opisu gdzie zostaną one wszystkie opisane.

    Dyspensery do napojów.

    Dyspensery do napojów to najbardziej rozpowszechniona grupa produktów. W ich wnętrzach przechowujemy takie ciecze jak soki, herbaty lub napoje gazowe. Warto podkreślić, iż nasze rozwiązania zostały wyposażone w stalowy wkład na lód do schładzania trunków. Dzięki takiemu dodatkowi klienci zawsze naleją sobie zimy napój a ten jest uwielbiany przez większość osób. Oferta obejmuje dystrybutory z jednym lub dwoma pojemnikami na napitki. Ta drugi opcja jest to wygodna, ponieważ umożliwia postawienie naszym klientów dwóch rodzajów cieczy.

  • Dzbanki i karafki

    Praktycznie do każdego posiłku niezbędny jest jakiś napój. Jednak podanie go w plastikowej butelce lub kartoniku nie jest zbyt eleganckie szczególnie, jeśli mówimy o restauracjach. Rozwiązaniem na ten problem okażą się dzbanki oraz karafki zawarte w tej kategorii.

    Do czego służą dzbanki oraz karafki?

    W swojej ofercie posiadamy dwa rodzaje szkła do serwowania napoi, do których zaliczamy:

    • Dzbanki – najbardziej rozpowszechniony sposób podawania trunków. Wynika to z faktu, iż posiadają one największą pojemność oraz pasują do wystroju większości lokalu. Do ich wnętrza wlejemy herbatę, kawę, wodę oraz soki. Najczęściej używane w miejscach zbiorowego żywienia takich jak: stołówki, stołówki szkolne lub jadłodajnie.
    • Karafki –przyrząd ten ze swojego wyglądu jest bardzo elegancki oraz nowoczesny. Przyjęło się, iż w środku przechowuje się takie trunki jak wino, whisky lub nalewki. Stosowane są w hotelach, restauracjach lub kawiarniach. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie żeby wykorzystać je nawet w naszych domach. Posiadają mniejsze pojemności niż dzbanki, dlatego nadadzą się, jeżeli posiadamy mniejszą ilość gości.
  • Koszyki na pieczywo

    Pieczywo to dodatek do wielu dań. Nie ważne czy jemy zupę lub sałatkę często sięgamy po kawałek chleba lub bułki. Trzeba jednak pamiętać o eleganckim ich podaniu, aby nie odstraszyć gości. Właściwe do tego celu wykorzystamy koszyki na pieczywo.

    Funkcjonalne koszyki na pieczywo.

    Podstawą funkcją, jaka wynika z samej nazwy koszyków do pieczenia to przechowywania różnych wypieków. W naszych domach oraz restauracjach najczęściej umieszczane są w taki sposób chleb albo bułki. Jednak również w ich wnętrzach mogą się znaleźć różnego rodzaju ciasteczka. Dzięki takiemu podaniu mamy gwarancje, iż okruszki nie pobrudzą naszego stołu.


    Jednak prócz tej oczywistej czynności koszyki wykorzystuje się także w innym celu. Umieszcza się w nich także drobne rzeczy np. łyżki lub widelce. Takie przechowywania sztućców nadaje elegancji lokalowi a poza tym tak zapakowane przyrządy łatwiej sobie wziąć.  Pojemnik tego typu również jest ozdobą miejsca, w którym został postawiony.

  • Naczynia z melaminy

    Nietłukące się talerze i miski to marzenie wielu właścicieli lokali gastronomicznym. Przecież to tam dochodzi do wielu przypadkowych zniszczeń wspomnianych rzeczy. Perfekcyjna wizja rzeczywistości może się ziścić dzięki wykorzystaniu naczyń z melaminy.

    Zalety naczyń z melaminy.

    Materiał ten powstaje przez połączenie masy celulozowej oraz żywicy. Bardzo często nazywany jest również syntetyczną porcelaną. Naczynia z melaminy charakteryzuje kilka cech:

    • Są tańsze w wyprodukowaniu od pozostałych naczyń.
    • Są o wiele bardziej odporne na uszkodzenia oraz bardzo często elastyczne.
    • Nie pochłaniają żadnych zapachów oraz smaków.
    • Same nie posiadają swojego zapachu.

    Właśnie te kilka wyżej wspomniany właściwości sprawia, iż zostały one polubione przez właścicieli restauracji oraz pubów, ale nie tylko. Również możemy je spotkać w statkach, imprezach pod chmurką i zaciszach naszego domu.

  • Tace, półmiski i...

    Podczas przygotowania bankietów lub przyjęć podawane są różnorakie przekąski. Aby jednak wyglądało to estetycznie należy, na czymś położyć te potrawy. Właśnie w tym celu warto zapatrzyć się w tace i półmiski gastronomiczne.

    Różnorodna oferta tac i półmisków do serwowania.

    W swojej ofercie posiadamy szeroką gamę tac i półmisków do serwowania. Można u nas zauważyć produkty w kształcie kwadratu, prostokąta, owalu lub koła. Również ich wymiary są różne. Począwszy od najmniejszych o długości 19 cm do nawet takich, które mają 65 cm. Taka szeroka rozbieżność została wprowadzona, dlatego abyście mogli wybrać idealny produkt pod swoje zastosowanie. W naszym sklepie internetowym na pewno będzie to możliwe.

  • Stoły i krzesła...

    Osoby organizujące imprezy na wolnym powietrzu wiedzą, iż jest to ogromne wyzwanie. Gościom prócz jedzenie należy również zapewnić odpowiednie miejsce do siedzenia oraz spożywania posiłków. Jeżeli planujemy takie wydarzenia warto zaopatrzyć się w meble cateringowe zawarte w tej kategorii.

    Rodzaje mebli cateringowych.

    W naszej ofercie mebli cateringowych mogą znaleźć Państwo dwa rodzaje tych produktów a są to:

    • Stoły cateringowe – występują one w dwóch kształtach prostokątnym lub okrągłym. Dzięki wykorzystaniu profili metalowych ich konstrukcja jest solidna oraz nie rusza się na boki. Została ona również pomalowana proszkowo, co gwarantuje trwałość wybarwienia. Tak wykonane produkty umożliwiają położenie na nich ciężkich rzeczy, jakimi nie wątpliwie są garnki, naczynia lub sztućce.
    • Krzesła cateringowe – tak jak w przypadku stołów siedziska również posiadają solidny stelaż. Na pewno nie załamie się on pod ciężarem gościa oraz nie będzie się chybotał nawet na nierównym terenie. Sprzedawane są one w dwóch kolorach: czarnym bądź białym. Dzięki nim stworzycie wygodną przestrzeń do siedzenia na koncertach, targach oraz wystawach.

    Wymienione przed chwilą meble można bez większy problemów złożyć. Taka możliwość zmniejsza znacząco wymiary naszych produktów oraz ułatwia przechowywanie ich w momencie, kiedy nie są używane. Zostały one wykonane z niskociśnieniowego, czystego polietylenu o wysokiej gęstości (HDPE). Materiał ten istotnie obniża wagę przedstawionych tutaj rzeczy oraz daje im odporność na niesprzyjające warunki atmosferyczne.

  • Akcesoria bufetowe

    Bufety i bary to miejsca, która potrzebują specjalnego wyposażenia. Kategoria ta zawiera elementy, które mogą się okazać przydatne w wymienionych lokalach.

    Metalowe świeczniki.

    Metalowe świeczniki to dobre produkty dekoracyjne. Ich wygląd przypomina lampiony z antyku, co może się spodobać Waszym gościom. Poza tym mogą być także źródłem światła, które w romantyczne kolacje będzie nadawało odpowiedniego klimatu. W swojej ofercie posiadamy świeczniki mieszczące 5 świeczek. Modele różnią się między sobą także wielkością. Najmniejszy na wysokość 54 cm natomiast największy aż 118 cm.

    Odbijaki do fusów – udany prezent dla kawoszy.

    Osoby przygotowujące sobie codziennie napój kawowy wiedzą, iż na dnie filtra często pozostają nieczystości. Usuwanie nich ręcznie za pomocą łyżki to nie lada wyzwanie. Dlatego warto się zaopatrzyć w takiej sytuacji w odbijaki do fusów. Te małe przyrządy pomogą Państwo w łatwy sposób usunąć pozostałości po kawie. Używanie ich nie jest skomplikowane a do tego są one odporne na różnego rodzaju uszkodzenia. W związku, z czym będą Wam służyły przez długi okres czasu.

  • Pojemniki na sztućce

    W każdej kuchni znajdują się znaczące ilości łyżek, widelców i innych przyrządów do spożywania posiłków. Zapanowania nad nimi może niejednokrotnie stanowić dużą trudność. Na pomoc przychodzą pojemniki na sztućce.

    Pojemniki na sztućce z wieloma przegrodami.

    Na sklepie internetowym Doris mogą Państwo znaleźć pojemniki na sztućce składające się z kilku części. Najmniejsze mają ich 4 a największe nawet 6. Większa ilość przegródek pozwoli oddzielić od siebie różne gatunki sztućców. Dla większości lokali gastronomicznych podstawowe pudełka mogą się wystarczające jednak dla bardziej wymagających klientów posiadamy w ofercie bardziej zaawansowane zasobniki.

    Materiały użyte do produkcji pojemników na sztućce.

    Zasadniczo do wytworzenia pojemników na sztućce wykorzystywane są trzy rodzaje surowca:

    • Polipropylen.
    • Polietylen.
    • Stal nierdzewna.

    Wszystkie one zapewniają długi okres użytkowania poza tym są odporne na różnego rodzaju uszkodzenia mechaniczne. Również nie będzie im straszna rdza, która nie wątpliwie powstawałaby przy kontakcie z naczyniami, jeżeli wykonane by były one z innego tworzywa.

  • Tace do serwowania

    Przyszło do twego domu dużo gości i musisz poroznosić naczynia? A może pracujesz w restauracji lub pubie, w którym klienci domagają się swoich dań? Jeżeli, na któreś zdanie odpowiedziałeś twierdząco to tace do serwowania zawarte w tej kategorii to coś dla Ciebie.

    Bogactwo tac do serwowania.

    W dzisiejszych czasach mamy szeroką gamę tac do serwowania. U nas znajdziecie produkty w różnych kształtach oraz kolorach. Co do bryły to mamy do wyboru: prostokąty, owalne oraz koła. Selekcja tego aspektu tak naprawdę zależy od indywidualnych upodobań osoby posługującej się tym narzędziem.

    Również odnośnie barw jest, w czym wybierać.  Posiadamy w swoje ofercie tace w kolorze:

    • Metalowym.
    • Drewnianym.
    • Czarnym.
    • Niebieskim.
    • Oraz wielu innych.

    Te pierwsze sprawdzą się u osób, które lubią minimalizm oraz surowość. Te drugie przypadną do gustu właścicielom ekskluzywnych restauracji oraz pubów. Natomiast jednolite wybarwienie będzie najbardziej uniwersalnym wyborem i użytkować je można w każdym lokalu gastronomicznym.

  • Naczynia jednorazowe

    Finger food jest to coraz popularniejsza forma podawania posiłków. Wykorzystuje się ją na różnorakich bankietach, przyjęciach lub imprezach. Jednak dania ta ze swojej definicji są mniejsze od pełnoprawnych dań. Dlatego do ich jedzenia oraz magazynowania należy wykorzystać naczynia jednorazowe do finger food.

    Wszystkie niezbędne naczynia jednorazowe do finger foood w jednym miejscu.

    Na naszej stroni internetowej znajdą Państwo wszystkie naczynia do finger food. Kupicie u nas miniaturowe łyżki, widelce oraz noże. Dzięki nim zjadanie tego typu posiłków będzie o wiele łatwiejsze oraz szybsze. Także ten sposób spożywania jest bardziej elegancki niż jedzenie tych przysmaków samymi rękoma.


    Również znajdziecie u nas różnego rodzaju miseczki do podawania tych przekąsek. Mają one wiele kształtów oraz wielkości, dzięki czemu przyozdobią pokazywane jedzenia. Wykonano je z tworzywa przezroczystego, co daje możliwość obejrzenia dania przed konsumpcją i nacieszeniem się ich widokiem.

na stronę
Pokazuje 1 - 30 z 418 elementów
Pokazuje 1 - 30 z 418 elementów

Potrzebne meble cateringowe.

Prócz wyżej przedstawionych przedmiotów przydatne mogą się okazać meble cateringowe. Przecież gdzieś musimy usadowić swoich gości, jeżeli organizujemy imprezy na świeżym powietrzu. U nas mogą Państwo zakupić wygodne stoły i krzesła składane. Taka funkcjonalność ułatwia przechowywanie produktów, gdy nie są one używane. Również są one bardzo lekkie dzięki wykorzystaniu SNA do ich produkcji.

Szeroka gama akcesoriów do bufetu.

Tak jak mogą Państwo zauważyć posiadamy dużo przyrządów niezbędnych w każdym bufecie. W naszym sklepie internetowym zakupicie wszystkie niezbędne elementy do wyposażenie Waszego lokalu. Zachęcamy do oglądania i kupowania właśnie u nas.

Artykuły bufetowe

Informacja

Tagi

Folow Us



energooszczędne szafy chłodnicze ecoline

Energooszczędne szafy ecoline.

KATALOG_GRAFEN_2018001.jpg

Katalog Grafen 2018.

YG-09315_YG-09316_PAKOWARKI_LISTWOWE.jpg

Nowe listwowe pakowarki próżniowe.

Solidne próżniowe pakowarki komorowe.