Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
  • Cena netto:
    649,00 zł
    Cena netto:
    407,55 zł
    Cena brutto:
    798,27 zł
    Cena brutto:
    501,29 zł
    Oszczędzasz: 296,98 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Nóż elektryczny do kebaba KITCHEN LINE

    Kod produktu: 267240

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    911,00 zł
    Cena netto:
    721,05 zł
    Cena brutto:
    1 120,53 zł
    Cena brutto:
    886,89 zł
    Oszczędzasz: 233,64 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Nóż elektryczny do kebaba KITCHEN LINE - bezprzewodowy

    Kod produktu: 267257

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
  • Cena netto:
    2 099,00 zł
    Cena netto:
    1 804,05 zł
    Cena brutto:
    2 581,77 zł
    Cena brutto:
    2 218,98 zł
    Oszczędzasz: 362,79 zł
    Dodaj do koszyka
    Negocjuj Cenę

    Negocjuj cenę

    Nazwa produktu: Noż elektryczny do kebaba PROFI LINE

    Kod produktu: 267226

    * Wymagane pola

    Anuluj lub  

    Obniżka!
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Noże do kebaba

Każda osoba posiadająca rożen do kebaba napotyka na sytuację, w której znajdujące się tam mięso trzeba ściąć. Bez posiadania odpowiednich narzędzi jest to bardzo męczący proces. Jednak, aby sobie to ułatwić wystarczy wyposażyć się w elektryczny nóż do kebaba.

Elektryczny nóż do kebaba z kablem czy bezprzewodowy?

Wiele osób kupujących swój pierwszy nóż do kebaba zadaje sobie pytanie czy kupić wersje przewodową, a może raczej bezprzewodową. Od strony technicznej obydwa warianty niczym się od siebie nie różnią po za formą zasilania. Dużo osób wybiera wersję bezprzewodową, ponieważ twierdzi, że w tym momencie nie są one niczym ograniczone. Tylko trzeba pamiętać o tym, iż taki nóż należy, co jakiś czas ładować. Część ludzi nie lubi tego procesu i decyduje się na rozwiązania przewodowe. Bez względu na to, jaką wersje wybierzecie noże te są profesjonalnym wyposażeniem lokali gastronomicznych.

Pozostałe informacje o elektrycznym nożu do kebaba.

Prócz źródła zasilania elektryczny nóż do kebaba opisywany jest innym parametrami. Można do nich między innymi zaliczyć:

  • Moc urządzenia.
  • Wydajność noża.
  • Średnice noży tnących.
  • Grubość krojenia.

Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo urządzenia o mocy 80 W lub 90 W. Takie wartości pozwalają na bezproblemowe cięcie mięsiwa w kierunku poziomym. Przedstawione tutaj rozwiązania pozwalają na skrojenie w ciągu jednej godziny od 50 do 60 kg wkładu mięsnego. Taka wydajność daje Państwu pewność, iż nigdy nie zabraknie mięsa do kebaba.

Producent wyposażały swoje noże w regulowany mechanizm grubości krojenia. Wartości te możemy wybrać z przedziału 0 mm do 8 mm. Łatwa zmiana wielkości mięsa sprawia, iż jednym narzędziem można przygotowywać mięso do różnych potraw. Nóż poradzi sobie z mięsem drobiowy, wieprzowy A także baraniny.

Średnica noża tnącego może wynosić 80, 90 lub 100 mm. Wartość ta mówi, jaka będzie maksymalna długość skrojonego mięsa. Niektórzy klienci lubią krótsze a inni dłuższe kawałki mięsa. Dzięki takiemu wyborowi tarcz będą mogli Państwo lepiej podpasować się pod własnych klientów.

Dlaczego elektryczny nóż tnący?

Elektryczny nóż tnący to proste w obsłudze urządzenia, które obsłuży nawet niewykwalifikowana osoba. Dlatego jest częściej wybierany niż tradycyjny nóż gdzie trzeba mieć pojęcie jak się nim posługiwać. Zakup swoje elektryczne urządzenie i krój duże ilości mięsa na kebab!

Noże do kebaba
Menu

Informacja

Tagi