Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu !
Pokazuje 1 - 4 z 4 elementów

Noże do kebaba

Każda osoba posiadająca rożen do kebaba napotyka na sytuację, w której znajdujące się tam mięso trzeba ściąć. Bez posiadania odpowiednich narzędzi jest to bardzo męczący proces. Jednak, aby sobie to ułatwić, wystarczy wyposażyć się w elektryczny nóż do kebaba.

Elektryczny nóż do kebaba dla każdego.

Osoby, które zakładają lokal, gdzie będą podawane kebaby lub rozszerzają swoje menu o to danie, często zastanawiają się, czy wybrać elektryczny nóż do kebaba a może raczej ręczny. Tak naprawdę za kupnem pierwszego przemiana kilka zalet. Przede wszystkim jego obsługa jest bardzo prosta i władać nim potrafią nawet mniej doświadczone osoby. Posługiwanie się wersją ręczną jednak wymaga już trochę wprawy.

Warto także wspomnieć, że noże ręczne ulegają stępieniu i co jakiś czas trzeba je ostrzyć. Znalezienie osoby, która na tym się zna, to nie lada wyczyń. Takie problemu nie ma w wersjach elektrycznych. Wystarczy tylko zakupić nowe ostrze i je zamontować.

Sami widzicie, że elektryczne noże do kebaba cechują się łatwością użytkowania, dlatego są tak często wybierane przez wiele osób.

Elektryczny nóż do kebaba z kablem czy bezprzewodowy?

Wiele osób kupujących swój pierwszy elektryczny nóż do kebaba zadaje sobie pytanie, czy kupić wersję przewodową, a może raczej bezprzewodową. Od strony technicznej obydwa warianty niczym się od siebie nie różnią poza formą zasilania. Dużo osób wybiera wersję bezprzewodową, ponieważ twierdzi, że w tym momencie nie są one niczym ograniczone. Tylko trzeba pamiętać o tym, iż taki nóż należy, co jakiś czas ładować. Część ludzi nie lubi tego procesu i decyduje się na rozwiązania przewodowe. Bez względu na to, jaką wersje wybierzecie noże te są profesjonalnym wyposażeniem lokali gastronomicznych.

Pozostałe informacje o elektrycznym nożu do kebaba.

Prócz źródła zasilania elektryczny nóż do kebaba opisywany jest innym parametrami. Można do nich między innymi zaliczyć:

  • Moc urządzenia.
  • Wydajność noża.
  • Średnice noży tnących.
  • Grubość krojenia.

Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo urządzenia o mocy 80 W lub 90 W. Takie wartości pozwalają na bezproblemowe cięcie mięsiwa w kierunku poziomym. Przedstawione tutaj rozwiązania umożliwiają skrojenie w ciągu jednej godziny od 50 do 60 kg wkładu mięsnego. Taka wydajność daje Państwu pewność, iż nigdy nie zabraknie mięsa do kebaba.

Producent wyposażały swoje noże w regulowany mechanizm grubości krojenia. Wartości te możemy wybrać z przedziału 0 mm do 8 mm. Łatwa zmiana wielkości mięsa sprawia, iż jednym narzędziem można przygotowywać mięso do różnych potraw. Nóż poradzi sobie z mięsem drobiowy, wieprzowym, a także baraniną.

Średnica noża tnącego może wynosić 80, 90 lub 100 mm. Wartość ta mówi, jaka będzie maksymalna długość skrojonego mięsa. Niektórzy klienci lubią krótsze a inni dłuższe kawałki mięsa. Dzięki takiemu wyborowi tarcz będą mogli Państwo lepiej podpasować się pod własnych klientów.

Dlaczego elektryczny nóż tnący?

Elektryczny nóż tnący to proste w obsłudze urządzenia, które obsłuży nawet niewykwalifikowana osoba. Dlatego jest częściej wybierany niż tradycyjny nóż, gdzie trzeba mieć pojęcie jak się nim posługiwać. Zakup swoje elektryczne urządzenie i krój duże ilości mięsa na kebab!