Noże do kebaba

Każda osoba posiadająca rożen do kebaba napotyka na sytuację, w której znajdujące się tam mięso trzeba ściąć. Bez posiadania odpowiednich narzędzi jest to bardzo męczący proces. Jednak, aby sobie to ułatwić wystarczy wyposażyć się w elektryczny nóż do kebaba.

Elektryczny nóż do kebaba z kablem czy bezprzewodowy?

Wiele osób kupujących swój pierwszy nóż do kebaba zadaje sobie pytanie czy kupić wersje przewodową, a może raczej bezprzewodową. Od strony technicznej obydwa warianty niczym się od siebie nie różnią po za formą zasilania. Dużo osób wybiera wersję bezprzewodową, ponieważ twierdzi, że w tym momencie nie są one niczym ograniczone. Tylko trzeba pamiętać o tym, iż taki nóż należy, co jakiś czas ładować. Część ludzi nie lubi tego procesu i decyduje się na rozwiązania przewodowe. Bez względu na to, jaką wersje wybierzecie noże te są profesjonalnym wyposażeniem lokali gastronomicznych.

Noże do kebaba  Jest 3 produktów.

Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Pozostałe informacje o elektrycznym nożu do kebaba.

Prócz źródła zasilania elektryczny nóż do kebaba opisywany jest innym parametrami. Można do nich między innymi zaliczyć:

  • Moc urządzenia.
  • Wydajność noża.
  • Średnice noży tnących.
  • Grubość krojenia.

Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo urządzenia o mocy 80 W lub 90 W. Takie wartości pozwalają na bezproblemowe cięcie mięsiwa w kierunku poziomym. Przedstawione tutaj rozwiązania pozwalają na skrojenie w ciągu jednej godziny od 50 do 60 kg wkładu mięsnego. Taka wydajność daje Państwu pewność, iż nigdy nie zabraknie mięsa do kebaba.

Producent wyposażały swoje noże w regulowany mechanizm grubości krojenia. Wartości te możemy wybrać z przedziału 0 mm do 8 mm. Łatwa zmiana wielkości mięsa sprawia, iż jednym narzędziem można przygotowywać mięso do różnych potraw. Nóż poradzi sobie z mięsem drobiowy, wieprzowy A także baraniny.

Średnica noża tnącego może wynosić 80, 90 lub 100 mm. Wartość ta mówi, jaka będzie maksymalna długość skrojonego mięsa. Niektórzy klienci lubią krótsze a inni dłuższe kawałki mięsa. Dzięki takiemu wyborowi tarcz będą mogli Państwo lepiej podpasować się pod własnych klientów.

Dlaczego elektryczny nóż tnący?

Elektryczny nóż tnący to proste w obsłudze urządzenia, które obsłuży nawet niewykwalifikowana osoba. Dlatego jest częściej wybierany niż tradycyjny nóż gdzie trzeba mieć pojęcie jak się nim posługiwać. Zakup swoje elektryczne urządzenie i krój duże ilości mięsa na kebab!

Noże do kebaba
Menu

Informacja

Tagi