Mikser spiralny marki YATO YG-03060 o pojemności 20L. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03060 o pojemności 20L. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki.
Parametry techniczne:pojemność [kg]: 5 objętość misy [l]: 10 wymiary zewnętrzne [mm]: 315x540x660 moc [kW]: 0,75 napięcie [V]: 230 waga [kg]: 79 Parametry techniczne:pojemność [kg]: 5 objętość misy [l]: 10 wymiary zewnętrzne [mm]: 315x540x660 moc [kW]: 0,75 napięcie [V]: 230 waga [kg]: 79
Mikser spiralny marki YATO YG-03063 o pojemności 30L. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03063 o pojemności 30L. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki.
Parametry techniczne:pojemność [kg]: 10 objętość misy [l]: 20 wymiary zewnętrzne [mm]: 385x650x900 moc [kW]: 1,1 napięcie [V]: 230 waga [kg]: 97 Parametry techniczne:pojemność [kg]: 10 objętość misy [l]: 20 wymiary zewnętrzne [mm]: 385x650x900 moc [kW]: 1,1 napięcie [V]: 230 waga [kg]: 97
Mikser spiralny marki YATO YG-03059 o pojemności 20L z uchylną głowicą. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03059 o pojemności 20L z uchylną głowicą. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb,...
Mikser spiralny marki YATO YG-03062 o pojemności 30L z uchylną głowicą. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03062 o pojemności 30L z uchylną głowicą. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb,...
Mikser spiralny marki YATO YG-03065 o pojemności 40L z 2 prędkościami. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03065 o pojemności 40L z 2 prędkościami. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb,...
Mikser spiralny marki YATO YG-03068 o pojemności 50L z 2 prędkościami. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb, pierogi, pączki. Mikser spiralny marki YATO YG-03068 o pojemności 50L z 2 prędkościami. Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:pizza, chleb,...
Parametry techniczne:pojemność [kg]: 16 objętość misy [l]: 40 wymiary zewnętrzne [mm]: 750x500x980 moc [kW]: 3 napięcie [V]: 400 prędkość [obr/min]: 125/250 waga [kg]: 150 Parametry techniczne:pojemność [kg]: 16 objętość misy [l]: 40 wymiary zewnętrzne [mm]: 750x500x980 moc [kW]: 3 napięcie [V]: 400 prędkość...
Parametry techniczne:pojemność [kg]: 22 objętość misy [l]: 50 wymiary zewnętrzne [mm]: 750x500x980 moc [kW]: 3 napięcie [V]: 400 prędkość [obr/min]: 125/250 waga [kg]: 170 Parametry techniczne:pojemność [kg]: 22 objętość misy [l]: 50 wymiary zewnętrzne [mm]: 750x500x980 moc [kW]: 3 napięcie [V]: 400 prędkość...
Podstawą każdego lokalu, który wykonuje pizze, jest oczywiście ciasto. W miejscach, które zajmują się przygotowaniem tego dania, potrzebna jest znaczna ilości ciasta. Ze względu na ilość nie można już wyrabiać go ręcznie. Właśnie do tych celów powstały takie maszyny jak miesiarki spiralne do ciasta lekkiego lub ciężkiego.
Posiadanie miesiarki spiralnej w swoim lokalu gastronomicznym gwarantuje kilka plusów. Pierwszym i chyba najważniejszym jest jakość przygotowanego ciasta. Nawet najlepsza gospodyni domowa nie jest w stanie zrobić tak idealnej masy, która wyjdzie z urządzenia. Będzie ona posiadała odpowiednią konsystencję oraz napowietrzenie. W parze, z jakością również idzie oszczędność czasu. Przygotowanie ciasta w maszynie jest o wiele szybsze niż ręcznie. Dzięki temu mamy pewność, iż nie zabraknie mam go w najmniej odpowiednim momencie. Ostatnią zaletą kupna mięsiarki jest wygoda. Już nigdy Wasza obsługa nie będzie się męczyła przy żmudnym wyrabianiu ciasta.
Mięsiarka spiralna jak każda maszyna charakteryzuje się ona kilkoma cechami, na które warto zwrócić uwagę. Przede wszystkim należy się zastanowić, ile ciasta będziemy wyrabiać. Właśnie ta wartość będzie determinowała pojemność naszego urządzenia. U nas wybierzecie produkty o pojemności od 10 litrów do nawet 48 litrów. Również od tej liczby będzie zależał dobór wydajności urządzenia. To ona właśnie określa ile masy w ciągu jednej godziny będziecie w stanie wyrobić.
Prócz wielkości wsadu znaczenie ma także moc miesiarki. Ta dla wyrobów różnych producentów wacha się z zakresu 370W do 1500W. Takie wartości pozwolą bezproblemowo wyrabiać ciasta twarde na pizze lub pierogi.
Nie bez znaczenia jest również materiał, z którego wykonana jest obudowa. Zebrane tutaj urządzenia zostały stworzone z wysokiej jakości stali lakierowanej. Pomalowano je natomiast na estetyczny kolor biały pasujący do wszystkich wnętrz.
Wiele osób powinno także zainteresować rodzaj pojemnika, w jaki wyposażona jest maszyna. Na rynku znajdują się rozwiązania ze stałą bądź wyjmowaną dzieżą. Te drugie charakteryzują się dużą wygodą podczas wyjmowania gotowego ciasta. Wówczas możemy element ten usunąć z maszyny i przechylić go.
Na samym końcu pozostały mniej ważne informacje takie jak źródło zasilania, wymiary czy też waga. Mimo że najczęściej nie decydują one o zakupie mięsiarki spiralnej, to w niektórych przypadkach należałoby zwrócić na nie uwagę. Raczej nie byłoby przyjemne, gdyby okazało się, że nie mamy np. miejsca lub odpowiedniej instalacji, żeby kupiony przez nas produkt działał prawidłowo.
Mieskarki spiralne to urządzenia dla lokali gastronomicznych, w których przygotowuje się duże ilości ciast na pizzę, pierogi lub chleby. Dzięki nim proces ten będzie o wiele szybszy, wygodniejszy i bezpieczniejszy. Przejrzyjcie całą naszą ofertę tych produktów i wybierzcie odpowiedni dla siebie. Jesteśmy przekonani, że u nas znajdziecie odpowiednie rozwiązania dla swoich przedsiębiorstw. Wynika to z faktu, iż sprzedajemy produkty najwyższej jakości od kilku czołowych producentów oraz importerów.