Profesjonalna maszynka przeznaczona do mielenia wszystkich rodzajów mięsa i ryb bez kości i skóry.Wyposażona w sitka o średnicy oczek fi 5 mm i 8 mm oraz lejek do wyrobu domowych kiełbas na przykład do wędzarni.wymiary wilka: 250x370x(H)490 mm napięcie maszyny: 230V moc urządzenia: 300W Mocny silnik o mocy chwilowej nawet 550W Średnica sitka w... Profesjonalna maszynka przeznaczona do mielenia wszystkich rodzajów mięsa i ryb bez kości i skóry.Wyposażona w sitka o średnicy oczek fi 5 mm i 8 mm oraz...
Polecamy profesjonalnego wilka 12 do kuchni wysokiej jakości urządzenie przeznaczonego do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry.napięcie produktu: 230V szerokość produktu: 261 mm Długość produktu: 432 mm wysokość produktu: 484 mm moc produktu: 550W kod produktu: HEN/210802 Polecamy profesjonalnego wilka 12 do kuchni wysokiej jakości urządzenie przeznaczonego do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry.napięcie...
Maszynka do mielenia mięsa marki YATO przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach mięsnych restauracjach cateringu jak również do zastosowań domowych. Maszynka do mielenia mięsa marki YATO przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach mięsnych restauracjach...
Wilk do pracy w gastronomii a szczególnie w kuchniach i sklepach na stoiskach wędliniarsko mięsnych do mielenia mięsa, maszynka typu 22 posiada w komplecie sitka fi 82 mm o średnicy oczek 6 i 8 mm oraz lejek do kiełbas cienkich z polipropylenu.Długość produktu: 427 mm moc produktu: 750W wysokość maszyny: 486 mm szerokość wilka: 261 mm napięcie... Wilk do pracy w gastronomii a szczególnie w kuchniach i sklepach na stoiskach wędliniarsko mięsnych do mielenia mięsa, maszynka typu 22 posiada w komplecie...
Maszynka do mielenia mięsa marki YATO YT-03231 przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach mięsnych restauracjach cateringu jak również do zastosowań domowych. Maszynka do mielenia mięsa marki YATO YT-03231 przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach mięsnych...
Maszynka do mielenia mięsa marki YATO YT-03232 z systemem UNGER przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach mięsnych restauracjach cateringu jak również do zastosowań domowych. Maszynka do mielenia mięsa marki YATO YT-03232 z systemem UNGER przeznaczona dla użytkowników profesjonalnych:w zakładach gastronomicznych sklepach...
Wilk - Maszynka do mielenia mięsa TC 12 firmy MA-GA Wilk - Maszynka do mielenia mięsa TC 12 firmy MA-GA
Wilk do mielenia surowego, gotowanego mięsa wieprzowego , drobiowego, wołowego, dziczyzny lub ryb.Przeznaczona do sklepów ze stoiskami mięsnymi, restauracji, przedszkoli.Długość: 430 mm, szerokość: 250 mm, wysokość: 510 mm moc: 1100W, napięcie: 230V Sitko fi 82 mm z otworami fi 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej Wydajność chwilowa: 300 kg/h Wilk do mielenia surowego, gotowanego mięsa wieprzowego , drobiowego, wołowego, dziczyzny lub ryb.Przeznaczona do sklepów ze stoiskami mięsnymi, restauracji,...
Dane techniczne :Wymiary gabarytowe: 510 x 260 x 480(H) mm Rozstaw nóżek: 380 x 250 mm Wydajność do: 150 kg/h Obroty ślimaka: 150 obr/min Średnica sitka: 70 mm Poziom hałasu: ≤ 75 dB Zasilanie: 230V 50Hz 1 faza Moc: 750W Waga (ciężar netto): 25 kg Dane techniczne :Wymiary gabarytowe: 510 x 260 x 480(H) mm Rozstaw nóżek: 380 x 250 mm Wydajność do: 150 kg/h Obroty ślimaka: 150 obr/min Średnica...
Wilk - Maszynka do mielenia mięsa TC 22 sitkiem 4,5 mm Wilk - Maszynka do mielenia mięsa TC 22 sitkiem 4,5 mm
Wilk do mielenia mięsa posiada system Unger noż, szarpak, sitka o grubości oczek fi 5 mm i 9 mm.Dodatkowo jest wyposażony w lejek do wytwarzania cienkiej nap. białej kiełbasy.Wilk jest przystosowany do pracy ciągłej o wydajności 350 kg/h. Wilk do mielenia mięsa posiada system Unger noż, szarpak, sitka o grubości oczek fi 5 mm i 9 mm.Dodatkowo jest wyposażony w lejek do wytwarzania cienkiej...
Wilk przeznaczony jest do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych.Zasilany na 400V z systemem Unger do mięsa szarpak, sitko o grubości oczek fi 6,5 mm, nożyk tnący.moc produktu: 1100W wymiary: 460x240x(H)510 mm Waga produktu: 23 kg Wilk przeznaczony jest do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych...
Wilk do mięsa WM22.2-U3 Wydajność: do 250 kg/h Obroty ślimaka: 190 obr/min Średnica sitka: 81,5 mm Zasilanie jednofazowe: 230V 50Hz 1 faza Moc:1100 W system rozdrabniający - Unger trzy elementowy nóż dwustronny Wilk do mięsa WM22.2-U3 Wydajność: do 250 kg/h Obroty ślimaka: 190 obr/min Średnica sitka: 81,5 mm Zasilanie jednofazowe: 230V 50Hz 1 faza Moc:1100 W...
Wilk do mięsa WM22.1-U3 Wydajność: do 250 kg/h Obroty ślimaka: 190 obr/min Średnica sitka: 81,5 mm Zasilanie: 400 V 50Hz 3 fazy Moc: 1100 W system rozdrabniający Unger trzy elementowy Wilk do mięsa WM22.1-U3 Wydajność: do 250 kg/h Obroty ślimaka: 190 obr/min Średnica sitka: 81,5 mm Zasilanie: 400 V 50Hz 3 fazy Moc: 1100 W system...
Parametry techniczne:wymiary zewnętrzne [mm]: 410x470x440 moc [kW]: 0,8 zasilanie [V]: 230 wydajność [kg/h]: 120 waga [kg]: 18 Parametry techniczne:wymiary zewnętrzne [mm]: 410x470x440 moc [kW]: 0,8 zasilanie [V]: 230 wydajność [kg/h]: 120 waga [kg]: 18
Parametry techniczne:wymiary zewnętrzne [mm]: 410x470x440 moc [kW]: 1,1 zasilanie [V]: 230 wydajność [kg/h]: 160 waga [kg]: 23 Parametry techniczne:wymiary zewnętrzne [mm]: 410x470x440 moc [kW]: 1,1 zasilanie [V]: 230 wydajność [kg/h]: 160 waga [kg]: 23
Rozdrobnione mięso to podstawa wielu dań. Oczywiście proces ten można wykonać ręcznie, jednak w przypadku dużej ilości mięsiwa będzie on trwał dość długo. Żeby skrócić tę czynność i zrobić ją dokładniej niezbędny będzie maszynka do mielenia mięsa.
Część osób po raz pierwszy słysząc nazwę w tylu tego akapitu, nie może sobie wyobrazić, do czego służy ta maszyna. Tak naprawdę jej podstawowym zadaniem jest zmielenie mięsiwa na określoną grubość. Ta jest regulowana poprzez zastosowanie różnowymiarowych sitek. W potocznej mowie produkt ten często nazywany jest maszynką do mielenia mięsa. Jednak w gastronomii lub profesjonalnych zastosowaniach częściej można spotkać nazwę wilk.
Szukając profesjonalnych maszynek do mielenia mięsa, możemy natrafić na kilka grup maszyn. Tutaj chcielibyśmy Państwu dokładniej je opisać.
Maszynki do mielenia mięsa, jak wiele urządzeń elektrycznych są dość skomplikowane. Niestety ten fakt powoduje to, że część użytkowników może wybrać nieodpowiedni produkt, ponieważ nie będą wiedzieli, na co zwrócić uwagę. Jednak my podpowiemy, jakie są najważniejsze cechy, aby unikać tego typu pomyłek.
Maszynki do mielenia mięsa to obowiązkowe wyposażenie lokali gastronomicznych czy sklepów. Właśnie tam istnieje konieczność rozdrabniania dużej ilości mięsiwa. Dlatego nie macie, na co czekać i wybierzcie odpowiednie urządzenie dla siebie. W razie problemów służymy pomocą.