Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu !
Pokazuje 1 - 8 z 8 elementów

Artykuły kasjerskie i sklepowe

Odpowiednie wyposażenie stanowiska kasjerskiego w sklepie spożywczym lub hipermarkecie jest bardzo ważne. Może ono pomóc obsłudze w dobrym wykonywaniu swojej pracy, ale również klientom. W tej kategorii zebraliśmy cześć niezbędnych artykułów sklepowych.

Bilownice – porządek w szufladzie z pieniędzmi.

Pierwszą rzeczą, jaką nie wątpliwie doceni każdy kasjer to kasetka na bilon. Pozwala ona w wygodny sposób ułożyć i przechować wszystkie monety, jakie otrzymamy od klienta. Dzięki niewielkim wymiarom można ją umieścić w szufladzie lady sklepowej albo biurku. Niektóre modele zostały również wyposażone w „uskoki”, które umożliwiają łatwiejsze wydawanie reszty. W standardowych wykonaniu bilownica posiada miejsce na pieniądze w monetach o nominałach: 5 zł, 2 zł, 1zł, 50 gr, 10 gr, 5 gr, 2 gr i 1 gr. Do wykonania tego akcesorium zostało użytego dobrej jakości tworzywo sztuce, dzięki czemu nie ma obawy, iż nasz egzemplarz zostanie połamany.

Łatwe zabieranie pieniędzy przy użyciu podstawki do wydawania reszty.

Natomiast po stronie klienta przydatną rzeczą a często pomijaną jest podstawka wydawcza na resztę. Dzięki tak niewielkiemu produktowi klienci już nigdy nie będą wieli problemu z podniesieniem reszty. Każdy powinie sobie zdawać sprawę jak ta czynność jej ciężka, szczególnie gdy dostajemy monety. Posiadamy podstawki w kształcie kwadratu albo koła. Istnieje również możliwość zamówienia takiej podstawki z własnym logo, co może stanowić dodatkowy element reklamy.

Wzorcowa dokumentacja HACCP dla wielu branż.

Prowadzenie własnej działalności gospodarczej to niejednokrotnie duża liczba dokumentów, które musimy posiadać. Mało tego większość z nich musi posiadać odpowiednią konstrukcję, aby była dopuszczona przez nasze władze. Jednak skąd mamy wiedzieć jak powinny one wyglądać. Wystarczy posiadać wzorcową dokumentację HACCP, gdzie wszystko jest napisane. W ofercie mamy następującą dokumentację:

  • Dokumentacja sanitarną dla gastronomii.
  • Procedura dobrej praktyki w sklepach spożywczych.
  • Wzorcowa dokumentacja system HACCP w sklepie spożywczym.
  • System HACCP w gastronomii.

Wszystkie elementy spięte są w wygodny sposób, dzięki czemu nigdy ich nie zgubimy.

Niedoceniane artykuły sklepowe.

Wyżej wymienione artykuły sklepowe to produkty, które ułatwiają obsługę klientów bądź zarządzanie lokali. Każdy z nas wie, jak duża wartość ma obecnie czas, a wyżej wymienione rozwiązania w wielu momentach pozwalają go skrócić. Z tych względów powinniście zakupić znajdujące się tutaj produkty. Na pewno się Wam one przydadzą w nie jednej sytuacji.