Brak dostępnych produktów.
Bądźcie czujni! W tym miejscu zostanie wyświetlonych więcej produktów w miarę ich dodawania.






Bądźcie czujni! W tym miejscu zostanie wyświetlonych więcej produktów w miarę ich dodawania.
Posiadacie w swoich lokalach gastronomicznych dużą ilość brudnych naczyń? Muszą one być myte na bieżąco i od razu wykorzystywane powtórnie? Jeżeli tak to musicie zainwestować w zmywarki tunelowe.
Zmywarka tunelowa to wyspecjalizowane urządzenie dostosowane do pracy ciągłej w tak zwanym systemie przepływowym. Oznacza to ni mniej, ni więcej, iż z jednej strony maszyny wkładane są brudne naczynia. Natomiast z drugiej wyciągane są czyste. Transport odbywa się automatycznie poprzez odpowiednią taśmę.
W samej zmywarce gastronomicznej tunelowej podczas procesu mycia wykonywane jest kilka następujących kroków:
Zmywarki tunelowe tutaj przedstawione zostały wyposażone w podstawowe moduły do wykonywania standardowych rzeczy. Jednak, jeżeli dla Państwa byłoby to za mało dodatkowo można zakupić inne funkcjonalności. Tak, więc do przedstawionych maszyn istnieje możliwość zamontowania między innymi: modułu suszącego, systemu odzysku ciepła, modułu mycia wstępnego, wymiennika ciepła i komina wylotowego. Szeroka personalizacja zapewnia dostosowania produktu pod własne preferencje oraz zapotrzebowanie.
Zmywarki tunelowe to dość zaawansowane i skomplikowane urządzenia. Dlatego większość osób decyduje się na zakup maszyny tylko po ówczesnym kontakcie ze sprzedającym. Będzie Wam on w stanie pomóc tylko i wyłącznie, jeżeli dostarczycie mu kilku następujących informacji:
Zmywarki tunelowe to maszyny dla wymagającej klienteli na przykład w hotelach. Jeżeli w Waszych lokalach gastronomicznych w ciągu jednej godziny należy wyczyścić kilka tysięcy naczyń, to zebrane tutaj urządzenia są właśnie dla Was. W przypadku ich wyboru gwarantujemy zadowolenie oraz użytkowanie przez długi czas.
check_circle
check_circle