Pokazuje 1 - 11 z 11 elementów
Pokazuje 1 - 11 z 11 elementów

Dyspensery gastronomiczne

Wiele osób pracujących w branży gastronomicznej wie, iż poprawne odmierzanie porcji dodatków do naszych dań jest bardzo ważne. Najlepiej, żeby czynność ta przebiegała jak najszybciej, bo przecież klienci nie mogą zbyt długo czekać. Właśnie takimi uproszczeniami w każdej kuchni mogą okazać się dyspensery gastronomiczne.

Kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych.

Na naszej witrynie internetowej mogą znaleźć Państwo kilka rodzajów dyspenserów gastronomicznych. Przeznaczone są one do przechowywania i podawania różnych napojów oraz dań. U nas znajdziecie między innymi:

  • Dystrybutory do napojów.
  • Dystrybutory do mleka.
  • Dystrybutory do płatków.

Te trzy grupynajczęściej spotykane w lokalach i zaspokajają większość potrzeb wynikające z obsługi klienta. Zapraszamy do dalszej części tego opisu gdzie zostaną one wszystkie opisane.

Dyspensery do napojów.

Dyspensery do napojów to najbardziej rozpowszechniona grupa produktów. W ich wnętrzach przechowujemy takie ciecze jak soki, herbaty lub napoje gazowe. Warto podkreślić, iż nasze rozwiązania zostały wyposażone w stalowy wkład na lód do schładzania trunków. Dzięki takiemu dodatkowi klienci zawsze naleją sobie zimy napój, a ten jest uwielbiany przez większość osób. Oferta obejmuje dystrybutory z jednym lub dwoma pojemnikami na napitki. Ta drugi opcja jest to wygodna, ponieważ umożliwia postawienie naszym klientów dwóch rodzajów cieczy.

Dyspensery do mleka.

Dyspensery do mleka to dość rzadko spotykanie rozwiązania. Do ich wnętrza jak sama nazwa mówi, możemy wlać nabiał. Dodatek ten stosowany jest często to kawy i w przypadku wielu gości takie urządzenia nie wątpliwie ułatwi dozowanie. Tak jak w przypadku dyspenserów gastronomicznych ten również posiada tace na lód, dzięki czemu nasze mleczko zawsze będzie posiadało niską temperaturę.

Dyspensery do musli.

Płatki śniadaniowe lub inne dodatki sypkie to często zjadane przez nas rzeczy podczas porannego posiłku. Jednak ciągłe ich podawanie przy użyciu miski narobiłoby wiele namieszania oraz nieporządku. Dlatego warto na swoim wyposażenie posiadać dyspenser do musli. Dzięki niemu szybko i prosto nałożysz produkty sypkie.

Wybór dyspensera gastronomicznego.

Bez względu na to, co chcecie podawać w dyspenserach gastronomicznych, to wszystkie one będą posiadały kilka wspólnych cech, które warto sprawdzić przed ich zakupem. Zaliczamy do nich między innymi:

  • Pojemność – najważniejszy parametr opisujący tego typu produkty. Mówi nam on o tym ile płynów lub innych produktów będziemy mogli umieścić wewnątrz.
  • Wymiary – informacje o wysokości, szerokości i grubości uzmysławiają nam, ile przestrzeni musimy pozostawić, aby dyspenser się zmieścił.
  • Rodzaj kranika – ważne jest również w przypadku podawania napojów, aby naczynie posiadało niekapiący kranik. Ograniczy on ilość cieczy, która będzie skapywała.
  • Wkład chłodzący – jego obecność umożliwia łatwe umieszczenie lodu w komorze. Dzięki niemu podawane napoje zawsze będą chłodne.
Szeroka oferta dyspenserów gastronomicznych.

Tak jak można zauważyć, posiadamy szeroką gamę dyspenserów gastronomicznych. U nas zakupisz podajniki do dozowania każdego produktu. Wszystkie one wykonane są bardzo staranie i posiadające niską cenę. Zapraszamy do zakupów!

Dyspensery gastronomiczne
Menu

Informacja

Tagi