Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 740x850x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 50/130 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 162 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 920x800x2115 mm moc: 1,95 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 60/160 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 172 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 740x850x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 50/130 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 162 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 920x800x2115 mm moc: 1,95 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 60/160 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 172 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 1460x850x2115 mm moc: 2,9 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max *: 100/230 KG ilość drzwi: 2 szt waga: 275 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 920x800x2115 mm moc: 1,95 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 60/160 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 199 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 1460x850x2115 mm moc: 2,9 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 100/230 KG ilość drzwi: 2 szt waga: 305 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 740x850x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 50/130 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 162 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 920x800x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max *: 60/160 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 172 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 1460x850x2115 mm moc: 1,5 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 100/230 KG ilość drzwi: 2 szt waga: 275 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 740x850x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 50/130 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 162 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 920x800x2115 mm moc: 1,2 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 60/160 KG ilość drzwi: 1 szt waga: 172 KG
Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 1460x850x2115 mm moc: 1,5 kW zasilanie: 230 V pojemność min/max*: 100/230 KG ilość drzwi: 2 szt waga: 275 KG
Restauratorzy oraz właściciele punktów gastronomicznych przykładają się coraz bardziej, do jakości sprzedawanego mięsa. Wynika to z faktu, iż klienci wolą wysoko jakościowe mięso nawet, jeżeli jest ono droższe. Kiedyś przygotowanie suszonego mięsa było utrudnione, jednak w tym momencie, dzięki zastosowaniu szaf do sezonowania jest to o wiele łatwiejsze.
Istnieją dwie metody sezonowania mięsa:
Większość hipermarketów oraz sklepów sprzedaje produkty wytworzone tym pierwszym sposobem. Wynika to z faktu, iż jest to o wiele tańszy proces. W przypadku sezonowania na sucho mięso może stracić 20% swojej wagi, ale za to jest o wiele smaczniejsze. Dlatego jeżeli chcesz zaskoczyć swoich klientów wykorzystaj tę procedurę. Szafy do sezonowania zebrane w tej kategorii wspierają właśnie ten drugi typ obróbki mięsa.
Proces sezonowania mięsa musi przebiegać pod ściśle kontrolowanymi warunkami żeby mięso się nie zepsuło. Dlatego przed zakupem tego typu maszyny należy dowiedzieć się czy oferuje one następujące opcje:
Szafy do sezonowania pozwolą Państwu wytworzyć znakomicie smakujące mięso rozpływające się w ustach. Przy użyciu maszyn zawartych w tej kategorii proces ten będzie tak prosty jak nigdy.